Книгите със списание Журнал

• 217 887
  • 834
  •   1
Отговори
# 540
Мисля че няма публикуван списък на книгите , които ще подаряват със списанието до края на годината  Peace На 4 август ще излезе Брегът на розовите листенца от Дороти Кумсън.

# 541
Благодаря за заглавията Lunno momi4e !

# 542
Днес си купих със списание Космополитън "Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми!"

По-прелъстителна, от белгийски шоколад, по-силна от италианско еспресо и напълно, изцяло неустоима…

Още по време на първото си пътуване до Италия двадесет и няколко годишната Лаура е напълно запленена от изкуството, красотата и, разбира се, храната, които Рим успява да й предложи. Скоро след пристигането й сетивата й са напълно обезоръжени и от привлекателния и очарователен Томазо, който й се представя за главен готвач в известния ресторант „Темпли” и започва да я ухажва настоятелно с кулинарните си умения.

Ала Томазо съвсем не е напълно честен и в действителност е обикновен сервитьор. Майстор-готвачът, сътворил съблазнителните блюда е всъщност неговия талантлив, но много срамежлив приятел Бруно, влюбен тайно в младата американка. Отношенията им поставят началото на класическа комедия от грешки, изпълнена с кулинарното очарование и чувствената атмосфера на Италия. Резултатът е романтична комедия в традицията на Сирано дьо Бержерак и Роксан, която изкушава читателят да я прочете на един дъх.

# 543
 Днес си взех ' Брегът на розовите листенца' . Резюмето ми допада и довечера започвам да я чета.
Следващата книга от поредицата е "Сладки мечти " от Лайза Клейпас на 1 септември.
От историческите любовни романи :
11 август "Брак по сметка " Джейн Федър
8 септември "Копринено обещание " Джуд Деверо.

# 544
Днес си взех ' Брегът на розовите листенца' . Резюмето ми допада и довечера започвам да я чета.
Следващата книга от поредицата е "Сладки мечти " от Лайза Клейпас на 1 септември.
От историческите любовни романи :
11 август "Брак по сметка " Джейн Федър
8 септември "Копринено обещание " Джуд Деверо.

И аз си купих книгата днес .Моля те, да споделиш впечатлението си от нея,  защото ще я чета малко по нататък.

# 545
N.N., книгата ми харесва. 
Скрит текст:
Динамична е, има интрига , леко ненатрапващо се напрежение и  най-важното  за мен - няма захаросани любовни 'сцени' (поне за сега ) . Има изненади и сюжета е непредвидим . Разказана  е в първо лице от героинята и това ми харесва, защото обичам да си създавам сама мнение за нея и усещам всяка нейна емоция  Peace

Следващата книга от поредицата Страсти и куршуми е Двоен изстрел   Стивън Ледър на 18 август .
Аз обичам Холивуд   Линдзи Келк със списание Космополитън на 23 август .

# 546
Marsia K, благодаря за инфото bouquet.

# 547
Да споделя и за други списания с книги, защото в темата обсъждаме не само книгите с Журнал, надявам се да нямате нищо против

Със списание Biograph всеки месец има книга - този месец има избрани творби от Жорж Санд

Скоро видях по лафките нова поредица - нещо като списание "Книги за любов" с книга от издателство Егмонт. Днес излиза брой 2. Интересното е, че на различните места са пуснали различни книги.

Аз видях само тези две книги и си ги купих
Скрит текст:

# 548
Да споделя и за други списания с книги, защото в темата обсъждаме не само книгите с Журнал, надявам се да нямате нищо против

Със списание Biograph всеки месец има книга - този месец има избрани творби от Жорж Санд

Скоро видях по лафките нова поредица - нещо като списание "Книги за любов" с книга от издателство Егмонт. Днес излиза брой 2. Интересното е, че на различните места са пуснали различни книги.

Скрит текст:

Здравей, дали може да ми кажеш от къде си ги купи? Понеже аз намерих само Зад затворени врати, а много искам Взривоопасна истина?

# 549

Скрит текст:

Каква е цената на списанието с книгите от Егмонт?

# 550
Каква е цената на списанието с книгите от Егмонт?

5,99 лв, но списание май е силно казано  Laughing Заради книгите си заслужава обаче.

# 551
 Благодаря  bouquet Cassy

# 552
Идеята е добра, цената също, но навсякъде пускат различни книги.
Сега "Взривоопасна истина" е 2ра част на една поредица, а "Зад затворени врати" е първа част от друга поредица  Laughing Излезнали са и други книги, но аз само тези успях да намеря. Някой случайно да знае нещо за тези поредици ?

# 553
Идеята е добра, цената също, но навсякъде пускат различни книги.
Сега "Взривоопасна истина" е 2ра част на една поредица, а "Зад затворени врати" е първа част от друга поредица  Laughing Излезнали са и други книги, но аз само тези успях да намеря. Някой случайно да знае нещо за тези поредици ?

По принцип и другите книги от поредиците са пуснати, но на различни места. Аз лично издирвам Взривоопасна истина и Вождът, понеже само те ми липсват, но попадам само на останалите книги от поредиците Sad

# 554
Докато си купувах,поредната книжка със списание "Журнал за жената" се натъкнах,на въпросното списание "Книги за любов без предразсъдъци" и от две различни будки във Варна,набързо се сдобих с  "Взривоопасна истина","Вождът","Проклятието на черната луна" и "Мъж в сянка",ако някой е намерил други-да казва от къде  Wink

Общи условия

Активация на акаунт