Книгите със списание Журнал

• 217 879
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
 N.N. би ли споделила коя ще е следващата книга със списанието, защото видях в другата тема , че си си купила "Ръдърфорд парк " . И има ли някакви новини в списанието какво да очакваме през следващата година. Благодаря  Hug

# 571
Marsia_K нито в списанието, нито в книгата е посочено кое ще е следващото заглавие. В книгата са дадени всички книги които са излезли през 2016г. Аз също очаквах, че ще дадат кое заглавие ще излезе през януари.
Утре ще пуснат книгата "Като пепел във вихъра" на Катлийн Удиуиз.

# 572
 Благодаря ти. Ще чакам с нетърпение новите книги, за да си запълня колекцията . Надявам се да са направили добра селекция и да пуснат интересни заглавия през следващата година.

# 573
  • София
Книга, която ще излезе с журнал за жената на 05,01,2017 е "Вкусът на мечтите" от Сара Адисън Алън.
Малко ревю:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Красива кутия за бонбони… само че не пълна с шоколад, а с вълшебни мигове. Кой не би посегнал към нея? И отново… и отново…

За Джоузи купищата сладкиши и любовни романи са единственото спасение от живота в тираничната сянка на майка й. Но след като открива в дрешника си жена, промъкнала се там през нощта, нищо вече няма да е като преди.
Неканената гостенка е Дела Лий — жена с груб език и златно сърце. Какво я е отвело и къщата на Джоузи? Защо я насърчава да се запознае с Клоуи — момичето, чиито най-добри приятели са книгите, идващи при нея без покана? Ще се осмели ли Джоузи да признае любовта си към Адам, заради когото винаги облича червената си жилетка? А ще прости ли Клоуи на любимия си, завинаги откраднал сърцето й?
Сара Адисън Алън възбужда апетита за следващата порция вълшебства с тази пленителна история за семейни тайни и тайни страсти. Изтъкан от искрици магия, „Вкусът на мечтите“ е омаен разказ за свят, в който червеното носи щастие, а любовта може да разцъфти дори и през зимата…

# 574
Книга, която ще излезе с журнал за жената на 05,01,2017 е "Вкусът на мечтите" от Сара Адисън Алън.
Малко ревю:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Красива кутия за бонбони… само че не пълна с шоколад, а с вълшебни мигове. Кой не би посегнал към нея? И отново… и отново…

За Джоузи купищата сладкиши и любовни романи са единственото спасение от живота в тираничната сянка на майка й. Но след като открива в дрешника си жена, промъкнала се там през нощта, нищо вече няма да е като преди.
Неканената гостенка е Дела Лий — жена с груб език и златно сърце. Какво я е отвело и къщата на Джоузи? Защо я насърчава да се запознае с Клоуи — момичето, чиито най-добри приятели са книгите, идващи при нея без покана? Ще се осмели ли Джоузи да признае любовта си към Адам, заради когото винаги облича червената си жилетка? А ще прости ли Клоуи на любимия си, завинаги откраднал сърцето й?
Сара Адисън Алън възбужда апетита за следващата порция вълшебства с тази пленителна история за семейни тайни и тайни страсти. Изтъкан от искрици магия, „Вкусът на мечтите“ е омаен разказ за свят, в който червеното носи щастие, а любовта може да разцъфти дори и през зимата…

Чакам с нетърпение книжката. Резюмето ми хареса, дано да е интересна.

# 575
  • София
„Любовникът“ от Сюзън Джонсън излиза с брой 2 за 2017 г.  на сп. „Журнал за жената“ на 12 януари.

Дори в най-смелите си мечти той не вярваше, че ще срещне истинска Венера от плът и кръв…
Любовникът

„Скъпи читатели,

Дочух клюката. И кой ли в Лондон не я е чул? Но мен не ме интересуваше дали неуловимата Венера Дюрас ще предпочете някой от многобройните си ухажори. Все пак аз имах предостатъчно любовници, изпълнени с желание да ми доставят удоволствие.
И тогава се сблъсках с нея. Буквално. Тя беше очарователна, най-прелестното същество, което съм виждал. Разбрах, че трябва да бъде моя. Но тя бе чувала за моята репутация и ме смяташе за развратник. Когато я поканих да отиде с мен на едно парти, тя ме отряза, без да се церемони…

Ваш Джак Фицджеймс, маркиз Редвърс“

Интригуваща игра на любов и съблазняване – хипнотизиращ спектакъл – провокативен, непредсказуем и порочно вдъхновяващ. – Goodreades

За танц и страст са нужни двама, а пламенният танц на страстта между Венера и Джак ще накара кръвта ви да закипи и сърцето ви да забие в лудешки ритъм. – Romance Reader

Дори в най-смелите си мечти те не предполагаха,че могат да срещнат някой толкова вещ и умел в изкуството на любовта, колкото другия от двамата. Съревнованието им е опасно, страстно и порочно пленително. – Romance Junkies

# 576
Днес си взех "Вкусът на мечтите" от Сара Адисън Алън. Корицата много ми хареса.

# 577
Аз също си купих "Вкусът на мечтите",отново привлечена от хубавата корица, дано и съдържанието да си заслужава.

Сега съм нетърпелива да разбера кои книжки ще излязат следващият месец.

# 578
Прочетох много позитивни коментари за "Вкусът на мечтите" от Сара Адисън Алън, както за книгата, така и авторката.
Засега обаче още не са обявили коя ще е книгата за февруари. Ще изчакаме и ще видим Wink

# 579
Приятно съм впечатлена от книгите, който пускат. Купувам почти всички книжки, който видя. Много от тях още не съм прочела но се радвам, че продължават да пускат книги, кориците им са все по-хубави а и подбора на книги като цяло за тази цена е доста добър.

# 580
Днес  си купих "Любовникът" на Сюзън Джонсън. Чудя се дали е интересна? newsm78

# 581
Прочетох много позитивни коментари за "Вкусът на мечтите"
И наистина се оказа интересна, с леки забележки към печата /има цели страници с много блед печат, почти не се чете/. Прочетох и "Градината на желанията" от същата авторка и тя много ми допадна /уникално банални печатни грешки/.

Днес  си купих "Любовникът" на Сюзън Джонсън. Чудя се дали е интересна? newsm78
Книгата е част от тази поредица: https://www.goodreads.com/series/43737-st-john-duras
Мисля, че не са свързани.

# 582
  • София
Следващата книга е : Той, тя и другата“ от Тес Стимсън излиза с брой 5 за 2017 г.  на сп.„Журнал за жената“ на 2 февруари.
Книгата е част от поредица  „Световни бестселъри
Съпруга, съпруг и любовници... Вие на чия страна сте?
Той, тя и другата
 Никълъс Лайън, адвокат по бракоразводни дела, е на път да се сдобие с любовница. Но не смее. Едва когато случайно попада на терористична атака, решава, че животът е кратък и забравя за скрупулите.
Любовницата, Сара Каплан, също адвокат, му действа като сексуална ръчна граната. Сара, от своя страна, започва битка за сърцето на своя възлюблен с Мaл, съпругата на Никълъс и майка на трите им дъщери.
Оказва се, че и Мaл не е толкова невинна и се бори с изкушението.

# 583
Тази година кориците на книгите са много хубави.

# 584
На 9 февруари излиза книгата "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик.
Наистина тази година кориците са чудесни.

Общи условия

Активация на акаунт