Книгите със списание Журнал

• 217 812
  • 834
  •   1
Отговори
# 660
Аз май пак ще пропусна книгата  Tired   Прочетох резюмето и не ми е по вкуса. Напоследък не мога да попадна на хубава книга  и не само от тези , които се продават със списанията, ами като цяло  ooooh!  Явно съм в някаква 'литературна  депресия ' . Започнах един куп книги, но ми доскучават и ги захвърлям.
 Извинявам се за оплакването и отклонението от темата  bouquet С интерес очаквам книгите, които са приготвили с летните броеве на списанието Peace

Имаш предвид книжките "Колекция лято"  newsm78 или други книжки за които не знам.

# 661
 Останала съм с впечатлението, че през летните месеци пускат леки приятни книги, съобразени със сезона- плаж , море, вълни . Това имах на предвид, а не конкретна поредица  Peace  Simple Smile

# 662
Останала съм с впечатлението, че през летните месеци пускат леки приятни книги, съобразени със сезона- плаж , море, вълни . Това имах на предвид, а не конкретна поредица  Peace  Simple Smile

Marsia_K благодаря за разяснението. bouquet
Дано наистина да пуснат такива летни книжки.
Аз тъкмо свърших "Обичай ме ако смееш" на Карли Филипс и книжката се оказа много приятно, леко четиво.

# 663
 Прочетох ѝ резюмето и звучи добре. Кога е излязла тази книга?  Thinking

Аз последно четох 'Градината на пеперудите' - много извратена ми дойде.  Ще взема да дам втори шанс на 'Изневяра' на  Хънтър или 'Къща край брега на морето' на Монтефиоре  newsm78

# 664
Преди около 3 - 4 години е излязла.
Имам "Изневяра" на Хънтър, старото издание / с ужасна корица / , но не съм я чела. 
Сега се мъча с "Нефритено око", но изобщо не ме грабва.

# 665
Имам "Изневяра" на Хънтър, старото издание / с ужасна корица / , но не съм я чела. 
Започвай друга,след като не те грабва Simple Smile

# 666
Започвай друга,след като не те грабва Simple Smile

Накрая така ще направя. Въпреки че не обичам да оставям недовършени книги. Peace

# 667
Аз също не обичам,но не обичам и да се мъча с нещо което в този момент не ми допада.Остави си я за по натам,ще дойде момент в който ще те грабне Hug

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 17:04 от fenkka__

# 668
След като прочетох много положителни коментари днес си взех .

# 669
На 8 юни ще излезе книгата "Лорд Найтингел" от Катрин Каултър от поредицата "Исторически любовни романи"
Резюме от читанка: Главната героиня Каролайн е в навечерието на 19-тия си рожден ден. Момичето с нетърпение очаква да се измъкне от контрола на отвратителния си настойник — мистър Фолкс. Той обаче има други планове.
Заобиколена от тайнствени събития, Каролайн е привлечена от магнетичния чар на лорд Чилтън. Изненадите започват едва след запознанството им.

„Лорд Найтингейл“ е роман, написан духовито и с вкус, изпълнен с очарователни и нестандартни герои и много любов!

На 15 юни ще излезе книгата "Лицето на убиеца " от Дейвид Линдзи  от колекция "Страсти и куршуми"
Резюме :

Съдебният художник Пол Бърн използва изключителния си талант, за да реконструира лицата на жертвите на злополуки и убийства. Привършвайки работата си върху череп, донесен в офиса му от красива жена, той с ужас осъзнава, че вижда пред себе си... своето собствено лице.
Пол се оказва въвлечен в зловеща мрежа на шпиони и контрабандисти. Принуден да напусне дома си, да приеме самоличността на убития си брат близнак и да участва в рискована операция на ЦРУ за осуетяване на терористичен заговор с невероятни размери, той използва себе си като примамка за най-опасния терорист на света, Гази Байда.
Единственият помощник на Пол е претърпялата катастрофа Алис, младо момиче с рядката дарба да вижда невидимото. А най-ужасяващото му откритие са демоните, скрити дълбоко в него.

Пол Бърн възстановява лицата на мъртвите. Но никой не го е подготвил за истинското лице на страха.

Дейвид Линдзи е роден в Тексас, близо до мексиканската граница. Започва творческата си кариера през 1983 година. Зад гърба си има десетина криминални романа. "Правилата на мълчанието", излязъл през 2003 година е филмиран от Юнивърсъл Пикчърс.

# 670
имам няколко такива, но не съм чела; може би някой ден ще стигна и до тях...

# 671
Взех си "Дъщерята на пчеларя". Дано да е интересна.

Прочетох "Стъпки в пясъка" на Хейзъл Озмънд. Изобщо не ми хареса, само си загубих времето.

# 672
  • Пловдив

Прочетох "Стъпки в пясъка" на Хейзъл Озмънд. Изобщо не ми хареса, само си загубих времето.

Значи не е в мен грешката Mr. Green

# 673
Взех си "Дъщерята на пчеларя". Дано да е интересна.

Аз също я имам.Започнах я и не ми хареса и я зарязах Simple Smile

# 674
Започвам сега ''Книжарница Найтингейл'' на Вероника Хенри.Миналото лято четох пак нейна книга ''Лято на плажа'' и много ми хареса.Дано тази не ме разочарова Peace

Общи условия

Активация на акаунт