Книгите със списание Журнал

• 217 920
  • 834
  •   1
Отговори
# 450
Споделяно е, че Санома преиздават книги по 3-4лв., които са пускани на българския пазар от други наши издателства на цени около 15лв. В този смисъл беше споменато издателство Егмонт.

Днес си купих "Страст, сълзи и лачени обувки", макар да имам подозрения, че я имам....

# 451
Споделяно е, че Санома преиздават книги по 3-4лв., които са пускани на българския пазар от други наши издателства на цени около 15лв. В този смисъл беше споменато издателство Егмонт.

Днес си купих "Страст, сълзи и лачени обувки", макар да имам подозрения, че я имам....
Това с Журнала ли?

# 452
Да, днес излезе с Журнала.  Peace

# 453
  • в страната на абсурдите
12 ноември - Непознатата от Ямайка - Катрин Каултър
3 декември - Път към дома - Хариет Евънс
10 декември - Годеницата на дявола - Стефани Лорънс

# 454
  • по пътя
Надявам се уикенда да си открадна малко време за новата книга от днес "Непознатата от Ямайка".

# 455
Тя е продължение на Невестата от Шербрук, за онзи брат с многото извънбрачни деца.
Скрит текст:

# 456
  • по пътя
*Silver* bouquet, значи първо ще си сваля Невестата и тогава ще чета тази.

# 457
purvata kniga za 2016te shte izleze na 7mi ianyari kazva se Улицата на мечтите

# 458
Ако е на Адриана Триджиани, то тя е продължение на Страст, сълзи и лачени обувки. Има още една книга от поредицата, но не е преведена на бг.

# 459
da tochno tazi e no az sum propysnala da napisha che e produljenie

# 460
Интересна ли е тази с лачените обувки?

Да не е е много глуповата  Rolling Eyes

# 461
Не е глуповата.

Скрит текст:
Фирма „Анджелини” за ръчна изработка на сватбени обувки е изправена пред фалит. Валънтайн Ронкали е единствената от семейството, която иска да научи стария занаят от баба си и да се пребори за място на лъскавите витрини. А конкурсът за най-добър дизайн, организиран от престижен магазин в Ню Йорк, е единственият шанс за спасение на семейния бизнес...
Докато се опитва да балансира между новата си връзка, задълженията към семейството и създаването на нов модел обувки, Валънтайн заминава за Италия. Там, под палещото слънце на юга, тя открива не само вдъхновение, но и нещо, което преобръща неочаквано живота й...
„Страст, сълзи и лачени обувки” е роман за силата на характера, преследването на мечтите и търсенето на щастие. С неповторимо чувство за хумор и много топлота Триджиани разказва за живота на Валънтайн и семейството й сред великолепието на Манхатън и очарованието на Италия.
Една мелодична история за любовта и новото начало, която ще ни накара да мечтаем...
http://www.goodreads.com/book/show/3673357-very-valentine

# 462
Благодаря ти  bouquet

Последната, която си купих, май лятото беше, се оказа ужасна- празно бръщолевене и ненужно споменаване на марки дрехи и обувки на всеки втори ред, никаква случка, никакъв разказ....Измъчих се да прочета 20-30 страници и я захвърлих

# 463
Благодаря ти  bouquet

Последната, която си купих, май лятото беше, се оказа ужасна- празно бръщолевене и ненужно споменаване на марки дрехи и обувки на всеки втори ред, никаква случка, никакъв разказ....Измъчих се да прочета 20-30 страници и я захвърлих

Коя е тя?  Simple Smile

# 464
Благодаря ти  bouquet

Коя е тя?  Simple Smile

Очаквах този въпрос, но не си спомням...ще погледна заглавията да видя дали ще се сетя /ако не трябва да я търся в къщи/

Редактирам се- открих я, но е била с Космополитън, не с Журнал  Peace
Ето тази е:
https://chitanka.info/book/3582-ako-vyrnesh-vremeto-nazad

На 29 страница също съм се оплакала, забравила съм  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт