Книгите със списание Журнал

• 217 917
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
  • На изток от Рая
"Скандална любов" от Каролайн Линдън излиза с брой 4 на сп. "Кулинарен журнал" на 16.02.
Книгата е част от нова колекция историчски любовни романи "Любов и страст", която ще излиза три поредни месеца на 2016 г. (февруари, март и април, общо 3 книги) със сп. "Кулинарен журнал".

Цената на един скандал - 15  март

Любов по време на скандал - 16 април

# 481
  • София
Благодаря.  Heart Eyes

# 482
Мисля че на 16 февруари.

ПП Не видях, че са отговорили на другата страница  Embarassed

# 483
Много харесвам книгите, които излизат с Журнал, Космополитан и т.н. Събрала съм доста от тях, които  си чакат реда, а тези, които вече съм прочела много ми харесват. Браво на издателството и дано да публикуват все нови и нови книжки  Laughing

# 484
Скрита камера от Джули Гарут  са пуснали на пазара с 2 бр.  Журнал за жената.

# 485
  • София
Скрита камера от Джули Гарут  са пуснали на пазара с 2 бр.  Журнал за жената.
Книгата е много интересна. Купих си я със Стори началото на Декември и я прочетох на един дъх.

# 486
  • в страната на абсурдите
03.03 - Парижко червено - Маурин Гибън
10.03 - Забраненият плод - Сюзън Джонсън

# 487
  • Пловдив
За какво става въпрос в Парижко червено - Маурин Гибън, че чичо Гугъл не ми помогна?

# 488
  • в страната на абсурдите
И аз нищо не открих в гугъл.

# 489
Париж, 1862. Младо момиче с овехтяла рокля и зелени ботуши, жадна за приключения среща мистериозния и заможен художник Едуар Мане. Тази случайна среща ще промени нея и света на изкуството завинаги.
На седемнадесет години Викторин изоставя старият си живот, за да се потопи в парижкия нощен живот, кафенетата, срещите с личности като Бодлер и Алфред Стивънс.
Като модел на Мане, Викторин открива свят от нови възможности и подтиква художникът да прекрачи границите на изкуството в неговия небезизвестен портрет Олимпия, който скандализира дори най-космополитният град в света.
Напрегнат, еротичен и красиво написан, "Парижко червено" ни показва необикновената любовна история на художникът и неговата муза, която променя историята на изкуството.

Описанието на английски:
Скрит текст:
Paris, 1862. A young girl in a threadbare dress and green boots, hungry for experience, meets the mysterious and wealthy artist Edouard Manet. The encounter will change her and the art world forever.

At seventeen, Victorine Meurent abandons her old life to become immersed in the Parisian society of dance halls and cafes, meeting writers and artists like Baudelaire and Alfred Stevens. As Manet s model, Victorine explores a world of new possibilities and stirs the artist to push the boundaries of painting in his infamous portrait Olympia, which scandalizes even the most cosmopolitan city.

Manet becomes himself because of Victorine. But who does she become, that figure on the divan?

Intense, erotic, and beautifully wrought, Paris Red evokes the unconventional love story of a painter and his muse that changed the history of art.

Дано не съм объркал нещо Simple Smile

# 490
Могат ли да се набавят книги от поредицата "Исторически любовни романи" от 2014г.

# 491
Евентуално от онлайн магазина на Санома ако има. Ако не държиш да са нови може от ОLX. Аз от там си набавих тези които ми липсваха.

# 492
Могат ли да се набавят книги от поредицата "Исторически любовни романи" от 2014г.

В сайта на издателството http://shop.sbb.bg/brands.php?BrandID=2 могат да се намерят и някои от по-старите. Не всички, но има и още в наличност. Много коректна и бърза доставка при поръчка. Аз така изпуснах 2 пъти като пускаха със списание "Една нощ в Лондон" и на края си я поръчах от тях Peace

# 493
Много книжки пускат, браво! Въпреки, че аз не мога да разбера кога пускат нова книга и кога пускат стари книги, не ми се занимава да следя, но като видя книга която нямам си я купувам.
Взех си "Скрита камера" от Джули Гарут,
"Тъмна луна" на Карин Робърдс
И "Улицата на мечтите" на Адриана Триджиани. Нея я започнах и е доста забавна в началото.

Повечето книги ми харесват, купувам си списанията само заради тях. Дори и да не ми допадне много някой книга не съжалявам за нея, мисля, че за тази цена няма за какво да съжаляваме. Въпреки че нямам време за четене, купувам всички книги който пускат, все някога ще им дойде реда  Grinning

# 494
. Въпреки че нямам време за четене, купувам всички книги който пускат, все някога ще им дойде реда  Grinning

И аз съм така Simple Smile
Доколкото за излизането:
първият четвъртък - Световни бестселъри
вторият четвъртък - Исторически любовни романи
първият вторник със Стори - Криминална

Общи условия

Активация на акаунт