Книгите със списание Журнал

• 217 863
  • 834
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дано се разбере кой са книгите за следващия месец че и на мен нещо не ми допада тази колекция "Страст и изкушение"

# 616
N.N., надявам се с вдигането на цената да са и една идея по-дебели книжките   Mr. Green

fenkka__ и аз не си купувам Историческите романи, защото не са по моят вкус , но има хора, на които им харесват. От бестселърите също пропускам, когато  резюмето ми се стори много розово и любовно . Всеки с предпочитанията си  Peace

# 617
  • На изток от Рая
15 март - "Скандални уроци"
1 април - "Още по-скандално"

Това са заглавията, които ще излязат със списание "Кулинарен журнал" , от колекцията "Любов и страст"

# 618
N.N., надявам се с вдигането на цената да са и една идея по-дебели книжките   Mr. Green

fenkka__ и аз не си купувам Историческите романи, защото не са по моят вкус , но има хора, на които им харесват. От бестселърите също пропускам, когато  резюмето ми се стори много розово и любовно . Всеки с предпочитанията си  Peace

Marsia_K, кой знае ще видим. Важното е книгите да са интересни. Naughty

Аз останах разочарована от "Любовникът" на Сюзън Джонсън и "Херцогиня по неволя" на Маделин Хънтър.

# 619
 Ето книгата, която излиза утре  Peace Мислех да си я купя, но още не съм прочела последната от бестселърите, отделно искам да си взема една та.... още ще го мисля

# 620
  • Bulgaria
Ето книгата, която излиза утре  Peace Мислех да си я купя, но още не съм прочела последната от бестселърите, отделно искам да си взема една та.... още ще го мисля

Може ли мнение ,след като я прочетете ? И аз мисля да си я купя .

# 621
mimity933, отказах се и няма да я купя  Peace Насъбраха ми се няколко книги, които чакат за прочит и ще пропусна тази .

# 622
Някой знае ли коя ще бъде следващата книга от "Историческите любовни романи", която ще излезе през април?

# 623
И аз много искам да разбера.

# 624
На 6 април ще излезе книгата "Дръж се здраво" от Харлан Коубън от поредицата световни бестселъри.

# 625
На 6 април ще излезе книгата "Дръж се здраво" от Харлан Коубън от поредицата световни бестселъри.

Ivet2016, чудесна новина  bouquet

Аз днес си преглеждах книгите купени със списания и следните реших да ги предложа за размяна. Ако някой има интерес да ми пише на лични.

Скрит текст:
1. Забравената шивачка -Лиз Треноу
2. Брегът на розовите листенца - Дороти Кумсън
3. Наследницата от Ямайка - Катрин Каултър
4. Копринено обещание - Джуд Деверо
5. Куфарът на госпожа Синклер - Луиза Уолтърс
6. Любовта е само дума - Йоханес Марио Зимел
7. Цената на Рая - Катрин Каултър
8. Сенки от миналото - Питър де Джонг
9. Скандален залог - Каролайн Линдън
10.Скандални уроци - Каролайн Линдън
11.Покорителят - Джоана Линдзи
12.Крайбрежната къща - Питър де Джонг

# 626
Другия четвъртък Арабският принц Вирджиния Хенли от Историческите любовни романи.

# 627
Вече е излязла. Някой, ако си я е купил и я е започнал , ще се радвам да сподели мнение  bouquet
 Аз чак сега започнах 'Изневяра' , обаче нещо май не ми е по вкуса  Thinking Прочете ли я някой?
 На мен ми се чете нещо семейно и леко - не съм на вълна трилъри  Blush

ПП: Книгата на Коубън я има в читанката. Ще си я сваля от там  Peace

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 11:04 от Marsia_K

# 628
Вече е излязла. Някой, ако си я е купил и я е започнал , ще се радвам да сподели мнение  bouquet
 Аз чак сега започнах 'Изневяра' , обаче нещо май не ми е по вкуса  Thinking Прочете ли я някой?
 На мен ми се чете нещо семейно и леко - не съм на вълна трилъри  Blush

ПП: Книгата на Коубън я има в читанката. Ще си я сваля от там  Peace

Купих си книгата, но все още не съм започнала да я чета. Обаче прочетох доста положителни коментари за нея. Дано да е интересна.

# 629
Вчера си купих "Искам да ти вярвам" на Хейзъл Озмънд. Резюмето ми се стори интересно.
В списанието не пише нищо за книжките следващия месец. Sad

Общи условия

Активация на акаунт