Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 970
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тайна, този бобец звучи прекрасно, а колко апетитно изглежда! След 3 дни непременно ще го пробвам, че сега съм режимна и не ми е позволен  Crazy  Я раздуй сега и за тези кученца, че въображението ми много работи при такива апетитни гледки  Embarassed

Еликсирче, кавърмата ти е супер на вид и цвят! Ти сега ме размисли с този бакпулвер, ще взема и така да я пробвам, макар че съм противник на содените баници, и прашинка да е, усещам я от километри  Laughing

Аз и ти, да ти имам малката супа, знаеш ли колко сватбари можеш да изхраниш с нея  Laughing

marabu , крилцата ясни, ама и този сосец като го гледам, направо бих го отопила с няколко филии хляб  Joy Гладна кокошка просо сънува  hahaha

Гуинет, vanillla, чудесни и толкова красиво изпълнени предложения, както винаги, момичета!  bouquet лулу, а ти направо ме хвърли в оркестъра  Crazy Много екзотично!

От мен прост Сладък салам отпреди няколко дни -

# 106
  • Варна/Лондон
Прекрасни както винаги и извор на вдъхновение за мен!   bouquet

ТАЙНА сподели моля те как ги правиш тези сухи чушки с боб. Казвали са ми че стават хубави но не съм се престрашавала да опитам.
      Правя запръжка с олио, кромид лук, брашно и червен пипер, сипвам два буркана готов варен боб към запръжката, половин чаена чаша водичка, джоджен,чубрица, сол и оставям да клокне.В това време чушките киснат в топла вода, да омекнат.Пълня чушките с боба и редя в тавичка или йена(днес бяха в йена), отгоре сложих останалия боб и една чаена чашка вода.Захлупвам с капак или завивам с фолио и пека, на 220 градуса около 50-60 мин.Наблюдавам, да не изври водата и да загори. Може и да има и друг начин, но аз така си ги правя. Peace
Тайне, твойте чушки ме върнаха в детството ми, когато имаше сушени чушки, от село  Laughing, и майка ми за Коледа не пропускаше да направи. Точно така, по същата рецепта, само добавяше шепа ориз, но и без ориз и с ориз-вкусът е неповторим! Heart Eyes

# 107

Аз и ти, да ти имам малката супа, знаеш ли колко сватбари можеш да изхраниш с нея  Laughing

Какво и е на супата.  Една малка тенджерка.

За утре съм си направил тесто за палачинки. Приядоха ми се палачинки

# 108
  • София
  Цецето, по тази рецепта ги правих кученцата :

http://www.youtube.com/watch?v=jY6HcQVqLgw&list=PL8D1EADDCD6 … eature=plpp_video

Джеронимо, радвам се,че ти навяват спомени.Аз пък до последната Коледа, не бях яла такива чушки, за пръв път правих и много ми се усладиха, иначе само бях чела и чувала за тях. Цецето,ако знаеш от колко време ми се яде такъв салам, и още не съм направила.

# 109
Аз и ти  оправи ми деня с тази електрическа отвертка (или бормашина, както и да се нарича)  Joy  Mr. Green

# 110
  • Варна/Лондон
Аз и ти  оправи ми деня с тази електрическа отвертка (или бормашина, както и да се нарича)  Joy  Mr. Green
Мъжът ми с си бърка захранката за рибите с подобна приставка, че що не и палачинково тесто. Laughing
Тайне, уникален вкус, сигурно се е разнасяла миризмата  на сушени чушки от 96-ти блок. Mr. Green

# 111
Аз и ти  оправи ми деня с тази електрическа отвертка (или бормашина, както и да се нарича)  Joy  Mr. Green
Мъжът ми с си бърка захранката за рибите с подобна приставка, че що не и палачинково тесто. Laughing
Тайне, уникален вкус, сигурно се е разнасяла миризмата  на сушени чушки от 96-ти блок. Mr. Green
Именно, много се радвам на такива изобретатели  Mr. Green

П.С. Редактирам се, да не е само спам
Кюфтета от овесени ядки с подлучено мляко -- пържени и печени в мъфинови форми

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 00:37 от мишки

# 112
  • Варна/Лондон
Тайне, уникален вкус, сигурно се е разнасяла миризмата  на сушени чушки от 96-ти блок. Mr. Green
Именно, много се радвам на такива изобретатели  Mr. Green
Здраво му е взела акъла рускинчето. Браво Добрич! Peace
И да оправдая поне малко спама, една доматена супа по Иланг-иланг, при мен със застройка и фиде. Кофти снимка, аз за това не досаждам често:

# 113
  • София
   Чакай сега, забравила си, само от блок 26А се разнася аромата, 96-ти и 84-ти са ми е далечко вече. Hug Peace Нали от Сухата река, отидох в Красна поляна. Joy То и на теб ти е далечко вече 96-ти блок. Hug

# 114
  • Варна/Лондон
Да бееее, ох че съм теле! Joy
Но се радвам, че не съм била наоколо, че току виж по аромата, по аромата и у вас. Да видиш тогава ''варньенче'' как лапа чушки с боб.  Mr. Green

# 115
Тайне, страшни кучета Peace как ме подсети, че не съм правила поне 2-3 години   bouquet
Цецето, просто, прост салам, ама като гледам - прилични филии си нарязала, дай една  Wink
Дарилка, на фона на студа и снега отвън муса ти е като слънчев лъч   bouquet
Еликсирче, ще се повторя, но при този вид на кавърмата, може и да се прежаля да я направя без сирене  Hug
Гуинет, няма нищо по-вкусно през студената зима от гореща супа от домашна кокошка   bouquet чудесно предложение, а з а  качамака ще чакам   Peace
marabu, тези крилца са ми любими почти от началото на сайта   bouquet невероятни са!
Марианка, чудесни палачинки!
Трикси, чуден сладък салам и при теб - това е другата разновидност, която трябва да направя тези дни   bouquet

у нас тези дни, но приготвени от девойчето (моята намеса е само кратки устни напътствия)

шкембе-чорба

Супа от спанак със сирене

Рошковци с млечно чеснов сос

салата от царевица кисели краставички и майонеза

Кюфтета фрикасе

вече от мен Запеканка с картофи и наденица

кокосови блокчета Баунти пак

е този сандвич пък... с 25 годишна история.. митичен  Laughing е от половинът

леко припечен, но автентичен, в стил родна казарма. Тъй като други спомени имам аз за родната казарма, веднага го дублирах с подобрение в някои количества. Не, че не можеше още да сложа...

ПП: ей, и в СЗ можем да ядем чушки с боб  Crossing Arms ам ада има кой да направи  Laughing

# 116
  • София
     Пеп-чо, ти пак напълни цяла страница със вкусотии   newsm10!Пеп,изобщо не съм предполагала,че тези чушки са толкова популярни и обичани. А кученцата, нощес ги гледах и ми се доядоха, но нямах кренвирши, днес купих и направих, колкото да ми мине мерака.

# 117
оо, това е от 3-4 дни, ама днес ми "светна" вече. Пък и нещо като "с чужда пита.." се получи тук.
Аз ги видях преди мноого години от един покоен човек вече. Ей така не ми даде сън, докато не ги направих  Laughing а как им се радват хлапетата  Peace

# 118
Среднощен отчет и от мен

Боб

Пилешки късчета със сос Горгонзола

# 119
nas, пеп-4o, Джеронимо, мишки, Цецето, Дарилка и всички в по-предните страници, много е вкусно!  Peace Допадна ми много мусът с манго.  Peace
От мен нещо лесно- свинско с картофи и моркови:

Навън е -21 градуса.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт