Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 956
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Аз и ТИ-много оригинално вкусно подаръче!

BiankaD  Почти съм сигурен че никой не те изненадвал по този начин.

А що се отнася за днешния студен ден реших да си направя една малка супа

# 91
Еликсир, много благодаря за поздрава и пожеланието към малкото ми Слънце!   bouquet Страхотно изглежда Добруджанската кавърма!   bouquet

Flowers, снимката е моя! Тук готвим ястия по различни рецепти, но правим свои собствени снимки! Peace

# 92
# 93
# 94
  • София
  Сега сигурно ще ми се смеете, но откакто опитах на Бъдни вечер, сухи чушки с боб, само за тях си мечтая.Днес пак си направих. Embarassed

Ягодка, зло да ви забрави, честита ти рожденничка, със закъснение и с най-добри пожелания!

А на останалите момичета ще кажа само,че всичко им е много вкусно и апетитно! Hug

# 95
  • Русе/София
Тооолкова отдавна не съм се записвала в темата,че прескочих няколко.Сега ще разгледам назад.
Тайне,толкова ги харесвам чушките,че направо ми идва да ти дойда на гости.
записа със десерт от детството-бисквитено саламче

# 96
yagodka,  Blush съжалявам от гугъл я извадих, че нямах време да снимам.

# 97
Пилешки крила и кълки с бял ориз.
Извинявам се, че направо от тавата, но нямам време за пози сега:

# 98
  • от точка К до точка С и обратно
От мен качамак с домати, спанак и сирене на фурна,  супа от кокошка, тиква с мед

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 12:00 от Гуинет

# 99
  • София
 3xi, заповядай, то и без това само аз ги ям. И днешното ми хлебче!

И едни "кученца":

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 20:47 от Тайна

# 100
Солени палачинки

# 101
# 102
Прекрасни както винаги и извор на вдъхновение за мен!   bouquet

ТАЙНА сподели моля те как ги правиш тези сухи чушки с боб. Казвали са ми че стават хубави но не съм се престрашавала да опитам.

# 103
  • София
Прекрасни както винаги и извор на вдъхновение за мен!   bouquet

ТАЙНА сподели моля те как ги правиш тези сухи чушки с боб. Казвали са ми че стават хубави но не съм се престрашавала да опитам.
      Правя запръжка с олио, кромид лук, брашно и червен пипер, сипвам два буркана готов варен боб към запръжката, половин чаена чаша водичка, джоджен,чубрица, сол и оставям да клокне.В това време чушките киснат в топла вода, да омекнат.Пълня чушките с боба и редя в тавичка или йена(днес бяха в йена), отгоре сложих останалия боб и една чаена чашка вода.Захлупвам с капак или завивам с фолио и пека, на 220 градуса около 50-60 мин.Наблюдавам, да не изври водата и да загори. Може и да има и друг начин, но аз така си ги правя. Peace

# 104
Да не повярваш, че се записвам в новата тема, старата почти я изтървах.

Ох на първа стр. видях едни прекрасни макарони. Чуднички!

Мус с манго и портокал

Общи условия

Активация на акаунт