Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
весето-много вкусна торта!Да е здрава и щастлива майка ти!
Лабрекс-много и в кусни неща си направила- цветаевския сладкиш изглежда много интересен!
АЛиа-непременно ще го пробвам този ливански сладкиш,обичам този аромат!
Аз и ТИ-много оригинално вкусно подаръче!

Марабу-твоите неща винаги са страшно изкусителни, но тази пица е просто невероятна!
от мен един много лек  Шоколадов мус!.........от черен шоколад и компот от портокали

# 76
  • Wonderland
Момичета,чудесни неща сте сътворили!  bouquet Записвам се и аз с един гювеч от свинско със зеленчуци и гарнитура от картофено пюре и любимите ни кифлички със сирене и кашкавал,и в тавата заредени със сладко от сини сливи/малко безформени,но се надявам скоро да успея да ги направя по-добре/

# 77
Едно десертче с вишни

И една доза суджуци

......Това фотнах набързо.....Иначе имаме зелеви сарми,които не съм снимала щото всички знаете как изглеждат...  Laughing Laughing Laughing
Може ли да споделиш с нас рецептата за суджуците  bouquet ?

# 78
avocett, и чийзкейкът и блогът ти са невероятни  bouquet
BiankaD , разкошен мус Hug
От мен Кекс с бял шоколад

# 79
Страхотни сте,момичета! !Големи вкусотии при всички ви!Комплименти! smile3501 У нас, за обяд ще се хапват кюфтаци  и еклери,закуската беше сиренки.Да си покажа и тук вчерашната лазаня(корите си ги направих аз).Снимането не ми се отдава,но пак на вкус ги догаждам! Embarassed Хубав ден на всички!  ,,,

# 80
ивка27, Меганс, много благодаря за поздравите към моето малко, пораснало момиченце!  Hug  bouquet

От мен едни най-обикновени пълнени чушки с кайма и ориз:

# 81
Тук е много вкусно!  Hug
Минавам набързо, за да покажа какво закусвах- домашна руска салата в пушено свинсо месо:

# 82
От мен един борш

# 83
  • Някъде на път....
labrex, страхотна, както винаги!  Hug
Ябълковите сладкиши изглеждат.... Ммммм!!!  Peace

# 84
  • Варна
И днес вкусно и красиво от всички
Лулу вкусно рулце
Ала Бала вземам си пастичка
Естел хубави тортички
Бианка всичко е прелестно вкусно
Ди вземам си сандвич
Весето прекрасна е тортичката ти за мама
Нудел,Цветето,Бо Би,Луча,Китикат,Марабу,Фло много разнообразно но апетитно
Лабрех вземам си всичките чушки и парченце сладкиш
От Вал си вземам по хапка от всичко
Еликсир прекрасна е кавърмата ти

За днес пилешко с картофки,едни сиренки и кифлички със сладко от смокини

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 15:35 от megansg

# 85
Привет! Grinning
Аз малко поизостанах,но ви разгледах най-прилежно!
Верабел,супата е застроена с кисело мляко,яйце и крема-сирене. Peace
Меганс,без да чета познах,че си направила магданозената питка,страхотна ти е станала!
Здравчето и Мишки и те ме зарадваха,че са опитали друсаната пица! Hug
Ягодке,честита ти рожденица,да ти е здрава и щастлива!  bouquet
vesi_nn,пеперудите ти от мезета ме впечатлиха неимоверно,страхотен талант и търпение имаш!   bouquet
Бети,много ми се усмихва този шоколадов мус-разкоооошен е!Много ще ми върви с на Лабрекс ябълковия пирог,ммм! Hug

Аз да ви припомня  Добруджанската кавърма  на Цецето  thumbsup,често я правя и много ни харесва :

# 86
# 87
Докато прегледам новата тема, устата ми 100 пъти се напълни Simple Smile) Всичко изглежда нечовешки вкусно и така ми се иска от всичко да мога да си бодна Simple Smile
Да се отчета с Унгарска гъбена супа от преди няколко дни

# 88

Може ли да споделиш с нас рецептата за суджуците  bouquet ?

Омесвам каймата с подправките(аз слагам кимион,черен пипер,малко кардамон,индийско орехче,алкохол и малко захар при омесването на каймата) и оставям за 24 часа,,,,После пълня( с машинка за месо и подходящ накрайник за пълнене) в червата,завързвам и мятам на точилката да съхнат  Mr. Green

Повече подробности има в темата за луканките,пастърмите и суджуците.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614548.0

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 15:05 от TheNMaster

# 89
  • София-Младост
Айде и аз тук сред красивите снимки да се сбутам...
лулу! много хубаво написано за чая, за рулото съм без коментар...поне докато не опуитам този странне сладък боб Simple Smile
purple tulips  една от любимите ми супи е гъбената...особено като  и добавя крутони:)
От мен едни пилешки хапки и едни шоколадови пастички, рецептата е на nas, но моите изобщо не стигнаха до украсяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт