Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

  • 183 005
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
  • Мнения: 15 843
Цитат
Тя, да се надяваме, че Тайна няма да я пази в тайна

   Пеп-чо,Тя, няма никаква тайна в тестото, вече няколко пъти го пиша,най- обикновено хлебно тесто с мая, само оформлението е различно.  Peace Hug

 

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 19:24 от Тайна

# 496
  • Мнения: 1 884
Цитат
Тя, да се надяваме, че Тайна няма да я пази в тайна

   Пеп-чо,Тя, няма никаква тайна в тестото, вече няколко пъти го пиша,най- обикновено хлебно тесто с мая, само оформлението е различно.  Peace Hug

 
То може и да няма тайна ,ама изглежда страхотно. Mr. Green
А прасковките на Яна са невероятни.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 19:34 от Тя

# 497
  • Sofia
  • Мнения: 4 838
Невероятно мекички и ароматни изварени спиралки




# 498
  • DE
  • Мнения: 971
Пеп-4о, благодаря!
Скрит текст:
Вие с Лабрекс какво си шушнете тук с бутончето Mr. Green
Аз нахално пък разгледах рецептата thumbsup

Megans, така и не се научих да приготвям сарми Embarassed
Винаги ми се дояждат като ги мерна в постовете ти Hug

Тари, показа и се скри! Ами рецептата???

jozyy , чудесно предложение!

Лабрекс, какво е "кята", нещо с изварка ли?

От мен
Кашкавал с гъби и шунка на фурна

# 499
  • Мнения: 3 114
Здравейте, мили дами! Страхотни сте, не мога да ви се насладя   bouquet!
Ето малко вкусотийки от мен:
Пиле с чесън, бяло вино и дафинов лист, Пълнени картофи с бекон, сирене, лук и сметана и Австрийски кекс с глазура




# 500
  • Мнения: 74
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА! БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ В ЖИВОТА И НАЗДРАВЕ!



МАСЛЕНИ БИСКВИТИ-СЪРЧИЦА-рецепта

# 501
  • Мнения: 478
Michael@, сподели тези картофки предварително сварени ли са и ако може линк към австрийския кекс!
 Честит празник и наздраве на всички празнуващи ! Wine Glass newsm51

# 502
  • Мнения: 114
Не устоях и аз направих сладки за св. Валентин, макар и малко по-алтернативни, диетични. Сладки с овесени ядки и конфитюр, които просто изсипах е формичките за мъфини! Добавих и малко начупени ядки. Много сладурски се получиха!





# 503
  • Мнения: 92
Здравейте!
Michael@, може ли рецептата на Австрийския кекс, изглежда много сочен Simple Smile

Аз най-после направих ущипците на Vanilla. Разбирам защо толкова хора ги хвалиха, наистина са супер вкусни!

Ущипци



Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 14:55 от Katerina R.

# 504
  • Sofia
  • Мнения: 155
Момичета, честит празник!
Обичайте и бъдете много обичани!

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 14:12 от Floran

# 505
  • Мнения: 158
Добро етро на всички! Много романтични и празнични менюта   bouquet

От мен днес шоколадов-шампанско сладолед



Пожелавам ви изпълнен с романтика ден!

# 506
  • София-Младост
  • Мнения: 24 089
И от мен едни ушипци, наистина вкусни Simple Smile


# 507
  • Мнения: 22
На всички празнуващи или не, пожелавам хубав, топъл и слънчев ден!

От мен едни двойно шоколадови мъфини, които станаха доста сполучливи според мен.

# 508
  • Мнения: 3 114
Честит празник на всички! Бъдете обичани, щастливи и обичайте  Hug   bouquet  Two Hearts!
Стар, картофките се пекат цели във фурната надупчени добре с вилица и намазани със зехтин, овкусени със сол и чер пипер. Пекат се час-час и петнадесет минути. Докато са още топли се дълбаят внимателно. Към картофената смес се добавя малко масло и готварска сметана - 2-3 с.л., овкусяваме със сол и пипер, прибавяме задушени предварително бекон и лук, сирене и магданоз. Това е плънката, а отгоре сложих сирене чедър и върнах във фурната само колкото да се разтопи. Това е по рецепта на GoodFood, брой 51. Много варианти за плънка обаче могат да се направят.

Ето и рецептата за Австрийския кекс:

1 ч.ч. пудра захар
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. какао
1 ч.ч. смлени орехи
3 яйца
1/2 чаша олио
ванилия
1/2 пакетче бакпулвер
1 ч.ч. течна сметана

за глазурата:

150 гр шоколад
100 гр краве масло

Тортена форма се намазва с масло и се посипва с брашно. Яйцата, захарта и олиото се разбиват на ниска степен. Брашното, какаото, бакпулвера и орехите се смесват предварително сухи и се прибавят към яйчената смес. Добавя се течната сметана и всичко се обърква добре. Пече се не 180 градуса докато клечката остава суха. След изстиване се залива с разтопените на котлона шоколад и масло. Аз го държа в хладилник след това, защото трудно се реже ако не е стегнал добре.
Да ви е сладко Стар, Катерина и на всички, които го пробват!



# 509
  • Мнения: 0
Аз днес успях да направя едно руло с домашно сладко от дюли. Не изглежда добре на външен вид, но пък е изненадващо вкусно ......

Общи условия

Активация на акаунт