Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 932
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Пържени рибка с картофена салата

Туршиики

# 16
  • град-държава
Лолита , лулу! , esy , благодаря ви.   bouquet Приготвях се психически и теоритично поне от месец  Laughing... и ризотото, и сладкото изглеждат страхотно.

D`n`chilita, супер е глазурата, много апетитен вид имат.

# 17
Както винаги тук е много вкусно!   bouquet
Записвам се в новата тема с един тутманик:

# 18
  • София
Пататник с готово тесто /правила съм и без кори и с домашни/, в едната страна е без праз /за мен/  и бутчета с боровинковата тъмна бира, леко сладнят

# 19
kiticat , тутманикът е разкошен smile3501
verabel , и пататника и бутчетата са много съблазнителни. Как не те е жал да готвиш с тази вкусна боровинкова бира Hug
Аз да ви покажа моите Забравени сладки и да разкажа за тях Grinning как можах да избера най - студената нощ да ги пека, при положение, че фурната ми е на терасат smile3516 Сложих ги към 21 ч. затворих и забравих. Но нали споменах, че сме болни и по цяла нощ все някой е буден, та към 3 ч. сутринта ги извадих, но отдолу си бяха още лепкави. Обаче колко вкусниииии Crazy на сутринта ги допекох малко и вече ги изядохме, но ще ги правя пак на пролет. Peace

# 20
Мини Мон Блан или френската класика с нови дрехи! Simple Smile

Благодаря на всички от предната тема, които харесаха снимките ми и рецептите! Simple Smile

# 21
Добро утро момичета.
Днес набързо закусихме с пица, сега ще ви разгледам да измисля обяда или вечерята за което смогна ще е...

# 22
  • ВАРНА
Трюфели от сирена за обявеният вчера Код "Червено"

Сърмички с кълцано месо

сандвичи

квасено мляко

# 23
  • Варна
Мерси за вкусно апетитната тема  newsm51
Отново красоти,прелести от всички  newsm51.И големият сняг с всички кодове не може да ни прекърши
У нас от снощи пилешко и кебап с магданозената питка на Елексир
За днес спаначена супа и пилешко със зеленчуци,снимки по късно

# 24
олеееееее момичета,тук пак е толкова вкусно.възхищавам ви се

# 25
# 26
# 27
  • ГОре на черешата...
И аз идвам с благодарности към Пепика за новата тема Hug, с поздравления за всичките 2 страници страхотни изкушения до тук   bouquet  bouquet  bouquetи с нещо горещо в този мразовит януарски ден:

Гъбена супа:

Гювечета:                                                                            Кисел с кайсии:

# 28
Едно десертче с вишни

И една доза суджуци

......Това фотнах набързо.....Иначе имаме зелеви сарми,които не съм снимала щото всички знаете как изглеждат...  Laughing Laughing Laughing

# 29
  • Варна
Зиче,Мари ета,Мастер,Иланг,Плам,Ану,Верабел,Китикат,Мери,Тайна,Лабрех  много вкусно
От мен спаначена супичка,пилешко и наденица

Общи условия

Активация на акаунт