Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 183 028
  • 752
  •   1
Отговори
# 465

Хайде и от мен, че скоро не съм влизала, пълнено пиле с кестени, пълнени чушки, пица и брауни

# 466
От мен по едно кексче със следобедното кафе Simple Smile))

Untitled by Photography By Kemi H, on Flickr

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 16:47 от esy

# 467
Ооооооо! Тези кексчета изглеждат престъпно добре! Ще трябва да ги пробввам, няма как, просто се налага! Simple Smile

# 468
Закуска

# 469
Също така и вечерята..но малко в суров вид.. за готовия просто нямаше кой да ме чака да снимам  Simple Smile

Пици

# 470
  • На небето
mari_eta Panna cotta с малиново желе. В рецептата пише сметана. Каква сметана? И какво е касерола?

# 471
# 472
И какво е касерола?
нещо средно между тиган и тенджера. наподобява малка тенджерка с една дръжка като на тиган

# 473

mari_eta, честито и за двата празника (пропуснала съм рождения ден Embarassed), много любов, разбирателство и много здраве на теб и любимите ти хора!  bouquet

еликсир, и на тебе, на патерица, честит рожден ден, мила, бъди много щастлива, от всичко хубаво и добро по-много ти пожелавам!  bouquet

purple tulips, страхотни гевречета си спретнала! Heart Eyes  bouquet
megansg пък какви кифлички е сложила.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
esy с прелестни кексчета! Crazy Heart Eyes  bouquet
И толкова много още вкусотии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet

Вкъщи гИвеч, много вкусен, имаше и любимата ми бамя в него Heart Eyes, сладки и соленки от постно тесто. (снимките са ми отврат, ама вечерни, пък и фотографът толкоз може....... Embarassed)

# 474
  • София
  Ай, много вкусно е тук!  smile3501 на всички!

От мен едни рошави питки и бобена крем-супа!

Мари_ета, честита годишнина!

# 475
да си взема една рошава питка от Тайна  Praynig и от сладките на Лабрекс   bouquet  и парче пица от на марабу  Heart Eyes и да се отчета за днес и снощи (че и  петък вечер)

петък кюфтета с млечна салата и салата от печени чушки

снощи пак кюфтета, но със сиренца във фолио и картофче с крема сирене за гарнитура

днес странджанки

принцеси с кайма и кашкавал

супа от пилешки дробчета

сандвичи с гъби, пържола и наденица

сарми с кайма

мъфини с шоколад и шоколад  Laughing

и месеница  newsm68

# 476
  • ГОре на черешата...
Олелееее, защо ми трябваше да влизам по нощите тук - Лабрекс и особено Пепчо - вие сърца нямате ли? Как ще се спи след толксова вкусотии Whistling...

Благодаря на всички за хубавите пожелания  bouquet!

mari_eta Panna cotta с малиново желе. В рецептата пише сметана. Каква сметана? И какво е касерола?

Сладкарска сметана, млечна. Аз ползвах подсладена, затова и намалих количеството на захарта. За касеролата са ти отговорили.

# 477
  • In a surreal moment!
Пеп-4о- Ти си извънземна!!!

Кюфтенцата от първата снимка на скара ли са, че нямат черти...изпаднах в "канибалско" недоумение!  Crazy Grinning

Ох и що за сандвичи са тия над сармите?!? Тъмно-жълтото какво е?

# 478
първите са пържени без да са оваляни в брашно - направо "по кайма"  Laughing
Сандвича е с останала пържола, която беше с карамелизиран лук. Задуших гъби, прибавих нарязаната пържола,  малко суджук накрая и разпределих по сандвичите. Отгоре по парче сирене и запекох.

не съм извънземна  Laughing просто си помогнах за следващите дни с готвенето  Wink

# 479
  • на североизток от Рая
   Понеже поогладнях, реших да вляза тук.

Сбърках.  Crossing Arms Вече умирам от глад. Станах  #Crazy.
 То и аз готвя, ама вие май не почивате.

Браво на всички, много сте способни!  Hug

Мариетка, ако не бях дошла тук, как щях да разбера, че отново имаш хубав повод за празник?!

Желая ти много любов! Да черпиш всяка година и с всяка изминала година да се обичате все повече и да сте си нужни!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт