Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 949
  • 752
  •   1
Отговори
# 675

това е един доста вкусен, но несполучлив опит за торта.Защо ми се разпада блата от смлени бисквити и краве масло? Къде бъркам?

недостатъчно масло?  Бисквитите недобре смлени? Недостатъчно притискане на самия блат? Ако трябва слагай и малко течна сметана, за по-добра спойка  Peace

# 676
  • Варна
Момичета благодаря ви за уважението към мен и не обръщайте внимание на хора които уж имат претенции а не могат да четат и пишат,те не само тук и в живота са си такива...просто белязани!
Зиче вкусно а колаците много апетитни,Верабел пилето е чудно,Пинки хубави пърленки,Цецето вкусно ризото,Гуинет пълно меню и с разнообразните хлебчета на Тайна си бечвам джоланче и лъжичка чорбичка с десертче едно крамче,Ану ЧРД на малката принцеска и сигурно много ще те слуша за тази страхотна пеперудена торта,Лабрех много пухкави кифличките ти-всички ги правим ама са все различни,Пепи класическо и много обичано
Пинки,Тари,Порт,Бел,Мат,Роца,Магами све хубави и вкусни неща
За днес торатор,салатка,пържолки,соления кекс на Петя с шунка и кашкавал още топъл и лимоновия сладкиш на Маги с шоколад

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:28 от megansg

# 677
От мен едни локумки, руло Стефани и картофени кюфтета

# 678
  • София
megans, за теб пък най-малко може да има претенции, че си показала купени манджи. Ти показваш ВСЕКИДНЕВНО по три ястия поне!
Печени картофи и яйца с домати, сирене и печени чушки на фурна и домашен пастет

# 679
Здравейте на всички  Hug Не съм писала от цяла вечност, но ви следя тайничко Wink, и си крада идейки, красотите ви са невероятни   bouquet. Ще компенсирам с няколко снимчици и надявам се да се включвам по-честичко -  питка, крем-пита, гъбена чорбичка, мъфини с шоколадови топчета, баница, боб "черно око", обедни питчици със сусам и салатка за мен - цвекло, морков, ябълка и авокадо.

# 680
Привет на всички неуморни, позитивни майсторки...домовете ви пак са пълни с  УХАННИ ЧУДЕСА! Защото тези последните постове направо ме направиха меко казано разногледа!
БРАВО, БРАВО, БРАВО...на всички!

maqaami , по каква рецепта правиш палачинките, изглеждат чудесно!  Praynig Hug

# 681
Привет на всички, сготвили сте невероятни неща, както винаги, всъщност   bouquet
От мен - "Уличните" мекички на Танита, със Сладко от портокалови корички и ябълки (бъркано нощес по никое време...как беше: "Каквото си направиш сам..." Laughing )

Успешна, нова седмица на всички  Grinning

Edit: Мекичките са правени по тази рецепта: http://tanitaang.blogspot.com/2007/12/blog-post_10.html
Като за първи опит направих половин доза и понеже не обичам да се мажа твърде, вместо с ръце ги оформях с помощта на две лъжици, предварително натопени в олио. Затова приличат по-скоро на бухтички Wink

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 17:46 от ˙·•Di•·˙

# 682
Привет на всички  bouquet
От мен - "Уличните" мекички на Танита, със Сладко от портокалови корички и ябълки (бъркано нощес по никое време...как беше: "Каквото си направиш сам..." Laughing )

Успешна, нова седмица на всички  Grinning

Охх направо ми текът лигичките. От кога не съм правила мекици?! Я дай рецептичката, ако може

# 683
# 684
  • MUC
Привет  Hug
Страхотни неща се показали както винаги!

От мен  яйчена салата и крекерите на xenia, но със сусам и черен кимион този път.

# 685
  • Стара Загора

Цитат

Охх направо ми текът лигичките. От кога не съм правила мекици?! Я дай рецептичката, ако може

Аз не съм много по мекичките ,ама от тия ми потекоха и на мен лиги.Дай моля те рецетичката , пък да видя колко мога да излапкам. Laughing

# 686
  • София
И от мен едни мекички Heart Eyes

# 687
  • Benelux / Varna
От мен едно следобедно десертче, да си подсладим душичките Simple Smile

Пана кота ( незнам дали правилно я изписвам), правя този десерт за първи път, но от както видях на Мариета- Пана котата и само тя ми е в главата Simple Smile  и ето я днес реализирана и от мен. Имам един въпрос, в какви формички я правите, за да се обръща лесно, аз нямам никакви и процедирах по следния начин - облепих порцелановите си чашки с фолио, но резултата си личи, на резки е от фолиото, а ми се иска да е гладка - какъвто всъщност е и вкуса й.

# 688
martin4e , като за цяла вечност много добре се представяш  bouquet

KEKС С ЦЯЛ БАНАН

# 689
Искам и аз мекици момичета  Grinning но не ми дават да ям нищо пържено

От мен Чорба със зелев сок и маслини

Общи условия

Активация на акаунт