Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 960
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Австрия

Nudel, не дълбай с длетото тънко моето сърце!  Laughing Обожавам тази торта (едвам чакам рождения си ден да я направя), а твоята изглежда страхотно!

Роца, благодаря ти!   bouquet
На съпруга ми също е любима. За пръв път я правя. Рецептата е от едно списание и стана много сполучлива. Аз също съм запланувала за моя рожден ден да почерпя колегите в бюрото с нея.
Твоята супичка също е много интересна.

Анук, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката принцеса! Да е жива и здрава и много да те радва!

# 661
# 662
  • Пловдив
И аз благодаря за рецептата за тортата с киселото мляко.

# 663
Запеканка с пилешко

Може ли рецептата?

# 664
# 665
mari_eta , много сладурска торта, голяма си майсторка!  bouquet  chef
Anuck, да ти е живо, здраво, да расте весело, умно и много щастливо детенцето! Страхотна торта!  bouquet  chef
иланг-иланг, толкова апетитно изглеждат джоланчетата! Heart Eyes  bouquet
При Pinki_81 много вкусотии  bouquet, от megansg си свивам кифличка (понеже вкъщи няма Embarassedbouquet, Гуинет с пълна програма Heart Eyes  bouquet, nudel33, тортата е без конкуренция, но как ми харесаха и спагетките! Heart Eyes  bouquet На lu4a кексът изглежда чудесно  bouquet, и на matze макаронестите ме залепиха (уф, все на тестяно налитам),

Аз с поредната порция кифлички, много ни се усладиха  Heart Eyes, а колко килца трупнах, не смея да проверя. Embarassed

# 666
mari_eta , много сладурска торта, голяма си майсторка!  bouquet  chef
Anuck, да ти е живо, здраво, да расте весело, умно и много щастливо детенцето! Страхотна торта!  bouquet  chef
иланг-иланг, толкова апетитно изглеждат джоланчетата! Heart Eyes  bouquet
При Pinki_81 много вкусотии  bouquet, от megansg си свивам кифличка (понеже вкъщи няма Embarassedbouquet, Гуинет с пълна програма Heart Eyes  bouquet, nudel33, тортата е без конкуренция, но как ми харесаха и спагетките! Heart Eyes  bouquet На lu4a кексът изглежда чудесно  bouquet, и на matze макаронестите ме залепиха (уф, все на тестяно налитам),

Аз с поредната порция кифлички, много ни се усладиха  Heart Eyes, а колко килца трупнах, не смея да проверя. Embarassed

Е и твоите кифлички са чудесни!   Peace

# 667

от мен един сладкиш с майонеза и гювеч...не съм като вас дами:) но все се слагам Joy

# 668
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug!

Лабрекс, милост нямаше с тези кифлички Heart Eyes...ще ги сънувам Crazy.
Роца, Маце, страхотно меню Peace!

# 669
Всички сте уникални и творите прекрасни неща!

# 670
Мариета, тортата ти е прекрасна!   bouquet а мъничката госпожица да ви е жива и здрава!   bouquet
Анук, да ви е живо и здраво малкото съкровище!  Розова кукла   bouquet липсват ми розовите роклички
Лабрекс, тез икифлички  Blush ми навяват едни такива мисли..... Ако се замисля обаче, ти правиш много често тестени изделия разни. Шанс  да ми дойдеш за месец на гости  Flutter
Роце, както винаги при теб е интересно   bouquet
Матце и днес менюто ти е много апетитно!   bouquet

Ние вечеряхме печени пилешки бутчета с картофи асорти

# 671
Мариета, тортата ти е прекрасна!   bouquet а мъничката госпожица да ви е жива и здрава!   bouquet
Анук, да ви е живо и здраво малкото съкровище!  Розова кукла   bouquet липсват ми розовите роклички
Лабрекс, тез икифлички  Blush ми навяват едни такива мисли..... Ако се замисля обаче, ти правиш много често тестени изделия разни. Шанс  да ми дойдеш за месец на гости  Flutter
Роце, както винаги при теб е интересно   bouquet
Матце и днес менюто ти е много апетитно!   bouquet

Ние вечеряхме печени пилешки бутчета с картофи асорти

Изглежда прекрасно, а аз утре ще правя един кекс и ще добави снимка да видите

# 672
Привет на всички неуморни, позитивни майсторки...домовете ви пак са пълни с  УХАННИ ЧУДЕСА! Защото тези последните постове направо ме направиха меко казано разногледа!
БРАВО, БРАВО, БРАВО...на всички!
Болна, болна...ама като видя какво сте натворили и направо имам нужда не от салфетка, а от сериозен пешкир, та да избърша брадичката си! Mr. Green Grinning

И въпреки неразположението си не можах да се стърпя и направих туй-онуй, да не изхвърля млякото, да не отиде праза на вятъра, а картофки как ми се ядяха на фурна..много!
И риба, как обичам риба...без значение каква и как приготвена! #Crazy

палачинките:

картофите в гювеч:

домати от буркан с праз и пържена риба, тази е от река Искър:

# 673

това е един доста вкусен, но несполучлив опит за торта.Защо ми се разпада блата от смлени бисквити и краве масло? Къде бъркам?

# 674

това е един доста вкусен, но несполучлив опит за торта.Защо ми се разпада блата от смлени бисквити и краве масло? Къде бъркам?

Не знам какво точно и се троши на този торта, но изглежда прекрасно, ако може да приложиш рецептата, моля! Grinning
Сигурно е прекрасна на вкус, щом има  шоколад, как иначе?!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт