Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 962
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Австрия
Привет момичета,
много се разочаровах като прочетох лошите думи на Ананас.  Confused Изцяло се присъединявам към всички момичета, които смело изразиха мнението си и неостанаха безразлични към подобни коментари.
Човек първо трябва добре да чете преди да пише злобни думи. Меганс е писала, че са купени. А и да е премълчала, какво от това. Тя винаги представя богати менюта изцяло от нея приготвени.

Би могла  да привлечеш вниманието по друг начин - чрез подходящ съвет или интересна рецепта например. Peace

Подкрепям думите на Гуинет!  newsm10

От мен днес:

Спагети болонез.

Салата със зеле и моркови.

Патладжан с кисело мляко и чесън.

Торта Schwarzwälder-Kirsch

И парченце.

# 646
  Много ми се яде супичка с чорба от кисело зеле. Обаче се притеснявам да не дойде кисела чорбата. Колко ли да я разредя с вода? Ще поровя за рецепта.

Виж Куркудената чорба на Илиянка, много е вкусна! Heart Eyes Peace

# 647
  • на североизток от Рая
  Много ми се яде супичка с чорба от кисело зеле. Обаче се притеснявам да не дойде кисела чорбата. Колко ли да я разредя с вода? Ще поровя за рецепта.

Ох, Лабрекс, като на мама чорбата изглежда. Ще направя, задължително.

Благодаря ти много!  Hug

# 648
nudel33, тортата е мнооого изкушаваща. Черешите от компот ли са, тези от горе или замразени newsm78

Портокалов кекс

Гризини

Питки

# 649
  • Австрия
nudel33, тортата е мнооого изкушаваща. Черешите от компот ли са, тези от горе или замразени newsm78

lu4a , благодаря ти!  Hug
Черешите отгоре са от компот. На снимката не се вижда много добре, но върху долния блат има ред череши от компота, отгоре ред сметана и чак тогава следващия блат.

# 650
Моето детенце стана на 2 годинки! Това е тората, която спретнах, с бял шоколад, ванилов крем и сладко от малини! Simple Smile Почерпете се! Simple Smile

Торта с пеперуди

# 651
  • ГОре на черешата...
Анук, честит рожден ден на щерка ти  bouquet! Да расте здрава и щастлива! Прекрасна торта - толкова нежна и феерична Hug...

Нелинце, там е коментара ти, миличко, много ме зарадва Heart Eyes...

# 652
  • Wonderland
Анук,честит рожден ден на дъщеричката ти!!!!  bouquet
Това е темата,която дава толкова разнообразие и такъв разкош на целият форум......Сравнително нова съм и не мога всеки път да публикувам нещата,които готвя.....защото имам един малък разбойник....но няма ден в който да не съм посетила темата....и след това да не съм сготвила нещо от тук....Това е тема на вълшебници в кулинарията,и никак не ми стана приятно,да чета дребнави постове,дали кебапчетата са купени или не....има ли някакво значение....изобщо?!При хиляди сготвени от Меганс рецепти,едни кебапчета не смятам,че са толкова важни,но всеки с мнението си!!!!Момичета страхотни сте,няма друга такава тема,като тази!!! newsm51

# 653
# 654
  • Талант на 2012,2013 г.

Ох, Лабрекс, като на мама чорбата изглежда. Ще направя, задължително.

Благодаря ти много!  Hug

И  няма да сгрешиш... Тази чорба е уникално-вкусна. Препоръчвам я горещо. Peace

# 655
Извинявам се грешка

# 656
  • DE
Анук, ей как лети времето... Честит 2-ри рожден ден на малката човечка  party023

От мен

Запеканка с пилешко

Макаронести в соев сос и пушено месце

Бистра супа

Мариетке, страхотна торта!

Лабрекс, благодаря ти Hug

# 657
Благодаря момичета за проявеният интерес.
Рецептата за тортата от кисело мляко можете да намерите
тук :http://vicktory.wordpress.com/2012/02/18/%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0/
Линка не се отваря, може ли пак да опиташ. Тортата ти е страхотна и много искам да видя рецептата.

# 658
  • пак на Рив Гош

Nudel, не дълбай с длетото тънко моето сърце!  Laughing Обожавам тази торта (едвам чакам рождения си ден да я направя), а твоята изглежда страхотно!
Анук, честит рожден ден на малката госпожица!  Hug Да расте здрава и щастлива! Много красива и нежна торта!
Еликсир, супер чийзкейк!
Мариета, тортата с Маша е направо като от филмчето  Grinning
Тайна, от теб си вземам мекички... така ми се доядоха Simple Smile.

Аз пускам малко "вносна" кухня  Laughing
- индийска супа с брашно от нахут и кисело мляко

- butter chicken - англо-индийска рецепта за пиле в доматено-сметанов сос и хлебчета пàрата

- брауни "Червено кадифе" с крем-сирене - по случай 14ти февруари (за кой каквото празнува  Mr. Green)

Лека вечер!

# 659
Рецептата за тортата от кисело мляко можете да намерите тук :http://vicktory.wordpress.com/2012/02/18/%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0/
Линка не се отваря, може ли пак да опиташ. Тортата ти е страхотна и много искам да видя рецептата.

Заповядай!

Общи условия

Активация на акаунт