Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 969
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Taka...ananas755,слагай очилата и чети
За днес бобец,омлети с шунка от бут,кебапчета и пастички  купешки [/i]
Момичето не е казало че сама е приготвила въпросните кебапчета.
А твоето вмешателство в темата и неадекватни коментари,направо ме изкараха от равновесие.
Меганс е в темата от толкова отдавна и всеки ден показва разнообразни и вкусни ястия направени от нея,така че ако обичаш - мисли преди да пишеш глупости ooooh!

# 631
  • София
Здравейте, дами!Скоро не съм се включвала, все не ми остава време, но не спирам да ви следя и да черпя идеи от вас Peace

Ето някои неща от мен:
Днешната закуска-Мекици                             Пърленките на Венс

Чийзкейк с тиква- по рецепта на Елексир,просто вълшебен  bouquet

Картофките на Буболина                                      Пица

Хубав ден на всички!!!

# 632
  • София
ananas, не така с рогите напред, момиче Peace

От мен едно режимно ризото с гъби /без сметана и сирене  Crossing Arms/ Направо от тиганЯ, да не каже после някой, че е купешко  Laughing

# 633
Извинете ме че се намесвам в спора. Не пиша в темата, но я обожавам. Разглеждам редовно за да си намеря идея за ястие. А на който не му харесва, просто да не я отваря. Нали така? Всеки има свободата на действие в случая.

# 634
  • Варна
Ананас момичетата правилно са ти отговорили а кой и откъде купува/не живея близо до този пазар и не знаех,че има кебапчета за такива пари.И кой ще ги хапва като една кифла струва 1лв.Моите са от голяма търговска верига/
От мен салатка,свински сърца с ориз с зелен лук и пресни пипер и домат и едни раирани кифлички с шунка и кашкавал

# 635
  • Benelux / Varna
Pinki, Елексир, може ли рецептата за тиквения чийзкейк, почнах да слюнкоотделям, погледнах в темата на Елексир - не го видях там.

# 636
# 637
Здравейте на всички!
Следя темата напоследък и направо си крада идеи от красотите ви от време на време Grinning
Ето и аз ще започна да ви показвам някои от вкуснотиите ми. Simple Smile
Брауни
Палачинкова торта (със течен шоколад разбит със сметана и банани)

# 638
  • от точка К до точка С и обратно
ananas755, наистина ли мислиш, че някой те напада - всичко, което са ти отговорили момичетата, е базирано на тези твои думи "кебапчетата са от  колхозния пазар за 0.25ст.", които внасят сарказъм и оценъчен елемент в темата. Освен това познаваме Меганс достатъчно дълго, за да знаем какво и как умее да приготвя. Да привлечеш вниманието чрез дребнавост и нервни забележки е, меко казано, наивно и инфантилно. Това важи за всички сфери на общуване. В тази тема добрият тон и приятелските взаимоотношения винаги са били водещи. Би могла  да привлечеш вниманието по друг начин - чрез подходящ съвет или интересна рецепта например. Peace

Верабел, Пинки 81, много обичам такива дълги и вкусни отчети. Чийзкейкът с тиква е много изкушаващ!

ahasver, благодаря ти за хубавите думи!  bouquet

Аз днес се отчитам

джолан на фурна с екстри                            кюфтета от червена леща с булгур

пилешка чорбица                                         спагети с чери доматчета и ролца от раци

желирани млечни кремчета с малини       кексчета с локум и орехи по рецепта на Бети

# 639
Гуинет даваш ми страхотна идея за кюфтенца от червена леща.При малкия това е на дневен ред и се чудех какво друго освен дежурната крем супичка.Малко ще ги променя та да стават за него Heart Eyes
Мариета дечко е влюбен в Маша и Мечока.По добре да не му показвам тортата...такава красота не мога да сътворя.Останаха ми очите Peace Peace Peace
Ананас така се смях с тези кебапчета hahaha.
Мога да те уверя че тук момичетата могат да сготвят от пиле мляко Peace
По този повод на изписването на малкиясестра ми донесе такива сладкиши по рецепти от тук Heart Eyes,че не готвещи поканени мацки два часа цъкаха сезик как е възможно и що е това hahahaтаквиз неща да се правяту дома.
Всекиразлично го влече.
Купешки подобни у дома не влизат-ни кебапчета,ни сладки.Въпрос на грижа и уважение към семейството ми и голяма вродена любов към ТенжУрите и Тиганите Mr. Green hahaha Mr. Green
Да ви кажа..ако имам грешки......малкия изби клавиатурата затова така пиша Embarassed
Сори за спама.......не се стърпя сърцето Laughing

# 640
# 641
  • ГОре на черешата...
Ах, че дебати са загрозили темата...но комент, дет се вика!
Меганс, ти си знаеш, че съм ти голям почитател, с и без купешки кебапчета Laughing...

Гуинет, прекрасно меню, грабвам си кремче Crazy!

Бъни, радвам се, че тортичкаат ми ти харесва - много вкусна е, скоро май друга освен нея няма да правя. Всички фигурки са чинно скрити/освен легена с прането - Дребо го отмъкна и излапа под носа на рожденичката hahaha/.

# 642
  • София
zornitsa , заповядай рецептата от блога на Елексир:
http://kulinarenelixir.blogspot.com/search/label/%D1%87%D0%B8%D0 … D0%B5%D0%B9%D0%BA

Гуинет, благодаря Simple Smile
Страхотни неща си представила (както всеки път), бих опитала от всичко.Поздравления  bouquet

believe_blq , с тези десерти....,ммм ще трябва и аз да забъркам нещо сладичко Wink

Меганс, вземам една кифличка моментално,много вкусни изглеждат Peace....и недей обръща внимание на смешните коментари на някои потребители Naughty

# 643
  • на североизток от Рая
  Мариетка, и аз да  можех да стигна до тортата, без срам бих си краднала нещо.  Blush
 Много ми хареса. Невероятна си. Като страница от детска книжка е. Аз дори написах коментар в блога ти, но не се появи. Като анонимна го пуснах, защото не знам как да го направя по друг начин, но не се получи. Поздравявам те оттук.  Hug

Винаги влизам с удоволствие в тази тема. Най-вече, защото е позитивна и полезна едновременно.
 Колко пъти съм вземала идеи оттук.
 Постовете в последните две страници ми въздействаха много натоварващо. Дори ме натъжиха.
 Не бива така. То има доста теми за избиване на комплекси.  Peace

Много ми се яде супичка с чорба от кисело зеле. Обаче се притеснявам да не дойде кисела чорбата. Колко ли да я разредя с вода? Ще поровя за рецепта.
 Но вашите снимки ме оставят без сили. Само слюноотделям тук. Бягам... afwitch

# 644
  • ВАРНА
 Глазирани джоланчета

Общи условия

Активация на акаунт