Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 992
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
     Много хубави и вкусни неща сте показали!   newsm10 smile3501

Мекици

# 616

megansg , изпренапреглъщах се! Heart Eyes Crazy Heart Eyes   bouquet
[/quote]кебапчетата са от  колхозния пазар за 0.25ст. ако не се лъжа  chef

# 617
  • Пловдив

Тайне страхотни мекици Hug  bouquet ....и хлябовете ти са прекрасни. Hug
ЛАБРЕКС както винаги изкусителка Hug
МАРИЕТА ,чудна е тортата да е жива и здрава принцеска.  bouquet
МЕГАНС както винаги си номер едно във вкусно  разнообразие и количество .  bouquet

Всички сте показали невероятни творения момичета. Hug

СПАГЕТИ

КОЛАЦИ-МАРУДНИЦИ рацаптата е на баба

БОБЕНА САЛАТА С ЛЮТЕНИЦА

ВОДЕНИЧКИ С ГЪБИ И КРОМИД

# 618
  • Sofia
За закуска:

Кифличките на lina_kaz

За обяд (а най-вероятно и за вечеря Wink)

Ръжено-пшеничен хляб

Кавърма с праз

Спанак с ориз за подрастващите, неядящи отровен праз Laughing

Сега отивам да разглеждам 5-6 страници назад.

# 619

кебапчетата са от  колхозния пазар за 0.25ст. ако не се лъжа  chef

защо така реши? Мислиш, че някои хора не си пекат кебапчетата в къщи на скарата ли?

# 620
олеееееееееее,колко е вкусно пак.при нас днес за закуска мекици,за обяд картофена манджа в гювеч с питки от marabu и панди6паново руло

пак не ми се показаха половината снимки ,защо така става.все по един и същи начин ги качвам,

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 14:11 от portmoto

# 621
  • София
  Тези,които не се виждат си ги сложила в скобата , а не извън скобата на началното img! Премести скобите на местата и снимките ще се видят.Между img и http трябва да има такава ] скоба.

# 622

защо така реши? Мислиш, че някои хора не си пекат кебапчетата в къщи на скарата ли?
100% съм сигурна иначе не ми влиза в работата,но темата е за Ти какво сготви? Снимай, покажи! а не кой какво купи .Съжелчвам ,но пончкога не мога да си замълча.И о6те нещо ако не ми вярвате бих могла да взема от същото място и да къча снимка.

# 623
  • София

100% съм сигурна иначе не ми влиза в работата,но темата е за Ти какво сготви? Снимай, покажи! а не кой какво купи .Съжелчвам ,но пончкога не мога да си замълча.И о6те нещо ако не ми вярвате бих могла да взема от същото място и да къча снимка.
И аз като пека от готовите, ми стават същите, като купешките.

# 624
  • София
ananas755, защо мислиш, че са "купешки естествено" луканките и суджуците? Аз пък съм сигурна, че много голяма част от тях са домашни!
пиле с ананас /по Пепи /, много ни хареса с варени картофи със сметана, супа с домашен пилешки бульон и зелев сок, бутерки с готово тесто.

бутерки с готово тесто и салата "Ропотамо"

и нахутени кюфтенца

# 625
ananas755,скоро почерпих една приятелка с домашни сладки.Жената ми се обади специално да уточни,дали съм ги правила аз,защото нейната майка е била готова да се закълне,че толкова хубави могат да бъдат само купешки такива!  Joy Joy Joy

Съмнението ти в случая е истински комплимент!   thumbsup Hug

# 626
verabel незнам защо ме нападате мен след като тази същта megansg аз докато пишех за нейните кебапчета тя също беше в точно тази тема и (можете да проверите даже кога е била онлайн)не изпита нужда да се защити просто си излезе.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 14:41 от ananas755

# 627
  • Benelux / Varna
Ananas755, на  мен пък не ми харесва начина по който изказваш мнение - злобно и тона ти е чисто заяждане. Темата е красива и такива коментари я загрозяват, нямаме нужда от тях. Ако нещо не ти харесва имаш свободата да избираш - дали да присъстваш или не в темата. И още нещо (  понеже и аз не мога да си мълча) -  поправи си правописа, коментарите ти са пълни с грешки.

Момичета- аз пък да се оплача, вече 7-ми ден сме без вода, не готвя, хапваме полуфабрикати и вчера вече осъзнах колко ми липсва времето прекарано в кухнята, не издържах и метнах едни палачинки, пълнени пиперки с кайма и ориз и една мусака, за съжаление не стигнаха до снимка.

Вземам си едно парченце от пандишпановото руло, една бобена чорбичка за обяд, за десерт си поръчвам от онова съблазняващо - кейкче с марсала и за вечеря искам от невероятното руло на Пеп-чо- истински шедьовър! Браво момичета!

п.с.  Ananas755, излишно е да отговарям на последния ти въпрос- ако сама не можеш да осъзнаеш отговора. Освен това тук не сме съд и никой няма нужда от обвинение и  защита! 

# 628
verabel незнам защо ме нападате мен след като тази същта megangs аз докато пишех за нейните кебапчета тя също беше в точно тази тема и (можете да проверите даже кога е била онлайн)не изпита нужда да се защити просто си излезе.

ananas755, объркала си ни със следствието, тук чак такива разследвания са излишни. Точно
megangs приготвя толкова вкусни домашни ястия, дори да са купени кебапчетата, не е тръгнала само тях да показва, нали забелязваш, че има още много неща освен кебапчетата. Аз лично си правя вкъщи и на вид не са много различни, хич не бих тръгнала да уверявам някого, че не съм ги купила. Остава и документи да вадим за всяка показана чиния. Точно на тая темичка най не и подхождат заяждания, не са ти харесали на Меганс кебапчетата, подмини ги, не е кой знае какъв проблем. Давай, показвай твои неща, за да има повече идеи за черпене, все пак и това е цел на темата!

Нищо лично, затова моля да не се сърдиш, но точно тоя спор е напълно излишен. Хубаво е, като отвори човек темата да вижда ястия, сладкиши, хлябове, а не да чете някакви ненужни спорове. Peace

# 629
  • град-държава
ananas755, това е една от най-позитивните и приятни теми в този форум, моля те не я превръщай в поле за разтоварване на негативни емоции. Тук не сме се събрали да си доказваме нещо си.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт