Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 985
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Пеп-4о, и аз благодаря за идеята, ще пробвам. ahasver, и аз не позволявам храна да се допира до фолио, затова го покривам с хартия.

abet, твоето предложение ще го пробвам още тази вечер със свинско Simple Smile

Ще се радвам много, ако ви хареса. Месото трябва да е нарязано. Ако са пържоли ок, ако е бут или плешка, на тънки ленти или хапки. Не съвсем малки, няма да си играем, я  Laughing Когато водичката от млякото изври, се отваря капака или се маха фолиото, за да се запече до красива и апетитна визия  Peace
Да ви е сладко.

# 601
http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29156805/

Това от мен как изглежда тортичката от вътре. Харесва ли ви?

# 602
  • Варна
Минавам набързо,после ще ви чета,че е препълнено с вкусни неща
За днес бобец,омлети с шунка от бут,кебапчета и пастички  купешки

# 603
Момичета, извинете, че ви се мешам, ама да споделя. Аз от години пека така месо. По- често пилешко, но съм правила и свинско. Дори преди три дни пак. Не го правя на айрян, а директно изиспвам разбитата кофичка кисело мляко. Ако не е в йена с капак, покривам тавата с фолио. Пека го, докато млякото не стане на бучици сиренце. Няма такава лесна и вкусна манджа  Hug Просто идея  Peace Извинете още веднъж.

abet, пиши, мила, и тук от време на време. Виж как си знаела тая вкусна рецепта, пък аз от руски форум я взех,че и кефира заменям с айрян. Ще я пробвам непременно и със свинско!  bouquet(сетих се и за кюфтенцата с кисело мляко, много вкусни Heart Eyes)

megansg , изпренапреглъщах се! Heart Eyes Crazy Heart Eyes   bouquet

# 604
Мегансг вкуснотийки направо да си оближеш пръстите

Ето отново от мен това(от днес)

http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29156866/

# 605

нещо и от мен да не е само запис

# 606
Оооо, пак станах разногледа. Simple Smile Още не съм вечеряла и направо очите ми станаха на палачинки.

maqaami, и на мен ми донесоха от турските кори и са страхотни. Все едно си си ги разточил сам вкъщи.Simple Smile Нищо общо нямат с тези, които ги продават тук. Ние цяла седмица закусвахме баничка, която бях приготвила с тях. Бързо оздравяване!

Бързам да пусна вечерята ни и отивам да я нападам, че глааад... Зелеви сармички с млечен сос и пържено червено пиперче, както баба ги прави Simple Smile

# 607
  • София
val80, може ли рецептата за кашкавалките? Много са съблазнителни!   bouquet
 При мен- кашкавалки(от тази сутрин) ,   пурички с локум и шоколадови пастички(направени вчера)

# 608

Кифлички Heart Eyes Peace

# 609
Здравейте, до сега само ви ви следих неотлъчно. Ето, че дойде и моментът и аз да се похваля с вечерята, стана невероятно вкусна и не се стърпях  Embarassed

Свински бут с пуперки(или чушки, май само във Варна му викаме пиперки) гъбки, лук и прекрасен пикантен винен сос   chef

# 610
mynichkaTanq, чудесна тортичка си направила! браво! Simple Smile

от мен - най-любимите ни вкъщи "пататос бравас" по рецептата от "гответе с мен". този път - с магданозено песто:

# 611
  • MUC

От мен пастет от риба тон, салата с моцарела и авокадо, печено сирене и пица. chef  bouquet

# 612
Благодаря момичета за проявеният интерес.
Рецептата за тортата от кисело мляко можете да намерите
тук :http://vicktory.wordpress.com/2012/02/18/%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0/

# 613
mynichkaTanq, чудесна тортичка си направила! браво! Simple Smile

от мен - най-любимите ни вкъщи "пататос бравас" по рецептата от "гответе с мен". този път - с магданозено песто:

Благодаря и ти прекрасни неща си сътворила и обожавам пататос бравас

Днес за обяд ще има пиле с ориз, но за десерт ще ви пусна снимка да видите

# 614
  • ГОре на черешата...
Показвам ви тортата и бягам към ресторанта...

Торта "Маша и мечока":

Общи условия

Активация на акаунт