Няма к'во да си дърдорим, като вехти гащи пак от смях ш'са разпорим-16

• 22 163
  • 692
  •   1
Отговори
# 645
Зузи поръчка  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Съботните ви клиенти идват в офиса под прикритие hahaha hahaha hahaha

# 646
Ха-ха  hahaha hahaha hahaha смених си човката докато се усетиш

Ни съм полудяла ей виж как кротко си седя  hahaha hahaha hahaha

Обаче наистина отивам да папам  hahaha hahaha

# 647
Отивай, отивай, аз гледам Фейта как нИ я пуска Фейтов да излиза...виж к'ъв подход е измислил hahaha hahaha hahaha (как няма, като тя все ходи до магазина Joy Joy Joy Joy)

И аз ставам...Ще излизаме с мъжо и после ще пусна новата тема по някое време  Mr. Green

# 648

И аз ставам...Ще излизаме с мъжо и после ще пусна новата тема по някое време  Mr. Green

Ши тъ дебна  hahaha hahaha

Ето другите и те чакат  hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:30 от mibobo

# 649
Нали наближава свети Валентин,та да ви подсетя да не забравите свещите за романтика! Mr. Green

И да сЪ пУФаля с новия си лаптоп... Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:43 от Сисссс

# 650
Зу сложили са надпис към вашия офис hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз си търся колата тази сутрин, ама вече много ти стана  hahaha

Еликс хитро си го замислила  hahaha hahaha hahaha

# 651
Зу сложили са надпис към вашия офис hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз си търся колата тази сутрин, ама вече много ти стана  hahaha

Еликс хитро си го замислила  hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Бобо, идиотино Joy Joy Joy

Като не внимаваш и не си паркираш колата както трябва, викам поне да я простра да не пречи на хората hahaha hahaha hahaha

Сиско, такива свещи ще си купя Joy

Между другото са напускали вече великденските украси, чинии и не знам си какви работи с пилешки истории. Закупих ей сега една много хубава керамична голяма поставка с дупки за яйца...една шарена, писана Heart Eyes Стана ми едно пролетно такова, размечтах се и за сакъзите по терасата ни и вече чакам да пукне пролет и да се захващам с озеленяването, да пекне малко слънце вече, че на тоз студ и мрак хич не вирея Crossing Arms

# 652
Фейта нещо неспокойно спи май  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ПОлудявам...трябва да чистя, а хич не ми се захваща и ме избива на тотална лудост ooooh!

Еликса уж на почивка отиде пък...какво точно прави  newsm78 hahaha hahaha hahaha

Ето няколко идеи как да се скрием в офиса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
........

Еликса уж на почивка отиде пък...какво точно прави  newsm78 hahaha hahaha hahaha

Ето няколко идеи как да се скрием в офиса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 тотално си изтрещяла отивай да чистиш  smile3513

Аз отивам да си нахраня детИто  Mr. Green

Туй Нерата и тя като огладнее нИзнай кво прай  hahaha hahaha hahaha

Ели явно чака влака  hahaha

# 654
То верно днес не ми върви начи...и една главЪ мА трещи пак ooooh! Сигурно ши е от това

Еликсата вече е пристигнала между другото...показвам пресни кадри  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пък ти нИдей ми развива теории, че ще храниш малкото Бобче...виждамИ тЪ хубавУ hahaha hahaha hahaha

Фейта пак няк'ви флирт номера прилага на Фейтов hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655

Зузоооооу....Ей,нА маймуна го напраЙ човека....

Тука снощи тЪ видх кви ги вършиш...

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 17:29 от TheNMaster

# 656

Пък ти нИдей ми развива теории, че ще храниш малкото Бобче...виждамИ тЪ хубавУ hahaha hahaha hahaha

Тъз бира някой ми я е сложил да ме компрометира  Naughty, сигурно е Ели за да не е само тя на подбив  Joy Joy Joy Joy

Между другото за протокола и аз съм па с тиквобол  Tired

Фейта пак няк'ви флирт номера прилага на Фейтов hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 браво Фейт страшна си Peace

Ей я Нери само мръсни номера прави  hahaha hahaha

Ох, сЯ отивам да напрая Идна чеснова майонеза, пъ после Ини понички и кУ съм в състояние на подвижност шИ въ погледна....най-вероятно в новата тема  Thinking Tired

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 17:39 от mibobo

# 657
аз не знам колко скоро ще се поява, щот ей сега пак открихме влага в хола, която идва от калкана...кооперацията ни е залепена до една друга сграда и естествено строителя така е направил изолацията, че 3-та години се карам с всички под ред и пускам жалби и кво ли не...уж все оправят наново изолацията и всяка зима всичко се повтаря...Вече направо не знам кво да правя...побеля ми косата ooooh!

НарИвах сЪ, ся да се посмея на глупостите на Мастъра

Зузоооооу....Ей,нА маймуна го напраЙ човека....

Тука снощи тЪ видх кви ги вършиш...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 658
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо,,,вие тая вечер на тва ли шА играете у вас?

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 18:44 от TheNMaster

# 659
Мастърс нИ ми съ играе тази вечер на зарчета  Joy Joy Joy Joy

Начи влизам аз тук прИяла с понички и кво да видя тъз нашТа Зузулина я сборила Ина влага чИ чак шъ и риве  Shocked. Виж сЯ  Ила тука spoko spoko , после Утиваш у съседната кооперация и подкарваш наред newsm66 newsm66 newsm66 и накрая беж тука   animal037 при нас.

П.П. Сериозно по въпроса - разбирам те Peace, много неприятно, навремето у нас точно след основен ремонт за сватбата, за една година ни изби чернилка от коминното тяло (комшиите под нас с камина)и стана две педи черно на белия таван и една педя по стената,отделно мокро и мухъл от банята от горе от комшията ми надигна  виниловите тапетите за 26 лв ролката smile3511 и т.н.

Ся шИ съ седъ тука леко тъжна и ше съ оглеждам за нова тема

Общи условия

Активация на акаунт