Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
И клип с песен на Лара Фабиан.  Heart Eyes

# 136
               Надин,не искам да ти кажа колко цигари съм изпушила и колко кафета изпих.

Издържах стоически пред екрана наистина 6 ч.а колко нерви изразходвах? Praynig

Много исках Джокович да спечели този мач,защото го заслужаваше,още повече,че

достатъчно тежък беше мача му с Анди Мъри.

# 137

Тия пък с Туба кои са?  newsm78

# 138
  • Русе
Уф, яяя, Линка, познавам само единият от двамата, ама този тук -  Wink най и приляга.  Peace

# 139
„ • По време на снимките на ,,Аси,, и ,,Гонюлчелен,, имаше ли вече нещо м/у Вас с Онур?

С Онур се запознахме по време на снимките на ,,Аси,, и оттогава сме приятели. Отношенията ни започнаха след края на снимките на ,,Гонюлчелен,,.”

Е  Туба  категорично ОПРОВЕРГА  - 4% от почитателките ,които се съмняваха ,че  Туба  е била с друг  ПО ВРЕМЕ  НА   снимките на филма „ Гонюлчелен „ .Определено    е  по-достойно  / а не   двулично и  лицемерно/ да е била с този  , с който видяха всички  ,че е била.
Това е минало ,a в  настоящето:

„*Какво е за вас любовта?

Любовта....сега ми е трудно да говоря за любов.
Любовта на майката? Любовта на бащата? Любовта на любимият човек? Детската любов? Любовта към живота? Любовта към Бог? Аз просто се радвам, че любовта може да бъде различна.”

-Нима  е нормално жена ,която при думата ЛЮБОВ   да и е трудно да говори …… и да асоциира ОБИЧ  изобщо?    /когато всички се сещаме за влюбване,страст,трепети,химия,…. /
 -.Още повече  Туба не споменава  ........СВОЯТА ЛЮБОВ КЪМ МЪЖ  
    Много  символичен  пропуск  особено  за млада младоженка
smile3521

# 140
# 141

Красиви са заедно!  Simple Smile

# 142
  • Русе
Ама как го гледа  Whistling само Туба.  Heart Eyes

# 143
# 144

Този отляво, по-черничкият е Сарухан Хюнел. Ама другият нямам представа кой е и какво изобщо общо имат с Туба.

# 145

Този отляво, по-черничкият е Сарухан Хюнел. Ама другият нямам представа кой е и какво изобщо общо имат с Туба.

Фенски мечти, Цари!  Peace

# 146

Тези дами в червено са намерили любимо четиво!  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 147

Тия пък с Туба кои са?  newsm78
Цари, не е ли все С. Хюнал newsm78

Пък Линка, като е казала фенски мечти,  още едни:

# 148
Абе хич не ми прилича на нашето захарче този другия Rolling Eyes
А дамите в червено са убийствени за неделя вечер Peace Бая ще се уморят докато обърнат страницата Laughing

# 149

Тези дами в червено са намерили любимо четиво!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
Ринка, това да не е скритата мечта на любимеца на дамите в червено?  Joy Joy Joy

ПП Цари, на мене ми заприлича, ама не съм силна по комшиите Sad

Общи условия

Активация на акаунт