Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Габи, таман си тука да те питам, какво мислиш за този флирт

Накието беше готова всеки момент да отвърже тигъра, ама кака Гюлназ беше нащрек. Naughty NaughtyМнооого добре познава тати-,,виртюоз''... цигулката му бързо излиза от калъфа... Joy Joy

# 706
  • Разград
Само Ваня ще знае, дали не го дават отново 'Зарифето" по някоя телевизия. newsm78 Не мога да си обясня, близо четиридесет страници в дизито за ден и половина с материали от сериала Rolling Eyes

От четирите телевизии коита хващам не го дават никъде, но някъде вчера в дизито прочетох, че в петък ще е нещо като ден за преглед на сериали, споменаваха "Под липите" и "Аси". Ще видим другата седмица дали ще продължат с другите сериали.  Но не съм много сигурна защото превода си го правя с гугъл.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 20:00 от vania_e

# 707
                    Ваня, Hug Hug Hug Ти си цяло съкровище!!!!!!!!!!!!!!

Така си и знаех,много се двоумях,дали да не те питам на ЛС,но не те видях на

балкона! Ще се опитам от там да ги сваля.

Благодаря ти,още виднъж!!!!!!!!!!!!!!

# 708
  • Русе
Ей, момичета  Wink, ама ние от картинки и размисли, май  newsm78 забравихме музиката - я, малко хубави моменти.  Peace

# 709

А наш Левентчо, като разбра за предстоящия дуел на лисичките, се изнесе със скоростта на светлината!  Joy Joy Joy

Надин, а също не харесвах Накие, а Бурхан го мразех, ама сцената беше страхотна! Професионално направена и изиграна от 4 - мата участници! Peace

# 710
  • Русе
Aма,  Heart Eyes какви красиви моменти имаше в тези епизоди.  Laughing

Момичета, и на мен Бурхан и Накие ми бяха най-малко харесваните образи, особено - тя във втори сезон.  Peace

Скрит текст:

# 711
Надин, не само тебе дразнеше Накиша. Мислех, че образът й не ми е по вкуса - много голяма бяла птица е , но установих, че и самата актриса, след като я гледах в друг сериал. Не че разбирам, ама такива са ми усещанията Peace

# 712
                 Цвети,страхотно клипче,на фона на  прекрасна песен! Hug Hug Hug

# 713
  • Русе
И един по-тъжен клип с по-късни моменти,  Wink включен е и този, с розовата пижама, който коментирахме.  Peace

# 714
  • Разград
Филма на Вegüm Кütük  "MAR" на два филмови фестивала.
"MAR" FİLMİ NÜRNBERG FİLM FESTİVALİNDE 'DÜNYA SİNEMALARI' BÖLÜMÜNDE GÖSTERİLECEK...
"MAR" FİLMİ 23. ANKARA FİLM FESTİVALİNDE FİNALİST... 15-25 MART 2012

http://www.youtube.com/watch?v=43uCWGV33Dc

Скрит текст:

# 715
  • Русе
И докато си ровя за снимки  Wink, попаднах пак на една архивна на Туба и Джансел и реших да я сложа.  Peace

Скрит текст:
Броят на феновете във фейса расте главоломно!  newsm78

835 251    #Crazy #Crazy #Crazy

# 716
Ванче, като гледам този клип, май турците твърдо са се обърнали към собствените си проблеми, минало и настояще. Явно сега се котират филми, които представят миналото - ВВ, или сериозни проблеми на настоящето - Фатмагюл, Ифет и т.н. Може би е временно, а може би са прави!  Joy
Добре, че нашия филм е от миналата година, че като гледам сега какви драми се гледат  ooooh!, надали щеяхме да имаме този страхотен рейтинг. Май за комедия не се случва често.  Peace

Още една влюбена двойка!  Peace

Скрит текст:
835 435 - 21.38

# 717
# 718
  • Русе
Aa,  Wink aма и героите от махалата си имаха фенове за снимки.  Wink

# 719
          Колко хубави снимки на Джансел с фенки!Какво хубаво момче беше ,до като вйрвеше сериала

и после? Продължава да не прилича на себе си,а пък и на тези след гледането на филма?

Толкова по-стар за годините си,че не е истина Rolling Eyes Rolling Eyes

Жалко! Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт