Кои са нарцисите на форума?

• 20 460
  • 509
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Предлагам някои теми да изискват имуществен ценз.

Да. Адиос!

# 151

Да. Адиос!

Ама това от тези теми ли е?

# 152
  • София

Да. Адиос!

Ама това от тези теми ли е?
Абсолютно. Адиос!

# 153
Ми освен да ходя да окупирам Уолстрийт, докато богатите боготворите Айн Ранд. Адиос!

# 154
  • София
Ми освен да ходя да окупирам Уолстрийт, докато богатите боготворите Айн Ранд. Адиос!
Да я боготворим- не, боготворим себе си както ни е учила Тя. Пък ти окупирай щом няма какво да правиш. Адиос!

# 155
От друга страна, богатите и продуктивните може да се скриете някъде, както Айн Ранд ви е учила.

Айн Ранд е въплъщение на пълната липса на хумор. Непростим грях. И философ не е, просто лице на култ. Не знам каква сексуална техника е приложила на младия Алан Грийнспан, но заедно успяха да пре*бат света.

Мда, и Айн Ранд е огромен нарцис.

# 156
А, ма и гнусотии ли се говорят в тая тема? Грийнспан в сексуален момент, егати 'начи.

# 157
Ми да, Грийнспан прочел Изворът на 17, единствената възраст, на която тази книга може да те впечатли. Оттам хванал влака и отишъл на гости на леля Айн Ранд, а тя го опънала.

От друга страна, смятам да стоя в темата, тъй като съм богата по дефиницията "нищо не ми липсва".

То за мен Айн Ранд е мръсна дума:)

# 158
  • Варна
Не е точно така за Грийнспан. Дълго време /на зряла възраст/ той е част от интелектуалния кръг на Райнд.
Темата не беше ли за форума?

# 159
Знам повече за Грийнспан, отколкото бих искала:)

Там е работата, че нарцисизмът трябва от нещо да се подхранва, та книгите на Ранд са идеален източник да се чувстваш уникален и по-добър от другите.

Както и богатството, красотата и семейния произход.

От друга страна истинските дейности, които могат да те направят велик, те карат да се чувстваш малък.

# 160
  • Варна
И какво общо има това с форума?  Mr. Green

Ранд е велика, но темата за нея е в литературния подфорум. Лично аз съм я повдигнала.  Mr. Green

# 161
  • София
Абре, мамасита, ти верно нямаш капка чувство за хумор. Лошо.

Ранд е супер. За всеки, който е наясно какво означава антиутопия. За останалите и четенето  Мечо пух може да доведе до учения и вярвания.

Богиня, нямах представа, че има тема. Ще се запиша веднага.

# 162
Открихме, че форумните нарциси са фенове на Айн Ранд- което не ме учудва.

Предлагам тема за Айн Ранд, с имуществен ценз.

# 163
  • София
Открихме, че форумните нарциси са фенове на Айн Ранд- което не ме учудва.

Предлагам тема за Айн Ранд, с имуществен ценз.

То без имуществен ценз няма как да стане- бедните мразят Айн Ранд и дори се гнусят от написаното.

Мамаситке, айде да направим и една тема, в която да си мерим цитатите и позоваванията, а тук да продължим да се лигавим, простичко, така, зимничко, някак, а?

# 164
  • Варна/Лондон
Трябва ли да си красив, за да си нарцис?

Общи условия

Активация на акаунт