Кои са нарцисите на форума?

• 20 484
  • 509
  •   1
Отговори
# 120
  • Kопенхаген
Какъв стремеж и съревнование между индивиди да се индентифицират като идеални самовлюбени егоисти.

Мадам, нарцисизмът е има различно тълкувание,  първи го е направил  Фройд.
Прочети преди да поставяш определения.
Да аз например съм напълно осъзнат нарцис от първичен тип по тълкуванието на Фройд. Grinning
Виж нарцисизма като душевно разстройство е нещо съвсем друго.
Laughing

Но... тук май друго се пита, нарцисизма в темата е просто нарицателно на виртуална суета.
Чета и много повече от колкото си мислиш... Фройд го степенува на първичен, вторичен и т.н, но Хорни оспорва неговите тези. А Кернберг говори дори и за инфантилен нарцисизъм, който лъха от темата, надявам се по късно да не премине в сексуален.
Мнението ми по горе не поставя никой в каквото и да било патологично състояние, ако някой се определя като Нарцис във виртуалното пространство, какво да си помислим за него в реалното  Grinning

П.П. И да допълня, фактите изложени по горе от мен са взети от Глобалната Енциклопедия.

# 121
Бижy, ако мен ме коментираш....
Не те, успокой духа! Като гледам ти си се притеснила нещо. Аз нямам никакви притеснения. Само си се смея тук кротичко.

# 122

Чета и много повече от колкото си мислиш... Фройд го степенува на първичен, вторичен и т.н, но Хорни оспорва неговите тези. А Кернберг говори дори и за инфантилен нарцисизъм, който лъха от темата, надявам се по късно да не премине в сексуален.
Мнението ми по горе не поставя никой в каквото и да било патологично състояние, ако някой се определя като Нарцис във виртуалното пространство, какво да си помислим за него в реалното  Grinning

П.П. И да допълня, фактите изложени по горе от мен са взети от Глобалната Енциклопедия.

Браво на теб!  А, ако някой в живота е нарцис пък тук не е , като мен, к`во правим? Laughing Глобално к`во предлагаш?

Бижу, духа ми е спокоен, тялото не. Laughing

п.п. иии то пък да не напишеш нещо , веднага пет гракват... нали не може само аз да гракам, мноУ ясно. Joy Grinning

# 123
Темата не беше ли за това кои са нарцисите у форУмо ?  Flutter
Енциклопедии всички имаме.

# 124
  • Kопенхаген

Браво на теб!  А, ако някой в живота е нарцис пък тук не е , като мен, к`во правим? Laughing Глобално к`во предлагаш?

Бижу, духа ми е спокоен, тялото не. Laughing

п.п. иии то пък да не напишеш нещо , веднага пет гракват... нали не може само аз да гракам, мноУ ясно. Joy Grinning

Ами ще е прекалено зает да се любува на собствения си образ от колкото да пише тук и да доказва какъв самовлюбен Нарцис е за първо място в класацията. Относно последния ти въпрос се обърни към специалист  Grinning

# 125
  • Kопенхаген
Е те се самоопределиха вече...  Laughing

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всички, които са със собствена снимка за аватар. Crazy
Не е вярно Rolling Eyes

# 127
Е те се самоопределиха вече...  Laughing

А,значи сега е ред за диагнозите ли ?  Mr. Green

# 128
  • София
Стига де, аз се самолюбувам в огледалото, но едвам се откъсвам, за да ви се посветя.
И за да мога да пиша, позиционирала съм навсякъде огледала или поне отразяващи повърхности, включително и едно микровеле върши работа.

# 129
  • Варна
Стига де, аз се самолюбувам в огледалото, но едвам се откъсвам, за да ви се посветя.
И за да мога да пиша, позиционирала съм навсякъде огледала или поне отразяващи повърхности, включително и едно микровеле върши работа.
Ох, бееее. И ти ли?
Аз дори се оглеждам в монитора.

# 130
Заслепявате !

# 131
Енциклопедии-менциклопедии! Дрън-дрън, та пляс! Без да е чел човек, може да определи кои се нарцисизират чрез пребиваването си тук. Хубаво е обаче, въпросните и да си го признаят!
Моля, следващият!

# 132
  • София
А,значи сега е ред за диагнозите ли ?  Mr. Green
Абсолютно. Simple Smile

# 133
  • Варна
Аззи, така да бъде - ще си делим първото място. За теб короната, за мен китките. Или обратното? не че има значение, де Simple Smile

# 134
Моля,каките с рецептурниците да се явят !

Общи условия

Активация на акаунт