Кои са нарцисите на форума?

• 20 428
  • 509
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Айде бе, още ли не сте стигнали до Франк Лойд Райт.

# 227
  • Варна
Пришел поручик Mamacita Bandida и все испортил. Close
А така хубаво се забавлявахме. Close

# 228
  • София
Ами не сме, даже вече ги превъртаме за всички за втори път.
Даже и пасуля уврЕ под звуците на Вагнер, докато четях на глас споразумението АСТА.

ПП Ако владеех малко повече правописа, мааалко повече, щях да упиша тоз дивен живот на думакиния, ама глей, съдба. Язък.

# 229
Направо не разбрах у коя река влезе тая тема.

# 230
Даже и пасуля уврЕ под звуците на Вагнер, докато четях на глас споразумението АСТА.

ПП Ако владеех малко повече правописа, мааалко повече, щях да упиша тоз дивен живот на думакиния, ама глей, съдба. Язък.
Това не ти отива... Confused

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 19:57 от Бижy

# 231
  • София

Това не ти отива... Confused
Embarassed Embarassed Embarassed

# 232
ОФФ, имам странното усещане, че някой е хакнал профила на Бояна Rolling Eyes

# 233
  • В Космоса
Бояна зорлем иска да се повреди. Rolling Eyes

# 234
  • София
ОФФ, имам странното усещане, че някой е хакнал профила на Бояна Rolling Eyes
Хакнала го е лигнята, извинете. Но по- добре да се лигавим, отколкото да се караме, все пак.

# 235
Жозе, ти ли си?

# 236
  • София
Тц, Жоза не е домакиня.

# 237
О, Бояна, не се извинявай, не те обвинявам, нито упреквам - само изразих учудването си, защото не съм свикнала да те чета такава. Всичко е ОК, след като според теб алтернативите на общуването тук са лигнята и караниците.

# 238
  • София
О, Бояна, не се извинявай. Всичко е ОК, след като според теб алтернативите на общуването тук са лигнята и караниците.

Не съм казала такова нещо. Когато някой се заяжда е най- добре да го игнорираш, но аз понякога се изкушавам да се полигавя. Виж с карането ми е трудно.

# 239
  • София
В крайна сметка, степента на идиотоустойчивост дори и безкрайно висока, все пак има някаква граница.
И както казва брат ми, една сладка дева с умопомрачителна степен на идиотоустойчивост- много хора бъркат добротата с глупостта.

Общи условия

Активация на акаунт