Лидл ::12::

• 98 773
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • виртуално
Хммммм, изненадахте ме с парфюма и ще се метна май за един! Mr. Green

аз самата съм изненадана, а  не съм фен на имитациите
вече 4 часа го усещам на ръката от 1 пръскане
смятам да забърша няколко - да имам за подаръци за 8 март

# 301
Е, радвам се, че не съм ви подвела с инфото за парфюмчето Wink И аз мисля да грабна един утре-вдругиден, ако успея да се дотътря до магазина в тия преспи Laughing

# 302
Ха сега, целия форум ще мирише на  Madame Glamour   Laughing
Аз също мисля да забърша един.И да попитам пак, някой дали е виждал останали бройки от миксера с купа?

# 303
Хммммм, изненадахте ме с парфюма и ще се метна май за един! Mr. Green

аз самата съм изненадана, а  не съм фен на имитациите
вече 4 часа го усещам на ръката от 1 пръскане
смятам да забърша няколко - да имам за подаръци за 8 март

Само един вид ли е парфюма и какъв е аромата,сладникав ли е?

# 304
Само един вид ли е парфюма и какъв е аромата,сладникав ли е?

Това е за оригинала, който струва към 200 лв за 100 мл.

Coco Mademoiselle е свеж ориенталски парфюм от Chanel. Оригиналът Coco е създаден от легендарната законодателка в модата Габриел Шанел, наричана от колегите си Мадмоазел, а от най-близките си приятели просто Коко. Coco Mademoiselle е осъвременена версия, по-ярка и по-необикновена. Водещият парфюмер на дизайнерската къща Chanel - Jacques Polge - съчетава ухание на бергамот и портокал с топлината на роза и жасмин, на основата на ветивер и пачули. Ванилия и бял мускус добавят изтънчена чувственост. Одухотворен и сияещ, този парфюм е уловил очарованието на Париж през пролетта.

# 305
А,иначе Лидл-ския го има от няколко седмици/поне от миналата със сигурност/.И цената му си е 9,99лв./т.е. не е на промоция,просто го рекламират в брошурата,като нов продукт/.
И явно го докарва на мирис,ама на мен ми идва тежичък......но,определено е траен/защото от пробата с отворения парфюм в магазина доста време ми намирисваше/.

# 306
Момичета, имам нужда от мнения.Преди няколко дни правих за колет от овкусените пилешки пържоли и пекох пиле.И двете с марка "Chira".Сестра ми каза, че имали вкус на мърша.В нас сме яли от същото месо и никой не каза подобно нещо.Охладените пилета ги ползвам от година вече.На вас случвало ли ви се е подобно нещо?Усещали ли сте специфичен дъх?

# 307
  • софия
Момичета, имам нужда от мнения.Преди няколко дни правих за колет от овкусените пилешки пържоли и пекох пиле.И двете с марка "Chira"....
А на коя птицеферма са били? Обърна ли внимание?

# 308
Честно казано не.Има ли значение чии са? Практиката е като ги видя на 3,50 да купя 4, за да стигнат до следващата промоция.Последните други, които бях купила на "Градус" имаха вкус на тесто.

# 309
  • софия
Честно казано не.Има ли значение чии са? Практиката е като ги видя на 3,50 да купя 4, за да стигнат до следващата промоция.Последните други, които бях купила на "Градус" имаха вкус на тесто.
За мен, ДА Laughing Другият път да внимавам с техни продукти.
Въпреки, че дали е на фирма Х или У, ако са в срок на годност (или извън него) и не са съхранявани правилно, резултатът е един и същ. Peace

# 310
Пилето е на Градус-1 Панагюрище.Пържолите не знам, че нямам опаковка.

# 311
Цитат
Момичета, имам нужда от мнения.Преди няколко дни правих за колет от овкусените пилешки пържоли и пекох пиле

А колко време пътува този колет? Ако е миришело на мърша, ти щеше да усетиш още при готвенето. newsm78

# 312
За мен проблемът е в телевизора на сестра ми.Колетът пътува с нощния влак до София, т.е една вечер.На сутринта си го взеха.В тия минусови температури няма как да се развали.

# 313
Аз съм много доволна от течността за чистачки / зимна до -20 / на Лидл . Толяма туба 5л. - 10 лв.
Харесаха ми много и пролетните рулца в кутии по 20бр. , както и едни шоколодови блокчета много наподобяващи Милки уей - страхотни са  Peace В големи пакети са и вътре са около 20 бр. за 2.59 лв.

# 314
  • у нас
Марципаните има ли ги като постоянен артикул в Лидл в другите градове? В Бургас ги докараха само за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт