Лидл ::12::

• 98 738
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
zvanche диаметъра на тавичките е 29см. Две не се събират, моята печка е 60 см. и не става, обаче аз ще ги пека със стойката, като мисля по време на печене да ги разменям. Днес ще правя пици и ще видим какво ще стане. Wink

# 376
  • софия
stasi76, благодаря много Hug Ще чакам отзиви как се е получило.

# 377
Не е смешно, ама хич, но да ви го разкажа.
Пека вратни лидълски пържоли на рифелования тиган, забравила съм да пусна абсорбатора. Влиза една приятелка и пита - Ти каква риба приготвяш? След 5 мин влиза и детето ми и казва,  Мамо, риба ли ще ядем?? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 378
  • София
Не е смешно, ама хич, но да ви го разкажа.
Пека вратни лидълски пържоли на рифелования тиган, забравила съм да пусна абсорбатора. Влиза една приятелка и пита - Ти каква риба приготвяш? След 5 мин влиза и детето ми и казва,  Мамо, риба ли ще ядем?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Oт лидълското прясно месо мъжът ми има много силни киселини, което не се случва ако съм купила месото от друго изпитано място. Явно е обработвано с химикали. А рибешкия вкус се получава, когато животните са хранени със смески, в които има риба. Няколко дни преди да ги заколят спират рибата, за да не мирише, но явно в случая не са.

п.п. Добавям, че става въпрос за свинско месо.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 14:35 от Тaня67

# 379
  • Бургас
Ние пък сме много доволни от прясното месо в Лидл - и свинско и пилешко, дроб, дробчета, сърца... само каймата не ми допада много и постоянното вдигане на цените.

# 380
  • София
sunny, само ако имаш проблем със стомаха можеш да почувстваш. Аз също не почувствах нищо първия път и купих отново. И пак цяла нощ не можа да спи. По същата причина почти не купувам пилешко, защото 90% са натъпкани с химикали (не говоря за Лидл, а изобщо).

# 381
  • London, baby
Мда, и аз един път се чудих какво е това свинско с аромат на риба! Grinning Метнах го, без да му мисля и повече месо от там не купувам.

# 382
  • софия
По повод миризмата на риба на странни места - миналата година ми казаха, че инжектират зеленчуците през зимата с някакъв рибен хормон, за да издържат по-дълго време Sick Случвало ми се е домати/краставици да миришат. Особено силно се усеща, когато са избелени, а аз всичко беля Sick
От тогава купувам много рядко и уж бг.

# 383
  • Gorni Bogrov

Пийвам си от Лидлското ликьорче..ммммм разкошно е, не намирам разлика с Бейлиса.

Тъкмо щях да питам някой пробвал ли го е и наистина ли прилича на Бейлиса,вчера го гледах,но не взех,защото мислех,че за нищо не става.Обаче при следващото ходене ще си купя да го пробвам,има ли още някой който да го е пробвал и да го харесва?

# 384
  • о`майна лунна нощ е
Масовото мнение на момичетата от темата е, че е доста близко до Бейлиса. Всъщност като се замисля, нито един отрицателен коментар не се сещам да съм прочела  за него newsm78

# 385
За тия пари е бижу.Най-важното за мен, че няма вкус на спирт.

# 386
  • Пловдив
Масовото мнение на момичетата от темата е, че е доста близко до Бейлиса. Всъщност като се замисля, нито един отрицателен коментар не се сещам да съм прочела  за него newsm78

Става дума за уискито за 9 лв. или нещо такова,нали? Rolling Eyes което е всъщност ликьора.

# 387
Има и уиски, има и ликьор.Ликьорът е 7лв, когато е на промоция е 5.
Уискито сега май беше на промоция.

http://s018.radikal.ru/i514/1201/92/737a6c349f78.jpg

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14411.htm

# 388
  • Варна
в Лидл продават ли свинска мас?  Confused

# 389
  • Варна

Пийвам си от Лидлското ликьорче..ммммм разкошно е, не намирам разлика с Бейлиса.

има ли още някой който да го е пробвал и да го харесва?

има - аз, майка ми, сестра ми  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт