Лидл ::12::

• 98 841
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Ако питаш за този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9D07F70C-E65B3895/lidl_bg/hs … l/index_14245.htm  снощи го взех на опаковката пише  31-55х5,5х 40 см понеже се разтваря долната част може да  регулира спрямо мястото ти. Поема много което е супер Simple Smile

Ragga, благодаря!  bouquet След малко ще си премеря чекмеджето, имах идея органайзерът да го запълни цялото. Сега съм с два един до друг, но ми омръзнаха, пък и зад тях остава празно пространство, не ме кефят. Peace

# 196
  • софия
Аз в празното пространство зад органайзера съм сложила разни джаджи, които по-рядко ползвам - кухненско чукче, отварачка за консерви, пръстени за кърпи и подобни. Не е най-удобно, когато потрябват, но като е рядко се преживява. Peace

# 197
Аз в празното пространство зад органайзера съм сложила разни джаджи, които по-рядко ползвам - кухненско чукче, отварачка за консерви, пръстени за кърпи и подобни. Не е най-удобно, когато потрябват, но като е рядко се преживява. Peace

То и аз така, но ми се искаше всичко да е подредено в някакви гнезда. Май и тоя органайзер няма да ми свърши работа, чекмеджето е 45Х42. ooooh!

# 198
  • Варна
Здравейте, момичета! Темата е страхотна, благодаря ви!
Да се оплача, филето от пангасиус от 1,050 кг. в размразено състояние вече е 620 гр. и има още докато се размрази напълно! Outta Joint

# 199
  • о`майна лунна нощ е
 Shocked
Точно днес четох статия в 24 часа /интернет изданието/, че ни продават замразена риба с 40% вода в нея.  ooooh! Ти си просто перфектния пример, колко вярно се оказва това.

Излезнаха ми на промоция шоколадовите топчета, но не знам дали ще успея да стигна до магазина да си купя. Дребните ги морят за норматив всяка сутрин.

# 200
  • София
Май обаче е повече от 40%.  Mr. Green
Аз заради това вече не купувам замразена риба, тя излиза златна като цена, пък и не се знае колко време е изкарала.

# 201
Похвалвам унгарската наденица от утрешната Супер Събота.Има вкус на Дядо.Много е приятна.Изглежда мазна, но не  е.Има леко пушен вкус.

# 202
  • софия
Хареса ни елзаския специалитет с бекон, но не си струва парите.

# 203
Здравейте, момичета! Темата е страхотна, благодаря ви!
Да се оплача, филето от пангасиус от 1,050 кг. в размразено състояние вече е 620 гр. и има още докато се размрази напълно! Outta Joint
олеее - същата работа и при мен - защо така - преди 3 дни го купих сутринта в 8,00/не на промоция/ 1,050кг. - оставих пакета направо в една купа - с идеята да го сготвя за вечеря към 19,-20,00часа . Е като настъпи момента.. #Crazy отварям пакета, започвам да вадя филетата - и между всяко от тях - по още
 едно но от лед - посмяхме се с мъжа ми - не се сетих да ви се оплача, но сега като пише Благомира ....
Не съм го теглила  но.... не им прави чест Thinking

# 204
  • Варна
То вече на нищо да не вярва човек ..тюх, не е въпроса в това, че почти 50% е вода и на парите майната им, ама трябваше да мисля още нещо да добавям за вечеря ... Sad
Харесвам много темичката, редовно си "свирявам часовника" тук и затова се почувствах длъжна да пиша ...

# 205
  • о`майна лунна нощ е
Благодарим за което.  Hug

ПП - люба, точно това имах предвид като споменах статията в нета. Независимо откъде се купува, замразената риба е удавена във вода направо.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 22:33 от `ТуиГ

# 206
Абе,то аз май на съм случвала на замразена риба/хек,пангасиус и от тоя род/,дето да не пусне вода/и то доволно количество/...,та ако някой каже откъде да си купувам-ще съм му много благодарна...

# 207
  • Viena
и аз съм на това мнение,сладкия е с прозрачно тесто,може да са сложили половин ябълка и пакетче канела,а с бекона е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ-направо ме е яд,че се подлъгвам за УЖ СТРАХОТНИТЕ ПРОМОЦИЙ #2gunfire #2gunfire #2gunfireМисля,че магазин ЛИДЛ за нашето семейство остава в историята. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 208
и аз съм на това мнение,сладкия е с прозрачно тесто,може да са сложили половин ябълка и пакетче канела,а с бекона е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ-направо ме е яд,че се подлъгвам за УЖ СТРАХОТНИТЕ ПРОМОЦИЙ #2gunfire #2gunfire #2gunfireМисля,че магазин ЛИДЛ за нашето семейство остава в историята. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Еха, какво голямо възмущение - та чак стрелба Laughing Аз не мога да разбера някой насила ли ви кара да пазарувате в Лидл Thinking След като магазинът чак пък толкова не ви харесва, изберете си някой друг, в който да няма такива "трагедии". А, между другото, един кратък курс по правопис не е зле да се мине също, преди да се писателства разпалено по форумите Peace

Между другото, да ви разсмея малко - не съм ходила в Лидл от поне месец и половина заради лошото време, все пращам мъж ми сам с колата и ... доживях преди няколко нощи да сънувам, че пазарувам във все още любимия ми магазин. Е, такова нещо не съм и подозирала, че някога ще ми се случи Mr. Green

# 209
Къде да видя продуктите от Супер Събота?

Общи условия

Активация на акаунт