Лидл ::12::

• 98 840
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Много благодаря   bouquet

# 212
  • софия
Хареса ни елзаския специалитет с бекон, но не си струва парите.
и аз съм на това мнение,сладкия е с прозрачно тесто,може да са сложили половин ябълка и пакетче канела,а с бекона е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ-направо ме е яд,че се подлъгвам за УЖ СТРАХОТНИТЕ ПРОМОЦИЙ #2gunfire #2gunfire #2gunfireМисля,че магазин ЛИДЛ за нашето семейство остава в историята. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не си ме разбрала добре, явно. Не ме е яд. Моите думи не подкрепят написаното от теб. Както и Шех е написала: "Никой насила не те кара да ходиш и да пазаруваш от там."
#2gunfireooooh! Чак пък толкова...

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 08:19 от zvanche

# 213
  • София
Хаха, ама Шехина, не ти е лесно в тая зима  Joy
Аз честно казано съм малко разочарована в последно време от промоциите на нехранителни стоки. Нищо не може да ми хване окото. Дано следващата седмица има нещо по-интересно.
Аз понакупих през промоциите и есента дрехи на детето от там и сега като и гледам дрехите пролетта могат спокойно да си ѝ плащат за рекламно лице  Grinning

# 214
Внимавайте с този пангасиус. По-принцип не е качествена риба и даже самото месо си съдържа много вода. Води се и бедна на витамини плюс че вероятно идва от Китай и е доста замърсено.

Иначе в грамажа на замразените риби винаги удрят доста вода.  Close

# 215
Все пак си купих разпределителя за прибори, направо лепна в чекмеджето в разпънато състояние и ми побра всичките джунджурии. Направо ми се оправи настроението! Ето колко му трябва понякога на човек........ Grinning И бяха останали само две бройки в коша, имаше много сушилници и за рязане на зеленчуци, нещо като гевгир ли беше или за отпадъците, не го схванах много. Гледахме и пангасиуса, пише, че съдържа 20% ледена глазура, но май ще излезе, че е повечко. Иначе филето си е вкусно, в нета има инфо от възхваляване на полезността му до почти пълно отричане заради отглеждането му, особено на виетнамския пангасиус. Не можах да видя и корсажите, просто нямаше такива, уж обикалих няколко пъти и гледах. newsm78 Иначе напазарувахме месо, колбаси, кашкавал, хубави на вид портокали имаше, още не съм ги опитала и някакви много едри мандарини, почти като портокали, но и те не са пробвани. Взех и от течната сметана за проба. Peace

# 216
Момичета,какви детски мокри кърпички взимате? Hug  bouquet

# 217
Момичета,какви детски мокри кърпички взимате? Hug  bouquet

Може би питаш за лидълски, но днес купих от Кауфланд детски, намалени на 0.99лв. в зеленикава опаковка с бебе. Peace

# 218
За Лидълските питам да,похвалиха ми ги,но забравих точно кои!

# 219
Все пак си купих разпределителя за прибори, направо лепна в чекмеджето в разпънато състояние и ми побра всичките джунджурии. Направо ми се оправи настроението! Ето колко му трябва понякога на човек........ Grinning И бяха останали само две бройки в коша, имаше много сушилници и за рязане на зеленчуци, нещо като гевгир ли беше или за отпадъците, не го схванах много.

Колко познато и аз като наредих всичко се ухили с широка усмивка Simple Smile

# 220
Колко познато и аз като наредих всичко се ухили с широка усмивка Simple Smile

Hug Hug Hug

Взех да се чудя покрай въпроса на Liliq_Zlatna, в ЛИДЛ, освен почистващите мокри кърпи, други има ли? Нещо не се сещам, като че ли само сухите са ми се мяркали....... newsm78 Но може и да съм ги пропуснала. Peace

# 221
Детските мокри кърпи са много хубави- Softino , 72 бр-1.49 лв, със зайче на опаковката. Simple Smile

# 222
Днес и аз си оправих настроението  Mr. Green Купих от детските прибори за хранене за сина ни. Страхотни са! Препоръчвам  Peace Ако някой проявява интерес, ще постна реална снимка.
Взех и от пролетни ролца (най-накрая ги намалиха. отдавна ги гледам, но все ми се струват скъпи за грамажа си)- 20 минита. Ще ги проготвя след малко ( в уок олиото  Mr. Green) и ще пиша  Simple Smile

# 223
В Лидл има два вида бебешки кърпички на съответните марки пелени за еднократна употреба- toujours и soft нещо си. Вземала съм и на двете марки- доволна съм.
НО на пазара за тази цена по принцип има много по-добри.

# 224
А чипса с уасаби опитахте ли го? Компотът от личи?

Общи условия

Активация на акаунт