Лидл ::12::

• 98 816
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Уф, компота от личи. Написах подробен списък на мъжа ми, какво да ми купи.  Дори му показах картинките. И точно този компот не го намерил пък „5 пъти обиколих магазина и такова чудо не видях". Мъж, какво да ви кажа. То щото е много трудно да попиташ някой служител вместо да обикаляш. Като му казах, че е при азиатските неща се замисли, ясно колко е обикалял. Laughing Поне е открил бисквитките и ще яде утре торта. Малкият сос сладко чили е много хубав, а унгарският салам е като едновремешния Петрохан.

# 226
  • София
А чипса с уасаби опитахте ли го? Компотът от личи?
чипса е много лют. Силно изразен вкус на горчица /както си пише/. Аз по принцип съм голям любител  на лотото, но ме озори.

Бутер тесто на Лидл точеше ли се?

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 15:59 от verabel

# 227
Аз не съм взимала от бутер тестото, но съм чела в темата, че се точи.

# 228
  • Бургас
И ние много харесахме сладкия чили сос!

# 229
преди няколко месеца имаше едни фулмастри - около 20-тина , за ок. 10 лв.
някой знае ли къде може да се купят подобни ( имам предвид не в Лидл , ясно е , че там няма ) ?

# 230
  • София
аз само тези с двойният връх помня, но те по-малко цветове бяха и по-евтини май...(
тези какво им е специалното?

# 231
с двойния връх бяха наскоро , а онези - миналата есен
бяха с лъщящо мастило , голяма бройка , страхотни , искам да купя такива пак или подобни .

# 232

Много им е хубаво тестото, може да се точи. Откакто го пробвах, не ми се купува ни на Бела, ни друго. Peace

# 233

Много им е хубаво тестото, може да се точи. Откакто го пробвах, не ми се купува ни на Бела, ни друго. Peace

И аз съм на същото мнение. Според мен се разточва лесно, а и не е толкова мазно като на Бела. На Бела като изпека бутерките и цялата тавичка ми е в мазно после (или хартията за печене ако използвам), докато при това на ЛИДЛ го няма този момент.

# 234
  • софия
с двойния връх бяха наскоро , а онези - миналата есен
бяха с лъщящо мастило , голяма бройка , страхотни , искам да купя такива пак или подобни .
Имаш предвид химикалките, които бяха с брокат, металик и неон ли - 30 бр.? Такива другаде не съм виждала като комплект. Има на бройка (около 60 ст.) по книжарниците. Peace

# 235
  • София
аха ролери има да, обикновенно са разделено с брокат, металик, нормални, има на комплекти, по книжарниците, дори от кварталните малките съм купувала, така че надали ще е проблем да се намерят.

# 236
  • София
peony, labrex, Сладко изкушение, благодаря ви!
Аз по принцип много рядко вземам бутер-тесто, защото ми е мазно. Това съм го взела доста отдавна, защото много от хората го похвалиха в темата. Сега най-накрая му дойде реда.

# 237
Моля за отзиви за чопъра, който е от четвъртък.Визуално много ми хареса, като цена също.Остава и да работи, както трябва. Simple Smile

# 238
  • София
Аз за чопъра не мога да дам отзив, но да кажа, че пих кафе от кафемашина на същата марка и беше много хубаво еспресо. Вероятно са им качествени уредите.

# 239
То не е проблем да го върна, но не ми се разкарва в този студ, ако не си заслужава. Simple Smile

И хранителните промоции за четвъртък липсват. Sad

Общи условия

Активация на акаунт