Лидл ::12::

• 98 795
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Просто Хари, моят мъж купи този чопър от Франция миналата година. Аз лично го използвам примерно да накълцам кисели краставички за снежанка, за глава лук, такива неща . По принцип ползвам си го, ако това те устройва, не е с особено голям обем. Но не знам какви са ти изискванията за подобни уреди и не знам какъв съвет да ти дам.
Аз хвърлих око на силиконовите форми розички. Някой, който е купувал от Лидъл силиконова форма доволен ли е ?

# 241
  • София
Аз пак не можах да си харесам нещо, освен чопъра, но пук майка има чисто нов(друг някакъв), който не използва и ще ми го подарява, та...

# 242
  • софия
Сокоизтисквачката от четвъртък нещо не работи (според майка ми, но тя е малко... Абе, не съм сигурна.). Ще трябва да се връща, май newsm78 Някой друг, който си я е купил, би ли дал отзиви Praynig

От промоцията в четвъртък ми хареса комплекта за печене на пици. Само не мога да си представя какво имат предвид под "За едновременно приготвяне на 4 пици"?

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 09:27 от zvanche

# 243
  • София
От промоцията в четвъртък ми хареса комплекта за печене на пици. Само не мога да си представя какво имат предвид под "За едновременно приготвяне на 4 пици"?

Ами то си е показано на снимката - редиш четирите тавички с пиците на стойката и слагаш във фурната.  Peace Изпичат се едновременно. Друг е въпроса има ли смисъл от такова приспособление, защото примерно моята фурна има 5 нива и съвсем спокойно мога да наредя 5 пици вътре едновременно, в стандартни тави.  Peace

# 244
  • софия

Ами то си е показано на снимката - редиш четирите тавички с пиците на стойката и слагаш във фурната.  Peace Изпичат се едновременно. Друг е въпроса има ли смисъл от такова приспособление, защото примерно моята фурна има 5 нива и съвсем спокойно мога да наредя 5 пици вътре едновременно, в стандартни тави.  Peace
То и аз имам 4 или 5 нива (и 2 решетки), но не съм сигурна дали ще се изпече добре. Пекла съм на 2 нива с вентилатор, но на долното ниво не се запичат нещата. По-скоро това ми е чуденето. Thinking

# 245
  • София
Според мен 100% няма да се изпекат добре всичките.  Peace

# 246

Да, няма да се изпекат. Имаме подобен уред, купуван още преди пет-шест години от Германия. Средните пици не хващат коричка, то логично няма и как.

# 247
  • London, baby
Според мен си зависи и от фурната. Моята е тясна и дълбока и тавите не стават да ги сложа по ширина, а все по дължина. Аз за пици ползвам тави на Факелман, с дупки отдолу.

От новите работи си харесах това, имам редне дълго, което е за такава цел, но все ме е страх да не се нарежа, пък това ми изглежда надежно.

# 248
+1  PeaceМисля,че ще бъде поредния излишен уред в кухнята.
Колкото до рендето - вече не рискувам,стои си в кутията.
Не виждам хранителните промо за четвъртък.

# 249
  • London, baby
Белла, ти кое редне имаш?

# 250
Според мен си зависи и от фурната. Моята е тясна и дълбока и тавите не стават да ги сложа по ширина, а все по дължина. Аз за пици ползвам тави на Факелман, с дупки отдолу.

От новите работи си харесах това, имам редне дълго, което е за такава цел, но все ме е страх да не се нарежа, пък това ми изглежда надежно.
Това си го взех от разпроадажбите. Много ми е трудоемко почистването му. Набива се всичко (аз съм го ползвала основно за кашкавал и ядки). Набива се между дръжката и цилиндъра за различните кръгове-рендета, самата дръжка също се пълни....Отдавна не съм го ползвала.

# 251
  • велико търново
Момичета от тези малки шоколад чета кои ще ми препоръчате за деца от 1 гр. на 3год.?Помня ,че коментирахте ,че са много бройки в кутията ,но колко точно?В нашата група са много децата и г-жите.  bouquet Simple Smile Simple Smile Simple Smile
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14351.htm

# 252
  • London, baby
Майка ми има едно от много години, също се заклещваха ядки, но пък беше удобно. Тъй или иначе съм решила, а ако не ми хареса си знам.

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Все забравям да похвала импрегниращия спрей за обувки на Лидл. Висока синя опаковка /като на дезодорант/ с марката на продуктите на магазина.  Цената ми бяга, но е в рамките 4-5 лева.

# 254
  • London, baby
Изобщо ли не пропускат? Я кажи за какви обувки стават и оставя ли някакви следи?

Общи условия

Активация на акаунт