Лидл ::12::

• 98 763
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Марципаните има ли ги като постоянен артикул в Лидл в другите градове? В Бургас ги докараха само за Коледа.
Не,няма ги. И аз ги търсих тия марципани ,но уви!

# 316
  • София
Чета редовно темата.
Само на мен ли ми се струва, че има коментари , които изчезват newsm78
Например след днешния коментар на Шехина, имаше друг, който сега го няма.

# 317
Мога да ви пратя два марципана..Имам в хладилника от Коледа

Мен ме е яд, че така и не опитах от течния шоколад с парченцата лешници...

# 318
  • у нас
Мога да ви пратя два марципана..Имам в хладилника от Коледа

Мен ме е яд, че така и не опитах от течния шоколад с парченцата лешници...

Благодаря за предложението   bouquet Информативно питах, защото няколко пъти питам в нашия Лидл, но били само за Коледа, а бях останала с впечатление, че в другите градове ги има целогодишно. А тук имаше много малко, исках да купя за Нова година, но бяха свършили, бяха заредили изключително малко. Ех, тези марципани, ще са като бананите и портокалите едно време, когато ги имаше само за Нова година.  Joy

# 319
  • London, baby
Давам - за сушения плод Папая, няма да повторя. По принцип купувам на Детелина и останах сега разочарована.
Миксерът в Бургас не го видях, но намерих кутията за чай, която исках. Сега се чудя къде да я прибера, но това е друг въпрос.  Laughing

# 320
  • Стара Загора
Добро утро, прочетох тук, че бутер тестото е хубаво и за купих. Тази сутрин го изваждам и се оказва,че е един дебел правоъгълник само и няма никакви кори. Може да са били кори и да са залепени. Сега се чудя какво да го правя.

# 321
Добро утро, прочетох тук, че бутер тестото е хубаво и за купих. Тази сутрин го изваждам и се оказва,че е един дебел правоъгълник само и няма никакви кори. Може да са били кори и да са залепени. Сега се чудя какво да го правя.

Преди няколко страници точно това коментирахме, както и много други пъти, че тестото е за разточване. Но нека това не те отказва, защото наистина е хубаво тесто Simple Smile

# 322
  • Стара Загора
Благодаря, пропуснала съм за точенето.

# 323
  • вече Пловдив
Тази сутрин в Лидл Стара Загора имаше опашка за силиконовите форми с розички и сърца. Лошото е, че за мен не останаха  #Crazy. Пред мен 2 дами бяха си взели по 5 бр. от големите и по 5 от малките форми и съответно свършиха  ooooh! Чопър изобщо пък нямаше! Не видях и парфюма, а най-вече за него отидох. #2gunfire
След като похвалихте корсажите, днес си взех един. Бельото и нощниците нещо не ме грабнаха. Утеших се с шоколадчетата асорти и с кокосовите блокчета на Мистър Шок  Crazy

# 324
viessmanka, направи ли ти впечатление дали има чопъри? Като слушам Ваня1975, не знам дали има смисъл да се разкарвам в този студ днес.  bouquet

# 325
  • София
Момичета, някой опитвал ли е Chianti DOCG Italia
да сподели впчеталения?
Или въобще да препоръчате червено вино?  Hug

# 326
  • София
Момичета, някой опитвал ли е Chianti DOCG Italia
да сподели впчеталения?
Или въобще да препоръчате червено вино?  Hug

Аз лично вината от Лидл не ги харесвам, пробвах 2-3 пъти. Препоръчвам ти по-добре някое българско, като на Телиш или Братя Минкови.

Харесала съм силиконовите форми, но не знам дали ще мога да стигна до магазина в този студ, едвам издържам вън докато чакам трамвая Sad

# 327
Горд собственик съм на парфюма, но не съм го получила още! Heart Eyes
Пратих баща ми да го вземе. Ще пиша после впечатления.

# 328
Аз пък се чудя на надуваемите матраци - тях или сгъваемо легло... Ама докато се чудя, няма да останат.

# 329
  • у нас
Момичета, споделете на какво ухае парфюма?

Общи условия

Активация на акаунт