Лидл ::12::

• 98 695
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Перник
Какво ви е мнението за дамските гумени ботуши Имат ли подплата  Наистина ли не се плъзгат Леки ли са Моля споделете мнение спешно се нуждая от гумени ботуши Като се стопи снега просто не ми се мисли #Crazy

gaber,гумените ботуши са лекички,но нямат подплата,и краката си ти остават на студено Simple Smile,но пък иначе са много удобни за киша и мокро време,ако имаш възможност да се преобуваш,като стигнеш на работа,или си с кола и не трябва да изкараш цял ден с тях-са ок:)

# 451
Ей и аз се добрях най-после до Лидл. И ние взехме ликьор  и довечера ще се пробва. И аз взех от шоколада с цели лешници и още много неща,че с тоя сняг бяхме останали с празен хладилник Simple Smile

утре пак Simple Smile

еййй,  ама големи пияници сте се събрали тука Mr. Green  откакто го похвалихте, този ликьор въобще не мога да го видя, камо ли да опитам .. подсмрък    Crossing Arms
купих от ботушите, как да  подминеш като са 20 лв., но не са тествани в полеви условия още (нямат подплата), пак за да не се "мина" взех и един комплект от тези, но от дантелата, че "сатенът" никак не ми хареса на пипане - доста плътна и дебела материя, и отново по същата причина и парфюм, който за цената си също бива .. е, няма как да е Шанел, след като е за смешни пари  Wink

# 452
  • София
Някой да е виждал от тези кутии. Става въпрос за София.

В Младост няма със сигурност.
От ликьора има Twisted Evil.

Аз взех от домакинските кърпи. Много ми харесаха. Големи са и  от много приятна материя. Ако издържат теста с прането, ще купя още от тях. Дано да има.

Купих и шпеков  салам "Бургас", който беше обозначен като нов асортимент. Става, но не е най-хубавия шпек, който съм яла.

# 453
  • у дома
Този ликьор къде стои-при вината и уискито ли  newsm78 - ако е така при нас,в провинцията няма-сигурно вие сте го изпили  Joy  Joy  Joy ,а така се бях настроила да го пробвам...

# 454
Този ликьор къде стои-при вината и уискито ли  newsm78 - ако е така при нас,в провинцията няма-сигурно вие сте го изпили  Joy  Joy  Joy ,а така се бях настроила да го пробвам...

svetlaem, хубавичко поогледай, последния път нямаше изваден, а в един кашон ( добре, че и в него си наврях носа), полузахлупен, стояха три бутилки. Не знам защо не ги бяха сложили на рафтовете да се виждат. Peace

# 455
И в нашия лидл стои в кашон ликьорчето . Огледай се около вермута и шампанското...

# 456
  • София
А пък в нашия Лидл на долния рафт вече в кашончета е почти всичко - имам предвид високоалкохолни напитки. Но ликьорчето се е свършило де.

# 457
Да ви следя....

# 458
  • London, baby
От новия каталог нищо интересно не видях. Има нови продукти за най-малките.

# 459
  • софия
От новия каталог нищо интересно не видях. Има нови продукти за най-малките.
Аз харесах няколко неща за градината и салата Айсберг, и свинското варено. То е много хубаво и гледам да имам вкъщи за спешни случаи.

# 460
  • Пловдив
И аз така се бях настроила за ликьорчето, но и в Пловдив в Лидл на  "Пещерско шосе" го нямаше. А в другите два дали го има?

# 461
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Какво ви е мнението за Formil прах?

# 462
Върнах се днес с комплекта ножове и останах приятно изненадана, че има и дъска, която съм пропуснала, че е в комплекта  Crazy

Купих и Формил течен за цветно с червена капачка. Изпрах, но все още не мога да преценя дали ми харесва или не. Може би след още 2-3 пранета ще преценя.

# 463
  • Велико Търново
За втори път ми се случва да си купувам от промоция Варено-пушени пуешки гърди на PIKOK и да има една слуз около месото и по-странен мирис. Случвало ли се е на някой? А много го харесвам по принцип, за пици е идеално.

И на мен ми се е случвало, затова и спрях да ги купувам също

# 464
Да ви се похваля  Grinning!Вчера ми се обадиха от нашия Лидл, че миксера с купа, който си поръчах е дошъл и мога да си го взема.Днес сутринта си го взех и вече го изпробвах като замесих първото си козуначено тесто!Много съм доволна и благодарна на хората от екипа, че толкова бързо ми го доставиха   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт