Отговори
# 600
Искам да ви попитам тези актив бейби 4-ка от 7 до 18 кг ли са? И дали са по-широки около крачето от Молфикс? Май са ми казвали, че Молфикс са по-широки от Памперс.  newsm78 Забелязвам, че на крачето горе дето му стягам памперса се е зачервило. Чудя се дали има по-широчки от Молфикс в крачетата памперси?  newsm78 АКо някой е ползвал да казва. А може би трябва по-хлабаво да ги слагам, но пък ме е страх да не пропуснат, ако са по-хлабави.  newsm78 Много се чудя дали да не пробвам тези актив бейби, но предвид злополучния ми опит с Памперс не смея да взимам много бройки. Колко броя ли е най-малкия пакет?  newsm78

# 601
  • Варна
Да се разпиша и аз!  Mr. Green
Започвам отзад напред - за памперсите реших да пробвам Актив Бейби и хич не останах доволна. Не знам аз ли попаднах на лоша партида или какво, ама не ми харесват.   Naughty Не попиват така добре акото, както Премиум Кеър. И днес така се зарадвах, че свършиха.. Пфуу бяха един голям пакет.  ooooh!
marsssika палавница ще излезе твоята сладурана. Гледаш я една невинна, мъничка, пък виж как ви надхитрила и двамата. Радвам се, че сте се разминали без поражения и дано не се повтаря.  Hug Съгласна съм с A_H_I_L_E_A , че май подценяваме дребчовците.
inka 26 добре, че сте намерили някакво решение. Дано успеете да се понаспите, че не е работа.
dessy encheva и аз съм ги забелязала в Кауфланд, че нещо не са им стандартни размерите. Даже един ден бях хвърлила око на едни бодита и не посмях да взема, чудих се, чудих се и като не мога да преценя..  newsm78 Викам си да си ходя пък другия път ще меря със сантиметъра ли, с някой боди ли.. И оттогава все ги гледам и все има само розови.  Joy
А сега да ви разкажа, моя палавник днес се обърна от гръб по корем и оттогава само това прави.  Mr. Green Макар че се обръща и не можа да си измъкне ръчичката и едно пъшкане, офкане... и хайде помагам и след малко пак същото.  #Crazy
И не на последно място - вчера спечелих разгеле кравичка на Милка.  Mr. Green Ще ми я пратят до 27-ми Март...  Shocked Сега остана да намаля шоколада, че не е работа.  Embarassed

# 602
  • София
Оххххх, мн извинявайте. Мн съм смотана - не съм написала сайта  ooooh!
ibebe.bg е сайта и всички пюрета, които имат са намалени.

Анбибиан аз пазарувам предимно от BeFit във Galaxy - това е малък мол на Шипченски проход, мн е евтино в този магазин. Особено на Чико и на Авент всичко е по-евтино от на другите места. Даже на Чико например съм си взимала от там нагреватля. В на !ико каталога пишеше 45лв мисля , а аз го взех от там за 39лв. От аптеки Ремедиум също пазарувам, че е евтино и само там си намирах по едно време Хипп млякото, но сега и там нямат Sad И в метро често пазарувам, защото мн обичам да ходя там и хем за вкъщи купувам разни неща, а в Кауфланд съм ходила само 1 път там на Фондови жилища и нямам на близо (не че знам къде другаде има де хахахах) , но при тази цена ще взема да скокна. 34лв са всички размери така ли? Само бройката е различна според размера, нали така? И тази промоция е от утре? Иначе благодаря много за информацията. Simple Smile

Ахилеа 4ката са 7-18 а 4+ са 9-20кг. Около 20бр трябва да е най-малкия пакет. 3ка са 22, а 4+ са 18. Значи само 4ка трябва да има по 20. А дали ги има по магазините  е др тема. Колко кг ти е бебето? Ако е 9 и отгоре ще ти кажа нещо др мн удобно - Новите гащички Актив бой и Актив гърл. Най-добрата ми приятелка ги взе оня ден и каза, че няма по-удобно нещо. Ние сме още 7кг и нещо и ще са му мн хлабави и ще пропускат , но само да недебелеят малко бадйачките и ще купя. Не знам само как са ценово? Предполагам, че няма да са евтини , но видях, че има на други фирми. В Карфур имаше някакви даже български ако не се лъжа и бяха 5бр - 1.25лв или нещо от сорта.

# 603
Петкова, честита ти кравичка  Mr. Green и честито обръщане. Аз сега се сещам, че също трябваше да пращам кодове и забравих.  Laughing

Liika, тез гащички много скъпо ще ми дойдат. Аз викам, че моя ако така качва трябва бързо да го уча да ходи на гърне, че няма да му намирам размер за памерси.  Laughing Предполагам, че на килограми вече е около 8, но не съм го мерила скоро. На консултацията на 30.01. беше 7.750, а тоя размер на Молфикс в началото като му ги почнах му бяха малко широчки, а сега стават все по-тесни откакто почна много да огладнява и да му давам повече мляко.  Laughing
От днес се опитвам да му давам пюре на всяко хранене и по-малко мляко и като че ли почна да се засища малко по-дълго, но ще видим.  Rolling Eyes

# 604
  • София
Inka, радвам се че си намерила начин бебчо да си спи в легълцето  Hug
За пюретата - слагах био рапично олио, след това ползвах това олио на Holle.

marsssika важното е, че Ая е добре!

Смуси, успешно завръщане утре на работа!

# 605
  • Пловдив
Привет,момичета  Hug
Влизам набързо,че имам гости  Grinning
Ендирка, честита месечинка на Самуил    bouquet Жив и здрав да е и много да те слуша  Hug И да те питам този уред от къде си го купила и к аква му е цената?
Марси    Hug  Hug Айчето е яка мадама,няма старашно  Mr. Green
Петкова,честито обръщане  Hug И ние откакто го открихме постоянно сме така, само да обърна гръб и вече е по корем и Благовест в началото пъшкаше и не можеше да си извади ръката,ама вече много е задобрял  Mr. Green
Айде стига за сега, после пак  Hug

# 606
  • София
Ахилеа верно ли му даваш на всяко ядене пюре? Ама зеленчуково ли? Че аз му давам тука от няколко дни тиква. Това му беше и 1вото пюре преди няколко дни. Вчера му направих картоф   chef , защото ми донесоха градински картофи и толкова не му хареса, че чак се разплака горкия  hahaha Joy Днес яде бая тиква и мн му се ослажда. И понеже мн му хареса и татко му като се прибра му дадох да помирише тиквата и малкия му беше в ръцете- само като я видя и почна да посяга.  Simple Smile  И реших да му дам и на следобедното няколко лъжички. Изяде си около 4 лъжици и после ревна за мляко. И действително изяде по-малко мляко този път. Та те питам дали на всяко ядене му даваш и какво и по колко, защото мене ме нападнаха веднага , че не трябвало така да му претоварвам стомаха.  Stop малко не ми отърват тия нападки, ама на детето си му хареса да му давам. Та съм решила на обяд тиква или нещо др (ако му хареса нещо др) докато почне да яде по 1 пюре на ядене и мисля да му давам следобяд преди млякото плодово. Някакви коментари идеи по тези мои "блестящи" планове?  Laughing  newsm78

А гащичките не знам на Памперс колко струват, но тези българските 100бр са ти 25лв.... Аз смятам да ги побвам. Само не знам с акото как ще се справяме, но също мисля, че като започне да яде повечко пюрета ще му се сгъсти и няма да ме мъчи мисълта, че като свалям гащичките ще му правя крачетата целите в акита  Laughing Laughing Laughing

# 607
Здравейте и от мен!

Честита 5-та месечинка на Емил и Калоян!

Честита 4-та месечинка на Симона,Самуил,Стела,Виктор,Антония,Теодор,Светослав,Йоан!

Аз днес бях пълен релакс, цял ден се въргалям в леглото, гледам си телевизия, поспах си и изобщо все хубави неща Laughing

Petkova- Честито обръщане smile3501 Ех кога ли и аз ще се похваля

Марси- добре дошла в клуба за жалост  Hug дано да и е последното падане на малката  Praynig

За памперсите- аз ползвам Памперс Актив Бейби 4 и съм доволна. Благодаря за споделените промоции ще се възползвам

A_H_I_L_E_A- вчера се зачетох в състава на пюретата на Гербер имат няколко 100% но като цяло разнообразието им за зеленчукови пюрета е доста малко, плодови имат повечко ако искаш ги погледни казвали са ми че като качество са много добри ама всеки има различни разбирания

Ние се справяме доста добре с пюретата засега. Много му хареса и пюре от морков и картоф края на другата седмица ще пробваме и тиква.

# 608
Liika да, това е цената за всички размери само бройката е различна. Написах бройката на 4-ката, защото нея са отпечатали на картинка във вестника на Кауфланд, за съжаление не знам другите размери какви бройки са. Мен ме интересува 3-ката и ММ казва, че били 112, но не бил много сигурен.
В сайта на Кауфланд може да видиш всички магазини и къде има близко до теб, те откриват често нови магазини и се радвам, че направиха и в нашия квартал, че когато купувах чаршафите с ластик, се вдигнах от Х.Димитър чак до Дружба 2 за тях  Crazy и това ми беше първото ходене в Кауфланд  Mr. Green Ама чаршафите бяха по 4 лв, как да устоя  Joy

# 609
Здравейте, моми4ета!
 Минавам да ви навестя. Днес ми е много кривоооо. Сутринта се канихме сума време да излезем и накрая се мотахме 50 минути, излязохме за един 4ас на тагадък вси4ко и се прибрахме бързо, 4е трябва6е детето да яде. По тази при4ина се скарахме с мъжа ми и цял ден си сумтим. На мен ми писна ве4е да не мога да си покажа носа навън и не стига, 4е не излизам никъде ами веднъж да се наканим ида се бавим сто 4аса, абе гадно мие, айде стига съм ви занимавала с мойте глупости.

Ендира- специално ти благодаря за информацията за олиото и препарата за петна, най-вероятно ще си поръ4ам и аз. Ти от кой месец и на какво и по колко по4на да слага6 от това олио в пюретата на Ми6о?
ЧЕСТИТА 4 МЕСЕ4ИНКА НА САМУИЛ! Да ви е жив и здрав и много радост  да ви носи! Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
  • София
anbibian кога са били тия чаршафи?  #Crazy искам и аз! Ти в Х.Димитър ли си? Че ние сме си почти комшийки така да се каже Simple Smile само моста Чавдар ни дели - аз съм зад ИСУЛ  Wink

М/у другото ходиш ли  в тази борсата на Ильо войвода? Там имаха памперси на памперс и на хъджис по 25лв всичките. Ама нито съм видяла бройка нито размер  ooooh! Laughing

# 611
  • София
Между другото сега видях, че в ASDA 5 пюрета на Хипп от 125 са 5 паунда!!!!  #Crazy

Някой иска ли да направим ООД и да си поръчаме? анбибиан ти? поне сме си близо, а и ти поръчваше от асда нали?  Wink

# 612
Здравейте и от мен! HugДнес тук напече малко слънчице и веднага се възползвахме от времето,та излязохме на разходка.Въпреки че печеше,беше доста студеничко.Постояхме половин час и се прибрахме.От утре Боян го пращам пак на ясла,а ММ на работа,та си оставаме пак само двете с Али.
Днес й дадох да опита от пюрето с тиква.Не й хареса много,понамръщи му се малко,но въпреки това си изяде 4-рите лъжички,които й дадох. Simple Smile
Разгледах новите снимки в албумчето.Симона е голяма сладурана.Има страхотна косичка,гледам че вече и фибички й слагат.Много е сладка. Heart EyesИ Ники е пораснал,той колкото повече расте,толкова повече се разхубавява. Simple SmileАлекса за първи път я виждам.Много е сладка и тя.
Качих и аз 2 снимки на Алина от снощи. Wink
А,я да ви покажа една снежна снимка от тук.Много е красиво.http://www.picvalley.net/u/2425/181941769419126822951329066590Gu … 6wRmsaWe1MAfC.JPGТова под моста е реката,която е замръзнала,а отгоре я е затрупал и снега.

Ради,браво на вас.Честити ви покупки. Simple SmileИ нашата сватба беше така,традиционна сватба. LaughingВзимаха от вкъщи с музика,хорото пред блока и т.н.С трепет си спомням този ден и ми се иска пак да се повтори,нооо....Хубавото е,че в края на май отново ще сме кумове,та...

Честита 5-та месечинка на Емил и Калоян!Честита 4-та месечинка на Самуил,Симона, Стела, Виктор, Антония, Теодор, Светослав и Йоан!

Ахилеа,браво на Хриско,че яде пюрето от спанак.Боян най-много го мразеше,а и на мен ми миришеше ужасно,на вкус също го опитах...Еми,голяма отврат е. CloseДано и на Алина й хареса,ама аз чисто не мисля да й го предлагам,само в някакви комбинации.

Петкова,честито обръщане на Даниел!И честита кравичка,блазе ви.Дано да е хубава и Дани да се заиграва с нея.Ние така и не успяхме да спечелим,но нищо...

# 613
Liika, аз моя го захраних още преди месец и нещо заради този негов прословут глад. Захраних го с плодови пюренца, но много малко одобри, повечето не ги хареса. После му въведох каша и сега почвам зеленчуковите. Много взе да огладнява милия - не може да издържи и 3 часа, ако кара само на мляко, затова взех да му давам повече пюренца - сутрин и след обяд плодово, а на обяд зеленчуково. Не му замествам хранене с тях засега, целта ми е да се засища за по-дълго. Вечерно време му правя кашичка и последното му хранене е само мляко, но мисля и в него да слагам малко кашичка, че започна от ден на ден все по-рано да ми се буди гладен. Иначе му давам по 200 мл мляко, но не може да си изпие всичко и когато не му давам пюре, затова не мога и да му го увелича. Общо взето това са моите терзания и вълнения.  Laughing
Иначе когато го захранвах му давах по 2 лъжички първия ден, 4-5 втория, 3-тия 6-7 и обикновено стигах до там, защото пюрето не му харесваше и не искаше и толко да изяде.  Laughing Като намерих няколко пюрета, които му харесаха, след 3-тия ден почнах да му давам колкото иска, но в началото не искаше повече от 5-6 лъжички. От известно време почна да яде по едно от най-малките бурканчета на Гербер - май около 70 гр., но не винаги. Понякога яде по-малко.
А ако от форума те нападат - много не ги слушай, пък и не пиши. Повечето са радикални поддръжници на късното захранване и мен, ако ме видят как въвеждам и какво въвеждам, ще ме разпънат на кръст.  Laughing
А иначе в началото като ме пита педиатърката дали мисля да захранвам, аз само това чаках и тя ми каза да му давам следните пюрета: тиква, морков, ябълка, круша и след като ги въведа, мога да давам и други плодове без горски и цитрусови. На следващата консултация ми каза да замествам хранене с каша, предполагам че този месец ще ми каже да заместя хранене със зеленчуци. И тъй като не знам кои ще хареса, сега му давам да опитва, за да знам какви да му давам. Още повече предполагам, че ще каже да почна да му давам жълтък. Ще видим де. Аз се водя по по-старата схема на захранване и според нея след 5-тия месец се въвежда жълтък. Доколкото знам с плодово пюре не се замества хранене, само със зеленчуково или каша.  Rolling Eyes

Радостина, преди да мина на Ганчев минах всичките плодови на Гербер и малкия не хареса нито едно. На Ганчев му се усладиха някои. Като стигна до месни пак ще взема на Гебер да видя дали случайно няма да му харесат, а зеленчуци само морков съм виждала на Гербер. Иначе съставът им е добър, но пък като бебока не ги харесва, какво да направя.   33uu

Тони, ще ти мине и на теб, и на мъжа ти. И моя сега си е взел отпуск и само спи. И ние понякога се сдърпваме ама после се оправяме.

Анбибиан, за какви чаршафи става въпрос?

Съни, аз на моя му дадох картоф и спанак на Милупа, не е чист спанак. Но състава на пюрето е много изумителен - 40% картофи, 25% спанак, ябълков сок, вода и ориз. На вкус е  Sick нямам думи - уникална отврат, не знаех, че толкова отвратително нещо може да има за бебета. Някои пюрета са толкова отвратителни, че се чудя как изобщо могат да ги ядат, те толкова и ги ядат бебетата де - да не са толко зле, че да ги ядат. Почнах да си мисля, че аз мога по-вкусни да ги направя ама да видим.  Mr. Green На вкус това пюре на МИлупа е все едно ядеш трева, прилича ми на прясно окосена тревица.  Laughing
Снимката е уникална, много е приказна.

# 614

А гащичките не знам на Памперс колко струват, но тези българските 100бр са ти 25лв.... Аз смятам да ги побвам. Само не знам с акото как ще се справяме, но също мисля, че като започне да яде повечко пюрета ще му се сгъсти и няма да ме мъчи мисълта, че като свалям гащичките ще му правя крачетата целите в акита  Laughing Laughing Laughing

Не се притеснявай за акото-гащичките от страни са с ластик,късаш го и ги сваляш като памперс Peace Но трябва да се внимава,понеже имаше модели ,които много лесно им се цепваше ластика още преди да ги убуем.

Ей и аз искам пщрета от Асда,явно ще потърся някоя дружка покрай мен,че вие сте ми много дакече.

Марси,честито бойно кръщене на Ая!Дано това й е първо и последно.

И да ви се оплача-така тъпо си срязах пръста,а толкова много кръв изтече.Но и да вия никой няма да ме чуе.Баткото е при майка,мъжа ми е на работа.Плами ще се размине с банята тази вечер.
 Снощи пих едно фрапе с мента ммм... много вкусно беше и спахме 10 часа Joy

Общи условия

Активация на акаунт