Какво му става, не знам... Не иска да спи - спи по 2 часа през деня, направо съм ей така
Не е нужно да ти казвам, че като започна да не спи малкият първата ми мисъл беше - няма достатъчно кърма и е гладен... Болният ми мозък друго не може да измисли
Иначе за допълнителната подточка за местожителство - много малко ясли и ОДЗ-та я дават. Трябва да провериш в съответните градини, които те интересуват дали има такова предимство. Това са така наречените допълнителни критерии, които всяка градина сама избира. Най-често предимство се дава за второ дете в същото заведение, което не тръгва на училище от тази година. Дава се за родител, работещ в системата на Столичното образование, както и за месторабота в района на градината.
И щом ще ходиш в мола, почерпи се с една тортичка по повод повода.

Та така вчера на час по лъжичка за има няма 2 часа отрязахме ноктите. 

"Ако искате децата ви да нямат алергии ... пускайте ги да играят в калта с животните" , разбира се "дано имате село", сега се сещам препоръката на моята педиатърка към майка ми ... Със сестра ми сме били много болнави деца... та педи е рекла " Заведи ги за 2 седмици на село.. остави ги мръсни и баня само със слънчева вода
" Та от тогава явно сме заздравили имунната система и всичко си е дошло на мястото
а с историята за хижата се посмях много
има един туристически лаф " Най-ми е леко, като ми е тежко".. 
но само вкъщи май не ям...само докато изляза и съм отворила някоя вафла....ех, целулит 
дано мине бързо и безаварийно 

Сестрата по принцип ми казва с какво да го захранвам (ако искам) и ми каза, че мога да почна да му давам каша, с която да му заместя едно ядене. (Хаха, не казах, че вече давам каша.) Обаче това, което ме втрещи е, че каза цяла порция наведнъж да му дам.
и накрая не подмина и лекарката.
Този човек направо ме уби тоя път - реве от всички непознати хора, които се опитват нещо да му говорят или да се занимават с него. 

Моя пие от шишета на Авент и Чико, имам забележка към Авент, че много бързо се захабява резбата на шайбата и почва да пропуска. От Чико съм по-доволна, но от силиконовите биберони. Сега се продават само с каучукови (за над 4 месеца) и затова не взех, че на мен точно това не ми харесва на каучуковите, че са прекалено меки и много се огъват докато пие. Плюс това се захабяват много по-бързо от силиконовите, но предпочитания има всякакви.
Обаче много ме трогнахте с хубавите си изказвания за това състояние на духа (да го наречем) и в частност на моя дух.
Та много ви благодаря за хубавите думи - много ме трогнахте.

Като заговорих за спане да ви питам-вашите бебоци колко спят? 

Я кажи каква е работата с тез кравички,че аз нещо съм пропуснала
Като спомена за село,онзи ден се смеехме с мъжа ми,че едно време ние ходихме при баба на село,а нашия мишок сега ще ходи при баба на града,че ние живеем на село 

Май цял тир ще ти трябва
Или поне едно ремарке към колата 
И със стриите се разминах-само една мнооого миниатюрна на пъпчето,ама и тя ще изчезне предполагам
Само килограмите да сваля и ще замясам на човек,ама когато тогава,важното е бебчо да има папкане 

Днес си го изтеглих, за да го изгледам пак и да си припомня за доброто старо време. 
Макар че ми каза лекарката за другия път да звънна, че не се знае.