Отговори
# 90
Привет и от мен! HugПри зъболекарката мина....доста мъчително и гадно.Час и половина ме държа на стола Shocked,направо откачих!3 пъти ми слага упойка и все не може да ме хване така,както трябва...Абе,пълен ужас.И пак си ме наболяваше,но тя иначе беше много внимателна и зъбчето ми стана супер WinkНе се личи,че е правено.
На 20.02 ме вика пак,че имам и други зъби за правене,та искам-не искам,ще отида,че да ми ги оправя,докато е рано,че после....
Иначе навън е такъв студ,че едвам стигнах до вкъщи...Замръзнах се тотално Grinning
И с Алина не сме излизали,изведох я на терасата за 10 минути,но наистина е много студено и не посмях да я държа повече навън.Днес изяде половината бурканче с пюре на Гербер,а то цялото е 125 грама....После и сука доста....Та после яде чааак след 4 часа и половина Laughing
Тия дни мисля да й дам да опита и морков...Днес вече е 7-мия ден,в който яде картоф и откакто е захранена...Мисля,че вече може да опита и нов вкус.

Криси,браво на вас за хубавия ден вчера.Я сподели рецептата за тези царевични питки Grinning

Смуси,нашата залъгалка е на Авент и е силиконова,но аз много рядко я давам.Иначе нямаме проблеми GrinningИмам 2 шишета,които също са на Авент със силиконови биберони,но едното си стои чисто ново,не съм го пипвала,а в другото й наливам водичка от време на време. Peace

Хубелена,благодаря ти и аз! HugА на Али косичката наистина започна да расте,та и аз се надявам скоро да има косичка за опашчици Heart Eyes Laughing

Диана,благодаря ти много и на теб,и на мъжа ти! HugИ Рая е прекрасна,много е сладка! Wink

Марсика,браво на теб,много хубава оценка си изкарала!Заслужаваш една почерпка LaughingЕ,може и ти да си черпещата,де Mr. Green

Зелда,както винаги успя да ме разсмееш! Mr. GreenВключвай се по-често,че много обичам да чета постовете ти,а и не съм единствената WinkБлагодаря ти и на теб за комплимента за Алина...А там се крие една лелка,дето не иска да загрозява снимката на прекрасното си дете Mr. GreenЕ,айде...може и да не съм лелка,щото още нямам и 25,ама...т'ва е друг въпрос LaughingНе обичам да ме снимат Laughing

Честита 4-та месечинка на Ина и Стелияна, Илиан, Елица и Алдимир!

Сийн,Алина нощем спи от около 23ч. до към 7-8 сутринта,после към 10 часа заспива за около 1 час,след това към 2 часа заспива за около 2-3 часа,после към 5 и 30 има още един сън за около половин час....

Ахилеа,аз пък скоро гледах Don't Be Afraid of the Dark .На мен ми хареса,той е с Кейти Холмс. WinkДопадна ми,ако искаш може да го погледнеш.Обичам филми подобни на този,ама все не намирам нищо подходящо...Препоръчай нещо Laughing

# 91
Zvezdichkova - МНОГО ТЕ МОЛЯ, ДА МИ КАЖЕШ УРТИКА УРЕНС В КАКВО РАЗРЕЖДАНЕ Е. Ще отида до денонощна аптека, че положението не е добре.

Ще пиша после, ако мога по темите, че сега съм притеснена.

# 92
Привет и от мен  Grinning Аз днес успях да разнообразя картоеното си меню и да добавя към картофената салата и картофите на фурна също и картофи соте.  Mr. Green Ама пък станаха вкусни и ММ ги одобри, добавяйки си и настърган кашкавал...аз само гледах тази екстра  Rolling Eyes
Флучия, дано да помогне поне малко инфото.  Grinning И мерси пък за твоето инфо, от него разбрах, че сусамките и солетите със сусам в нашия случай са крайно нежелателни.  Naughty
Съни, мила  Hug дано скоро се свършат мъките ти със зъбите.  Hug
lusine, атопичната кожа обикновено при студено време стои суха и изпръхнала, може и да се лющи. Обикновено на пролет като се затопли време нещата много се подобряват от самосебе си, но пък дано дерматологът да каже нещо по-добро.
Пепи, бързичко да оздравява мъжлето и дано да те подмине теб.  Hug
marsssika, браво за разходката. Това с мърсотията и животните и аз съм го чела. Ама не помага или поне не е магическа панацея, а само подобрява нещата. Зори от бебе я влача къде ли не. А на годинка и половина на палатки бяхме напълнили един басейн с вода от реката зада се стопли на слънце и сме нахвърляли вътре разни играчки за пясък...и тя с една нейна дружка годинка по-голяма от нея клечат и си играят... или поне така демонстрираха докато не отвърнахме поглед от тях. След известно време пийвайки си биричка ги поглеждаме...и какво да видя... нашите хубостничка си устроили надпревара коя ще изпие повече речна вода гребейки с възможно най-захабената играчка, която е успяла да докопа  Sick Mr. Green Еййй, направо се  #Crazy Ама така и не се разболяха ни от дрислив вирус ни от нищо. А като си нацапат ръцете в пясъчника или пък на палатки просто ги забърсват в блузката и си похапват нещото дето им е харесало.  Mr. Green Ама още не сме се отървали от пустите му алергии. Но пък значително се подобри ситуацията та може и на сиганските витамини да се дължи.  hahaha А на планина дет вика един приятел няма нужда да се миеш толкоз "щото това е чиста мърсотия"  Joy Браво на теб за хубавата оценка.
Зелда, ти направо ме разби с тия чаршафи и възглавници. При това положение разбирам защо ви е трудно да пътувате. Аз между другото също си падам лееекинко гнуслива, но не за неща от природата, а именно за мизерни хижи и хотели. Та на съмнителни места винаги си нося нашите спални чували и просто си спим в тях, че иначе на мен ми излизат едни плюски от акарите  Sad Одата за целулита и на мен ми хареса.  Mr. Green Сигурно защото и аз съм в същия отбор  Twisted Evil
Ахилейка, горе главата и я ритай депресията надалеч. Още месец остана и после полека-лека пролет идва, а тогава е по-лесно.  Grinning
Силви, с каката пиех Уртика уренс 5 СН, по 5 гранулки 3 пъти дневно, но някакъв съществен ефект не видях. Сега взимам по 10 капки в 50-тина мл преварена вода, но майчина тинктура на Уртика уренс. Тя няма разреждане, това е изходния разтвор, от който се приготвят различни разреждания. Това чудо обаче не е като фабричните флакони на Боарон или Хил. Аз си го взимам от една хомеопатична аптека, в която приготват всякакви изчекнати разреждания. Ти къде живееш? В София тази аптека се намира на ул. Чаталджа 13, близо е до ИСУЛ.
Пак не остана време да изчета всичко, а пък в албумчето не съм влизала от много време, ама дано да насмогна. А аз така като съм си на хубавката диетка...как ми се яде препечена филийка с масло и течен шоколад  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 21:07 от Zvezdichkova

# 93
Привет и от мен!
Не успях да изчета всичко, малко минах по диагонал. После ще се върна да прегледам.

Съни, темата е страхотна, заглавието - уникално. Миналата година по това време вече имах
подозрения, че съм бременна, а бяхме на ски. Умирах от страх да не падна.  Hug

За анкетата гласувах, че Ивайло прилича и на двамата. Всички казват, че е смесен, но на мен откровено не ми прилича на никой. Но ако знаете какъв бандит се заформя  ooooh!, направо не ми се мисли. И толкова много енергия има това бебе - не спира.

Пепи, спомням си, че имахте проблем с кърменето с твоя Ивайло. Как се справихте? Моят дребосък от няколко дни е непоносим. Много се разсейва, не иска да суче, а е гладен. Само като го доближа до гърдата започва да крещи. Не знам какво да правя. Нощното кърмене е ок. Вече почти не спи, много му е хаотичен режима. Направо ще се побъркам. А като се изцедя - защото не се издържа, дръпва бутилката за 5 мин. И да оздравяват твоите хора, какви са тези болести  Stop

Toni77, исках да ти пиша отдавна за крустите - аз ги мазах с Авен. Струва 17лв!!! Направо ме заболя сърцето, извиват ни ръцете с бебешките стоки. Но имаше ефект - изсуши ги, после аз се престарах с почистването, малко съм припряна, та с крустите му махнах и косата  Mr. Green Шегата настрана, на Ивайло крустите бяха кошмар - много дебели.

Зелда, много ме разтоварват твоите постове. А това с целулита важи и за мен  Peace

Звездичкова,
ще търся това хомеопатично, дано да помогне.
Ще ви чета сега назад и пак ще пиша.

# 94
Не мога да сваря да ви чета.  Laughing А пък за писане да не говорим. Голям цирк става в къщи, когато ММ е нощна смяна  Crazy Жаки днес я пуснах на градина, не беше ходила две седмици и те пък от утре обявили грипна епидемия, така че пак ще си стои в къщи милата. Ама голям студ бре хора!  #Crazy Снощи съм пуснала радиатора до дупка и пак ми беше хладно. Мързеше ме обаче да стана да видя колко градуса е. Вашите деца ядат ли още през нощта? Моите се будят все още по един път. Като ги нахраня в 20.00 или 21.00 и после ядат между 1.00 и 3.00 пак и после сутринта към 8.00-9.00. До сега не ми се е случвало да заспят вечерта и да се събудят сутринта, а от 3.00 часа нататък почват много да се въртят, да мрънкат и ставам по 100 пъти да давам биберони и води.  Thinking

Честита 4-та месечинка на Ина и Стелияна на МадамХ, на Илиан на Димето, на Елица на Крисанка81, Алдимир на хошимин!

Връщам се да ви чета, че имам да наваксвам още 4 страници!

# 95
  • Пловдив

Пепи, спомням си, че имахте проблем с кърменето с твоя Ивайло. Как се справихте? Моят дребосък от няколко дни е непоносим. Много се разсейва, не иска да суче, а е гладен. Само като го доближа до гърдата започва да крещи. Не знам какво да правя. Нощното кърмене е ок. Вече почти не спи, много му е хаотичен режима. Направо ще се побъркам. А като се изцедя - защото не се издържа, дръпва бутилката за 5 мин. И да оздравяват твоите хора, какви са тези болести  Stop

Не му давай от шише. На тази възраст са много хитри и може да не успееш да го върнеш към гърда. Дай му в началото залъгалка ако ползвате такава за да се успокои. Полюшкай го малко гушнат в поза за кърмене, но с бибата в устата. После издърпваш залъгалката и на нейно място даваш гърда.
Пробвай също така да кърмиш легнала, като го галиш леко по главичката за да е спокоен. Иво основно така иска да суче. Ако реве и е неспокоен първо трябва да се успокои иначе се дърпа от гърдата. Абе още на моменти ни е трудно кърменето, но с повече упоритост се справяме.... не знам какво ще правим като почнем да излизаме навън. Дано и тогава не се дърпа от гърдата, че няма да издържа да съм и в хубавото време затворник.

Момичета, благодаря за пожеланията  Hug Малкия върви към подобрение, татко му успя да смъкне от 39 до 38 градуса. Голям зор е обаче даването на Зинат-а Sad Пие го с много уговорки и мрънкане. Дано нощта им е лека, че нали сме разделени на различните етажи....

# 96
Здравейтеее Simple Smile
Момичета, ние имахме приключение снощи и днес, като за начало- снощи отивам до магазина и на излизане гледам номера на колата го няма- и си викам сигурно е замръзнал и е паднал някъде по пътя  hahaha,ама приближавам аз и го гледам до колата и тя остъргана отзад, аха- ясно , тука е бил Пешо маневрата #2gunfire, хах, както й да е, ще се оправи колицата, има каско. И днес мм слиза долу да я види колко е ударена и ми звъни и вика искаш ли да те зарадвам, и аз- дааа, еми разбили са ни мазето   #Crazy  #Crazy  #Crazy, а нашето мазе е пълно с много вещи, дрехи и всякакви неща, защото жилището ни е много малко и ние си складираме там всичко, което не ползваме в момента! Обаче липсват само въдиците ни и слава богу, но те никак не са евтини и решихме да подадем жалба в районното, та идваха на оглед, ходих да ме разпитават, абеее страшна работа! Ама, здраве да е, пък другото...
Елина и баща й се гледаха почти цял ден, тя за щастие днес е добре, не е имала Т, какво беше това вчера, незнам, странно.
Ние ползваме шишетата и залъгалките на Авент и сме доволни  Peace
Марсика, много хубава оценка си изкарала  Simple Smile

Ох, щях да пиша още ама като не помня, момичета, утре ще се включа по-адекватно, че вече едва гледам, лекаааа Simple Smile

Аааа, щях да ви давам един линк, да се посмеете:
http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHdQpc&feature=related

# 97
Здравейте и от мен в този късен час, но не ми се спи още и седнах да ви изчета..

Шишетата ни са на Чико и Томи Типи, нямаме претенции за тях, пил е и от обикновените шишета на помпата за къмна на Бертони.Залъгалките ни са Авент, веднъж реших да му взема някаква друга и взех на Canpol изобщо не му хареса и веднага я изплю.

Мела, Симеон не се буди да яде през ноща от както стана на 1 месец Grinning Май се е случвало само веднъж и то сега наскоро, когато бя излизала и тати го гледаше. Naughty

Инъче през деня доста си поспива.Ако яде към осем като го нахраня и пак го слагам в кошарата, веднага заспива докъм 10.30-11 часа.После ставаме мием дупе, преобличам го, играем си малко и пак яде, заспива за половин-един час.Следобедния му съм е от към 15 до към 18 часа.След като го изкъпем към 20 часа пак заспива за половин -един  час да си вземе дрямката.Следва пак игра и заспиване към 22.30-23 до сутринта.Абе не мога да се оплача, много си ми е послушничко момчето Heart Eyes Сийн и нашето поспаланче се е метнало на баща си, аз не лягам по цял ден и вечер си лягам към 1 че и по-късно.

Аз от вчера взех след всяко хранене да му предлагам по 60 гр.АМ.В повечето пъти не ги изяжда, а днес на две хранения изобщо н ему предложих.Не съм много горда с това, но напоследък сучеше само по 3-4 минути и си помислих, че е невъзможно да се е нахранил.Ще видим утре как ще е  newsm78

И аз се присъединявам към отроба да многоящните.Направо се чудя на себе си .Днес си направих и сладък салам,  много хубав стана.

mariyag големи приключения наистина.Аз затова се кефя на градчето ни.Такова спокойствие е .Аз съм свикнала да заключвам вратите със 100 резета, а те тука дори нямат ключове за вратите си, колите си не заключват и така.

Съни, както са казали старите хора - Трай бабо за хубост Naughty

Лека и спокойна нощ на всички

# 98
Поли - пия чай за кърмачки на Хип, на опаковката  пише по 2 пъти на ден, аз пия преди или по време на всяко кърмене. Резултат не мисля, че има, но продължавам да го пия, може би, защото е и топла напитка, а и нали това помагало. В няколко аптеки тъсих българския лактогенен чай, но го нямаха.

Киссса - благодаря за хубавите думи за сайта на мъжа ми, клиповете наистина са му страхотни, много му се радвам, но съм и много критична понякога:).

АХИЛЕА - депресията по това време е нормално да те налегне - еднообразие, сивота, студ, плач (поне при нас), липса на време като преди:), но пък няма да и се даваме. Важно е да мислиш за хубавите неща и като погледнеш към бебчето, няма как, да не се усмихнеш, даже и като плаче:) ти е мило. Аз например преди да се роди Крис ежеминутно обсипвах мъжа ми с целувки, направо не спирах. Сега обаче:), това съм го прехвърлила към Крис и лишавам мъжа ми от тях или по-скоро от толкова много и си казах, че сигурно така се получава. Предната вечер обаче ходихме на рожден ден и там си потанцувахме и хора и балади и бяхме като преди. Така си се гледахме и прегръщахме и целувахме - нищо не се е променило, освен липсата на време, а и вечер той работи до към 3-4 ч., нали сега започва самостоятелно и много неща трябва да подготви, та не ни остава толкова време за двама ни. Но ще дойде и този ден:)Simple Smile

За шишетата - след толкова чудене и проучване, купих на Нук, пластмасови, ортодонтски, силиконови. И залагалките - същите. Залагалките преди ги харесваше, сега - не и не давам, яде си ръцете, имам чувството, че и двете ще ги налапа:), но не му ги махам, нали, сега си изследват тялото и не се вманиачавам. От шишетата не съм доволна, много ми изпускат. Като реша да затопля кърма в съд с топла вода, капачката пропуска и се пълни с вода, разочарована съм много. А аз мислех, че са от 0 ди 6 месеца или греша? Тук пишете, че ги сменяте на 3 месеца Thinking.

Съни - темата е страхотна, заглавието също. Ние по това време или по-скоро май на 2.02. направихме Крис. Като излизахме на 14.02. ми беше щръкнал много корема - малко като, че ли подута се чувствах, на 18.02. трябваше да ми дойде,но винаги ми закъсняваше с по 2-3 дни. Аз реших да отида на лекар да види, дали всичко е ок, защото правим опити и той каза: "Всичко е наред, матката ти е като за пред цикъл". ММ ми каза задължително да питам, дали прегледа няма да навреди, ако съм бременна, имаше предчувствие, е да, ама лекаря каза друго и бях разочарована. Седмица след това вече си взех тест, на 1.03. бяхме на преглед. Преди това обаче ММ ме беше изнендал на 14.02. като е изпратил без да знам на Шоуто на Слави откъс от танц по време на сватбата ни за Танцувай с мен. И ни бяха избрали:). Ние не сме по тези изяви, но решихме, да се разнообразим и отидохме. Така и не ни избраха де:), но тогава бях бременна:)Simple Smile, след като се върнахме се почна едно повръщанеееееееееееее, ужасно беше, но пък за хубаво:)

Луисине - на мен ми правиха цитонамазка и не ми казаха, че може да има отклонения. Оказаха се първо гъбички, после вътребонична инфекция (след около 2 месеца след раждането, каква е тази инфекция, не знам) и тъкмо се оправих, пак имам оплаквания и утре съм пак на преглед, а как мразяяяяяяяяяяя Sad

Марсссика - браво за изпита, с всичко, как се справи и с такава оценка?

Днес Крис бече много неспокоен, яде, реве и спи след това само в слинга. Всеки ден спи различно - или след всяко ядене по 1-2 часа или по 30 мин или 1 път на ден или не спи. В началото бяхме с режим на 3 часа, нощно хранене не сме имали изобщо, явно, защото от болницата свикна. Аз нямах още кърма, добавка даваха след 5 ч. и така беше до 2,5 м. Сега обаче започна да се събужда в 3 ч., да яде на 2 часа. От 2 дни се опитавам да спазвам някакъв режим, като му давам след всяко хранене добавка от замръзената кърма. Е да, ама днес голям рев и пищене и си помислих, че може да не му харесва, нали си променя малко вкуса. Но, като му дам да суче и се дърпа, пищи дере, ужас. Залъгвам го да се успокои с малко вода (по принцип не давам, т.е. опитвам, но не иска и се мръщи), залъгва се и го слагм веднага на гърда. Но тази вечер - не се получи. Тогава се съблякохме и аз и той, седнах в леглото, завихме се, отпуснах се, той се поуспокои, засука и като ми потече кърмата по тялото, не можах да повярвам. След това се дръпна от гърдата ми с усмивка, приспахме се в слинга и сега спинка, ще видим, дали ще се събуди в 3 ч.

Звездичкова - много, много благодаря за бързия отговор. От Варна съм, звъннах веднага в Санита - денонощна, но ми казаха, че имат само гранулки и, че само хомеопатите давали тези разтвори. Не знам, къде има хомеопаична аптека, но ще потърся. И тук могат да помогнат мамите от Варна, ако знаят, къде има такава аптека ще съм благодарна, да споделят.

За възглавница - не слагам, спим на пелена:)

За езичето на бебчето ви - на Крис езика му е бял от кърмата и тъй като не предлагам вода, пробвам за изплакване поне,  но не иска, при вас как е? Все едно му е захабен и стои побелял. Thinking Педи каза, че щом не иска вода, няма проблем, докато кърмя ще е така.
Стана много дълго, но все исках да пиша и все не успявах.

# 99
Добро утро!

Честита 4-та месечинка на Ина и Стелияна, Илиан, Елица и Алдимир- на патерици!

Честита 3-та месечинка на Кристиян!

# 100
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета Simple Smile
Снощи тъкмо реших да ви пиша и тока спря..съответно и нета ... та оставих за днес.. За последните дни оставам за 3ти път без ток...вярно, че е за кратко, но за това краткото така се шашкам , в най-големите студове... ужас  Close Около 10 реших, че ще слагам Ая да спи и като ревна.. един неспиращ рев близо час  Shocked Какво ли не я правихме с баща й... не можем да я успокойм.. и представа нямам какво се случи с това дете, за първи път от както се е родила не мога да я успокоя толкова време  Sad чак по едно време ми текнаха сълзите и на мен... най-накрая се измори , засука и заспа  Tired
Сийн, много ми се иска да живея на село.. Но да ми е близо до град, в който има всякакви неща..за развитие, развлечение, спорт и тн Simple Smile С ММ от миналата година си търсим нещо като за нас и съм сигурна , че ще изкочи в един подходящ момент  Mr. Green  А според мен , сега е по-мръсно в града , от колкото на село   Laughing така , че е според въпроса къде трябва да пращаме децата да развиват имунната си система  Crazy
Ето ти линк към сайта и сладка зарибявка.. големите награди не са за изпускане  Party http://www.milka.bg/milka2/page?PagecRef=1
Звездичкова според мен трябва да се пускат децата в мръсното, но в "умерени количества" Simple Smile Не можем от всичко да ги опазим, а и колкото повече ги пазим , толкова по-кекав им е имунитета  Wink това е моята логика ....майка ми като ме слуша все ми повтаря, че ще се грижа за Ая като за циганче...  Blush
Силви, оценката си я изкарах с една курсова работа, която писах миналата седмица, когато ставаше за разходки и командировах бебето с баща си из морска  Wink дано ти помогне хомеопатията  Praynig и дано Крис да е по-спокоен
МериАг големи перипетии и на вас.. дано с и намерите въдиците  Praynig И не ви се случват подобни неща повече  Peace
Ахилея, последните постове ти звучат по-добре... дано депресията да си събира багажа  Wink
Ти вси отглеждаш голям мъж Simple Smile Свикни с тая мисъл докато е малък- голям   Mr. Green А относно реването от непознати, според мен не е бил на кеф за срещи и го е показал гласно  Laughing
Хубав ден, момичета   bouquet

# 101
  • Варна
Ехх, викам си дай да ви видя какво правите в този студ. Като чух тази сутрин репортера на БТВ как не може да си каже приказката на -29 и си викам добре, че съм си вкъщи.  Mr. Green Впрочем то колкото е добре, толкова и не е - така съм се развихрила в онлайн шопинга.  Crazy Цял ден надничам какво се случва в ebay и се сдобихме с бодита, 2 памучни долнища, изпуснах една супер яка ризка/боди на Next, та сега ще чакам още два дни в друг търг да се включа ( http://www.ebay.co.uk/itm/110814866555?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649 ).
Макар че като ги гледам отсега как са се наточили... А бе луда работа.  Mr. Green
Иначе синковеца вчера добре си поспа през деня и не знам дали заради това или по някаква друга причина, но снощи не ни остави да спим. Голямо пъшкане, охкане, мрънкане, въртене...  ooooh! Днес ако успея, мисля да си спретна и аз един сън с него.  Blush
marsssika големи перипети сте имали ... Дано повече да ни ви се случва така да плачка Ая.  Praynig Аз преди писах, че и ние имахме подобен случай, даже няколко и вече установих - случва се като сме го превъзбудили с повече игри и смях и му се спи, а не може да заспи. Сега вечерно време овладявам ситуацията с поставяне на гърда веднага щом почне да мрънка и той си заспива.  Wink
mariyag имам чувството, че като тръгне на зле някой път, цяла поредица от несгоди се случват. Добре, че само с въдиците сте се разминали. Макар че като знам моя какъв запален рибар е, ще умре от яд за въдиците си, ако му се случи нещо подобно. Иначе наскоро и нашата маза бяха разбили и добре, че като видяли два три празни кашона и някой друг скъсан чаршаф не погледнали какво има отдолу - зимните гуми на служебния автомобил на ММ, при това ползвани месец-два. Ние там само това държахме и след този случай, вече останаха само кашоните.  Naughty
nadenceto84 думите за Бяла сякаш се отнасят за някой град не в България - отключени коли, къщи.. Приказка.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 12:41 от Petkova

# 102
Ние вчера бяхме на консултация. Пораснали сме и сме наддали добре.  Simple Smile Ама такъв студ събрахме докато се приберем, нищо, че поликлиниката ни е на 5 крачки. Половин час след това не можах да си стопля ръцете и краката, добре че поне бях опаковала добре малката.
Petkova, честити ви нови придобивки и успех с по-нататъшните покупки. Peace
marsssika, дано малката да е спокойна и да не се повтарят такива моменти.
silvi-85, не се притесявай, и при нас е така. Малката отказва да пие вода след като съм я накърмила и езичето й е бяло, но и моята педиатърка каза, че това не е проблем.
mariyag, много неприятности са ви се събрали.  Confused Дано занапред като компенсация да ви се случват само хубави неща.  Simple Smile
_Пепи_, бързо да оздравяват твоите мъже.  Praynig
mela, и при нас нощното хранене още е на почит, дори ми се е случвало понякога да ставам и през 2 часа да храня малката.  Tired

# 103
Здравейте момичета! Май се завръща ледената епоха - брррррр, голям студ. hahaha
marsssika браво за хубавата оценка! Направо ви се възхищавам на мамите, които и учите, освен всииииичко останало! Браво! smile3501 Дано Ая повече не плаче така, че е много притеснително. И Рая ми го е правила този номер - даже няколко пъти. А аз се побърквам защото незнам защо плаче - абе ужасно е. Дано не се повтаря. Praynig
zellda и аз щях да ти предложа варианта с вакуумните пликове, но вече са ме изпреварили Simple Smile И аз съм една ужасно гнуслива /ако питаш ММ съм много префърцунена/, а кожата ми е няма такъв ужас - обривам се от най-малкото нещо. Така,че и аз се зареждам стабилно при пътуване. Но мисля че ти все пак ме биеш:) А Рая всеки път като реша да я снимам, така го фиксира тоя фотоапарат, че спира да гука, пее и бръмчи,а аз един свестен клип не мога да направя. На всичките се е съсредоточила много сериозно в обектива и си трае Simple Smile
Sunny много ти съчувствам за зъболекаря. И мен ме чака това упражнение, но го отлагам вече цял месец.
Seengirl Рая заспива между 8 и 9,30 вечерта и се събужда между 6 и 7,30. Поспива си и между всички хранения - кога повече, кога по-малко. Аз съм доволна.
mela нашта беба се е събуждала да яде през нощта само първите две нощи след като ни изписаха.
mariyag много лошо при вас. Но и аз съм забелязала,че е вярна приказката "Едно зло никога не идва само".
silvi-85 на нас езичето ни беше бяло доста време - и докато беше на кърма, и след това като минахме на АМ. Напоследък забелязвам, че и се е поизчистило. Май откакто направи 3 месеца. Честити три месечинки на Кристиян.
Petkova дано успееш да се наспиш днес. Аз като съм недоспала и ставам ужааааасна.

# 104
mariyag,  ей тия крадци въдици взеха да крадат, на нас водомерите. Май кризата е ударила и крадците.  Laughing Дано ви помогнат от полицията, но кой ли пък ограбва мазета?  newsm78 Чудна работа, всичко може да очакваш вече.

Съни, този филм мисля, че съм го гледала ама аз толкова много филми гледам и не им помня имената и на няколко пъти се случва да изтегля вече гледани филми.  Laughing Много обичам азиатски филми на ужасите - в тях няма толкова много ефекти като в американските, но пък държат повече в напрежение и са по-интересни като цяло. Сега дори влизам за малко във форума и ще си пусна филмче на ужасите.  Mr. Green Ще гледам занапред, ако попадна на интересен филм да го пиша в случай, че ти се гледа този жанр.  Wink Сега ще гледам пак "Нещото" от 82 г.

Аз да кажа, че изобщо не съм доволна от балсама Нахткерцен на д-р Тайс - много е лек и бузите на малкия съвсем се налющиха от него, а уж е за суха кожа.  Rolling Eyes Гледам, че има и кремове Нахткерцен ама те дали са подходящи за бебета? Трябва ми за лицето на бебока, не за тялото. Някой ако има наблюдения, да пише.  Rolling Eyes

Щях да пиша още нещо ама забравих.  Laughing

Сетих се да напиша, че разбрах от къде свекърва ми купува хубавите дрехи. Някакъв магазин в Надежда, не му е забелязала името.  Laughing Обаче на плика с дрехите пише "Бокал" и предполагам, че тва е магазина. Мисля, че имаше такъв и срещу Мола ама кой да се сети да погледне в него. Не знам дали там има такива дрехи де, но особено едното гащиризонче много ми хареса.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 12:06 от A_H_I_L_E_A

Общи условия

Активация на акаунт