При зъболекарката мина....доста мъчително и гадно.Час и половина ме държа на стола
Не се личи,че е правено.

Имам 2 шишета,които също са на Авент със силиконови биберони,но едното си стои чисто ново,не съм го пипвала,а в другото й наливам водичка от време на време. 
А на Али косичката наистина започна да расте,та и аз се надявам скоро да има косичка за опашчици
И Рая е прекрасна,много е сладка! 
Благодаря ти и на теб за комплимента за Алина...А там се крие една лелка,дето не иска да загрозява снимката на прекрасното си дете
Допадна ми,ако искаш може да го погледнеш.Обичам филми подобни на този,ама все не намирам нищо подходящо...Препоръчай нещо
Аз днес успях да разнообразя картоеното си меню и да добавя към картофената салата и картофите на фурна също и картофи соте.
И мерси пък за твоето инфо, от него разбрах, че сусамките и солетите със сусам в нашия случай са крайно нежелателни. 
дано скоро се свършат мъките ти със зъбите. 

Ама така и не се разболяха ни от дрислив вирус ни от нищо. А като си нацапат ръцете в пясъчника или пък на палатки просто ги забърсват в блузката и си похапват нещото дето им е харесало.
А на планина дет вика един приятел няма нужда да се миеш толкоз "щото това е чиста мърсотия"
Браво на теб за хубавата оценка.
Одата за целулита и на мен ми хареса. 

, направо не ми се мисли. И толкова много енергия има това бебе - не спира.

Жаки днес я пуснах на градина, не беше ходила две седмици и те пък от утре обявили грипна епидемия, така че пак ще си стои в къщи милата. Ама голям студ бре хора!
Снощи съм пуснала радиатора до дупка и пак ми беше хладно. Мързеше ме обаче да стана да видя колко градуса е. Вашите деца ядат ли още през нощта? Моите се будят все още по един път. Като ги нахраня в 20.00 или 21.00 и после ядат между 1.00 и 3.00 пак и после сутринта към 8.00-9.00. До сега не ми се е случвало да заспят вечерта и да се събудят сутринта, а от 3.00 часа нататък почват много да се въртят, да мрънкат и ставам по 100 пъти да давам биберони и води. 

Малкия върви към подобрение, татко му успя да смъкне от 39 до 38 градуса. Голям зор е обаче даването на Зинат-а
Пие го с много уговорки и мрънкане. Дано нощта им е лека, че нали сме разделени на различните етажи.... 
,ама приближавам аз и го гледам до колата и тя остъргана отзад, аха- ясно , тука е бил Пешо маневрата
, хах, както й да е, ще се оправи колицата, има каско. И днес мм слиза долу да я види колко е ударена и ми звъни и вика искаш ли да те зарадвам, и аз- дааа, еми разбили са ни мазето
, а нашето мазе е пълно с много вещи, дрехи и всякакви неща, защото жилището ни е много малко и ние си складираме там всичко, което не ползваме в момента! Обаче липсват само въдиците ни и слава богу, но те никак не са евтини и решихме да подадем жалба в районното, та идваха на оглед, ходих да ме разпитават, абеее страшна работа! Ама, здраве да е, пък другото...

Май се е случвало само веднъж и то сега наскоро, когато бя излизала и тати го гледаше. 
Сийн и нашето поспаланче се е метнало на баща си, аз не лягам по цял ден и вечер си лягам към 1 че и по-късно.

.
, след като се върнахме се почна едно повръщанеееееееееееее, ужасно беше, но пък за хубаво:)
Педи каза, че щом не иска вода, няма проблем, докато кърмя ще е така.
Около 10 реших, че ще слагам Ая да спи и като ревна.. един неспиращ рев близо час
чак по едно време ми текнаха сълзите и на мен... най-накрая се измори , засука и заспа 
С ММ от миналата година си търсим нещо като за нас и съм сигурна , че ще изкочи в един подходящ момент 
http://www.milka.bg/milka2/page?PagecRef=1
Не можем от всичко да ги опазим, а и колкото повече ги пазим , толкова по-кекав им е имунитета
това е моята логика ....майка ми като ме слуша все ми повтаря, че ще се грижа за Ая като за циганче... 
дано ти помогне хомеопатията
и дано Крис да е по-спокоен
И не ви се случват подобни неща повече 

Свикни с тая мисъл докато е малък- голям
Цял ден надничам какво се случва в ebay и се сдобихме с бодита, 2 памучни долнища, изпуснах една супер яка ризка/боди на Next, та сега ще чакам още два дни в друг търг да се включа ( http://www.ebay.co.uk/itm/110814866555?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649 ).
Днес ако успея, мисля да си спретна и аз един сън с него.
Аз преди писах, че и ние имахме подобен случай, даже няколко и вече установих - случва се като сме го превъзбудили с повече игри и смях и му се спи, а не може да заспи. Сега вечерно време овладявам ситуацията с поставяне на гърда веднага щом почне да мрънка и той си заспива. 
Ама такъв студ събрахме докато се приберем, нищо, че поликлиниката ни е на 5 крачки. Половин час след това не можах да си стопля ръцете и краката, добре че поне бях опаковала добре малката. 

Дано Ая повече не плаче така, че е много притеснително. И Рая ми го е правила този номер - даже няколко пъти. А аз се побърквам защото незнам защо плаче - абе ужасно е. Дано не се повтаря. 
И аз съм една ужасно гнуслива /ако питаш ММ съм много префърцунена/, а кожата ми е няма такъв ужас - обривам се от най-малкото нещо. Така,че и аз се зареждам стабилно при пътуване. Но мисля че ти все пак ме биеш:) А Рая всеки път като реша да я снимам, така го фиксира тоя фотоапарат, че спира да гука, пее и бръмчи,а аз един свестен клип не мога да направя. На всичките се е съсредоточила много сериозно в обектива и си трае 
Чудна работа, всичко може да очакваш вече.
Сега ще гледам пак "Нещото" от 82 г.