А пък и днес гледам не съм вече Памела Андерсън, има количество де, но не е това което беше преди два дни. Може пък повече плацебо ефект да има. Давай смело и безотговорно на гърда през 1-1.5 часа и би следвало нещата да се оправят. Нищо не е по-ефективно от бебето. А гледам, че и моят синковец вече много се разсейва и въпреки че е гладен зяпа на всички посоки, а после се нерви че е гладен. Ама както казва баща му..."драги, не знаеш каква мама си имаш, опичай си акъла щото..."
Пък и аз като вечер не съм особено дашна човечко няма друг избор освен да се събуди и поне 2 пъти през ноща.
По-склонна съм да мисля, че е от превъзбуда, защото снощи я оставих за 30мин с баща й и съответно всичко се случи непосредствено след това, а той мира не й дава от игри и подмятания
Даже докато се опитвахме да кротне, ММ се сети, че Петкова сподели на една разходка подобна реакция на Дани, след вечерна игра 
От както е сибирски студ... всеки ден дежурят куриери на вратата...
ризката е чудна, дано успееш да я хванеш... и благодаря, че ме подсети и за ибей... дано се затопли по-бързо, че ще фалирам скоро... 
Още 5 дни ще пие Зинат и разчитам н аБио Гаиата,която давам паралелно с него,че да не и се скапе стомахчето 
има и тя задна хрема и цяла нощ кашля ужасно. днес доки дойде да я види-хрипове в дробовете няма, темпаратура няма......абе,според нея, поради теснината на носната кухина, се събирало там секрет и може да възникне огнище на бактериална инфекция, та ни изписа Тобрадекс в носа. Отделно сироп Амбрекс за кашлицата (който ще го давам и на Лили), отделно сироп Ериус, ампули вит Ц. и ампули Калций . всички тези неща ги поднасям с лъжичка, а бебето умело ги изплюва
а сега се дръжте да не паднете,понеже аз паднах-има теория,че всичко това може да е от ЗЪБИ. доки каза,че едното зъбче се усеща под венеца,но не се знае кога ще пробие-може да е след 2 седмици,а може и след 2 месеца. Четох,че е въззможно зъбки да излизат след 3-ти месец,а има и наследствен фактор: в случа моите зъби и зъбите на майка ми са стартирали никнене на 4 месеца. Дано да не е от зъби,а ако е така, дано първото зъбче да излезе по-скоро. наистина тя много се лигави и много настървено си лапа ръцете,играчките,моите ръце,дрехите и въобще всичко. ама,ако всички зъби така ще излизат,не съм съгласна
на Лили зъбите никога не са излизали с хрема,температури или диарии. нейното първо зъбче се появи неусетно на 6 месеца и все така спокойно излязоха и другите зъбчета.
прибирам се вкъщи гръмна микровълновата печка , ММ одите по спешност да купува нова , днес пускам да пека хляб отказа и хлебопекарната , а онзи ден взехме нова понеже и старата така се развали на третото печене и ни дадоха нова имали дефект а е на ФИЛИПС,
почвам да се плаша какво ли ще се счупи до края на седмицата 

Ама за раницата още се чудя, май ще поизчакаме поне да видим след Добринище как ще да е хавата с финансите. А аз и един скрин си харесах, че наистина имаме нужда от такова чудо...абе да се стопля времето и да излизаме навън, че не ми се мисли иначе какво ще се случи.

Сега в този студ и на дерматолог не мога да я заведа.
Отдавна не си писала, май всички живеещи в чужбина мами спряха да пишат. Чудя се защо, по различен начин ли гледаме на майчинството тук, в Бг?
Цял следобед бях в Пирогов със Софи - премазах й палеца на лявата ръка на пантата на вратата. Като видях какво съм направила, направо ми идваше да се хвърля от 6-ия етаж...
Докато стигнем от стаята до дневната направихме пътека от кръв, пръстчето й висеше наполовина по средата на нокътя. Не мога да си простя какво причиних на детето си, хем уж винаги внимавах точно затова, да не я прищипя с вратите и ето че кошмара ми се оказа действителност. В паниката си увих пръста й с две кърпи, тя милата реве и вика "Мамо, имам болка! Мамо, имам болка!", а аз се чудя на кого да се обадя и какво да направя - бебето реве в шезлонга гладно, мъжът ми в командировка в Плевен, чудо направо... Както и да е с мъжа ми по телефона бързо успяхме да организираме нещата, аз го забавих повече с това че ревях и не можех да му кажа точно какво се е случило, само повтарях "Откъснах на София пръста, трябва да се шие!" Оставих бебето на една съседка, хвърлих й едно пликче замразена кърма, а мъжа й ни закара в Пирогов. До там щях да се пръсна направо, докато не ми казаха, спокойно пръстчето ще се оправи. След рентгенова снимка видяха, че костите не са счупени, промиха я, направиха й два шева и ни пуснаха да си ходим. А детето ми се държа геройски през цялото време, след първия плач от 5 минути, спря да плаче и повече гък не е казала. Аз ревах повече от нея. И на шев и кройката също не е плакала, сестрите и лекаря много я похвалиха, мене не ме допуснаха вътре по време на манипулацията. Не мога да си простя, момичета, какво направих и как допуснах да се случи подобно нещо... По-разсеяна ли съм станала, по-невнимателна ли, какво ми става не знам, но само аз съм виновна за случилото се и никой друг. Винаги има опасност от това и аз трябваше да го предвидя, трябваше да имам очи и на гърба си, а тя вървеше пред мен и изобщо не ми е минало през акъла, че като е преди мен ще си завре ръката в пантата. Цяла нощ и цял ден преживявам отново и отново случилото се и ще се побъркам от обвинения... Няма да си го простя...!

Много ми е тежко...

Много съжалявам за всичко,което си преживяла
Направо ми се подкосиха краката докато четях... Нооо,моля те,не се обвинявай
Сигурна съм,че си най-добрата майка за своите кукли
Както вече сме обсъждали,случват се и такива неща,така че важното е,че Софи е добре, а ти иди някъде да ти леят коршум да ти мине малко упалахата
На времето докато гледах брат ми успя да си защипе пръстчето на една мнооого тежка врата(на входа на блока), после пък при баба ми на село си защипа друго пръстче на друга врата...изобщо малчуганите са непридвидими и понякога колкото и да си внимателен се случват такива неща
Аз също съм имала зъб на 4 месеца,та очаквам,че и Благовест може да "изгрее" скоро с някое зъбче, защото много се плюнчи и си лапа ръцете като обезумял 
С малко сръдни успяхми да ги удържим да не се приселят при нас и да ограничим посещенията(най-вече с преспивана) до минимум 
Пожелавам ти и вие да си намерите някоя готина къщурка близо до Варна и да си живуркате готино с Ая и мъжа ти
Също хапе настървено всичко, но все не мога да му улуча дъвкалки, които да стават на предните венци, все му се падат назад към кътниците и той се ядосва, че не може отпред да ги захапе. Добре че като цяло не е много нервен, спокоен е поне засега си спи през нощта.