Господ да ги пази, че аз не мога да се справя! А Софи я шиха с местна упойка. От няколко дни сънувам само бебета и малки деца и се питах какво ли лошо ще стане, ето го... 
Пипнали са твоите мъже гадния вирус. Дано наистина вие с Ивко се опазите! 
Значи моите продължителни кърмения са от голяма полза за Изи, тъй като тя с часове виси по гърдите ми, след като вече уж се е наяла и често си прицоцква, спи, спи и после пак. А на мама хубостницата си взимала от по-калоричното млекце.
Аз целулит и стрии нямам, килограмите също си ги възвърнах, но имам едно коремче, което още не се е прибрало, както на мене би ми харесало.
Иначе толкова много ям сега, че направо се плаша от себе си, това от кърменето ли е не знам... 

Страхотен шок си изживяла
Важното е, че не е счупено и ще се оправи. А Софи е голям герой 

Колко сте пораснали и наддали?

Като гледах калориите на кашата, по-малко са отколкото в млякото. Млякото си остава най-високо калоричната храна. 
Въпреки студа,ние днес излязохме за 1 час,че аз имах малко работа.Печеше слънчице,а Али проспа разходката.Но си беше доста студеничко.А сега излизах за малко на терасата...Станало е още по-студено,не е за хора 
Дано вече спрат да ви се случват такива неприятности!И дано полицаите помогнат за откраднатите вещи,ама...едва ли,като знам какви са...Дано не ви се случва никога повече!А клипчето е много сладурско
Толкова е сладко,а как само се смее... 

Дано Лили да се оправя бързо!!!
А Юлето,милата...и тя ли?!
Бързо оздравяване и на нея и дано не е нещо сериозно! 

Но не се обвинявай...На всеки може да се случи!Майки сме,но и на нас ни се случва да се разсеем,да не погледнем и т.н.,в крайна сметка и ние сме хора,случват се такива работи....Важното е,че Софи е добре и не я боли!

докато те четях само ми се отваряше устата все повече и повече.
Ама при нас няма да мине с леки сръдни 

Дано при всички да има резултат 
За тинктурата - моята хомеопатка каза да взимам сутрин и вечер няколко дни по 10 капки разтворени в малко преварена вода (аз реших да са около 50-тина мл, но на око измерени). Съответно не се пие като чай, а се оставя хубаво да се разлее в устата, особено под езика, че през лигавиците най-добре се въздейства. А между двата приема можело към обяд и следобяд да си взимам по 1-2 приема от 5 гранулки Рицинус комунис 5 СН, като забележа че нещо не е добре млеконадоя. Обаче аз за сега само два пъти си правих от тинктурата и то само сутрин, без рицинуса. Първия път каточели имаше ефект за около 2 дни, сега втория път през нощта направо беше бомбастичен ефекта, но ето пък вчера и днес не е нещо уникално. Обаче аз пък вчера с целия си изкуфял мозък си сръбнах от колата на тати, а то при хомеопатичните не трябва да се приам нищо кофеиново, да се ползва ментова паста за зъби или силни миризми. Та май сама си прецаках действието на лекарството. От утре ще съм много стриктна и мисля да мина на схемата с 2 пъти на ден плюс 1 или 2 приема на Рицинус комунис. После ще докладвам какъвефект ще има. Но най-ефективно естествено си мнооооогото сукане.
Ама на палатки или в планината е друго.
и суче. Когато обаче не мога да го успокоя дълго и го слагам на гърда и заспива.
за нея.