По обяд първо се разходихме семейно из мола и пихме по едно кафенце с приятели, а после двете с Еличка си направихме един офроуд по снега. И не ни беше студено, над 1 час се разхождахме. Презаредих батериите
Ама не е хубаво да се успокоявам. Иначе правя коремни преси 
Любопитко, вече се интересува от света около нея и не иска да лежи. Ама мен ме е страх да я оставям. Въпреки, че като се замисля в столчето за кола е под същия наклон. 

Точно днес си мислех, че и моето вече сигурно към 7 кг., няма нищо общо с онова парче месо, с което ме изписаха от родилното. Гледа, смее се, ръмжи
Да са ни живи и здрави, все по-големи и сладки ще стават.
Ние сега сме почти на 3,5 месеца.
Предстоят ни дни на кривене и рев, но от толкова много ядене, Йоан не спира да ака, а всяко акане е с големи нерви.
с другите нямам проблем всички биберони на шишетата са силиконови с изключение на ЧИКО , а залъгалките са ни на НУК и Авент в началото ползвах каучукови но после ги смених към тях тя няма претенции всичко което е за смучене и може да се сложи в устата ни е супер
Набързо да драсна някой ред, че мивката ми ще тръгне за някъде
Али и тя е направо страхотна малка мадама, да я нацелуваш много и всеки път е облечена по последна мода
Гледам, че има и доста косичка вече, скоро ще и правиш и прически май на малката сладуранка.. 
къде ходихте в този студ? И в кой мол ходихте, аз ходих до гранда за мокри кърпи и памперси и умрях от студ..
и ми се струва, че косичката и е взела да изсветлява..ли така ми се струва от снимката. 
отивам да свършвам с домакинската работа, че моя днес ме нахока, че никва не я върша, само за бг мама съм имала време
ако го накарам да свърши всичко това, което върша аз и ще му е лошо 

Там нямаше някакви уникални данни и статистики, но имаше много полезно инфо и беше написана на такъв вдъхновяващ език, че при всеки проблем, а тогова имаше доста при нас, аз я четях и се чуствах заредена със сили за борба и вяра, че ще се справя. Без да е натрапчива книжката просто те убеждаваше, че имаш сили да се справиш, или поне на мен така ми действаше. Не знам дали на някой би му било от полза, но при всичко случаи разковничето на кърменето е честото кърмене.
, а толкова много неща исках и вече забравих.
)) Добре изглежда целулита ми, така се е разкрасил, то не са падини и възвишения, сенчести участъци, огрени от светлина заоблени хълмчета и въобще никога не е бил по-прекрасен 
Мъжът ми е неспособен да си почива, всяка свободна минута трябва да работи, лятото ходи на работа, има и сезонен бизнес и си скъсва задника, почти не се виждаме. Това лято е решил да почива, ама не вярвам. Последният път, когато се пробвахме да "отидем някъде" беше миналата година на 13-14 февр. Тогава и разбрах, че съм бременна, когато си купихме кафе от бензиностанцията и в малката ни количка така засмърдя, щях да
Та за едно преспиване в някаква хижа си носех от вкъщи чаршафи, олекотена завивка, калъфки за завивката и за възглавниците, естествено
И храната също много ме притеснява, трябва аз да си готвя. То каква почивка ще е не знам. А така искам да се отпусна, нищо няма да ми стане, ама сме семейство непочивоспособни. Между другото ако измислят някаква преса за възглавници за да си ги пресирам до кибритени кутийки, много ще ме улеснят, дали не се е сетил някой

Много е хубава, бе Съни, пу-пу. А кой се крие там и не иска да го снимат

Погледни по-ведро на нещата, няма нищо по-важно от децата, гледай филма за Маргарет Тачър - с колкото и "важни" неща да се е занимавала, се е провалила като майка. Аз лично не мисля, че съществува нещо "важно", което да заслужава такъв провал или каквото и да е загубено време с децата. (между другото аз филма не съм го гледала, само му видях рекламата
Само да се отчета .. днес бях на изпит.. и си изкарах 5