Забелязвам, че на крачето горе дето му стягам памперса се е зачервило. Чудя се дали има по-широчки от Молфикс в крачетата памперси?
АКо някой е ползвал да казва. А може би трябва по-хлабаво да ги слагам, но пък ме е страх да не пропуснат, ако са по-хлабави.
Много се чудя дали да не пробвам тези актив бейби, но предвид злополучния ми опит с Памперс не смея да взимам много бройки. Колко броя ли е най-малкия пакет?
Не попиват така добре акото, както Премиум Кеър. И днес така се зарадвах, че свършиха.. Пфуу бяха един голям пакет.
Съгласна съм с A_H_I_L_E_A , че май подценяваме дребчовците.
Викам си да си ходя пък другия път ще меря със сантиметъра ли, с някой боди ли.. И оттогава все ги гледам и все има само розови.
И в метро често пазарувам, защото мн обичам да ходя там и хем за вкъщи купувам разни неща, а в Кауфланд съм ходила само 1 път там на Фондови жилища и нямам на близо (не че знам къде другаде има де хахахах) , но при тази цена ще взема да скокна. 34лв са всички размери така ли? Само бройката е различна според размера, нали така? И тази промоция е от утре? Иначе благодаря много за информацията. 

Жив и здрав да е и много да те слуша
И да те питам този уред от къде си го купила и к аква му е цената?
Айчето е яка мадама,няма старашно
И ние откакто го открихме постоянно сме така, само да обърна гръб и вече е по корем и Благовест в началото пъшкаше и не можеше да си извади ръката,ама вече много е задобрял
, защото ми донесоха градински картофи и толкова не му хареса, че чак се разплака горкия
Днес яде бая тиква и мн му се ослажда. И понеже мн му хареса и татко му като се прибра му дадох да помирише тиквата и малкия му беше в ръцете- само като я видя и почна да посяга.
И реших да му дам и на следобедното няколко лъжички. Изяде си около 4 лъжици и после ревна за мляко. И действително изяде по-малко мляко този път. Та те питам дали на всяко ядене му даваш и какво и по колко, защото мене ме нападнаха веднага , че не трябвало така да му претоварвам стомаха.
малко не ми отърват тия нападки, ама на детето си му хареса да му давам. Та съм решила на обяд тиква или нещо др (ако му хареса нещо др) докато почне да яде по 1 пюре на ядене и мисля да му давам следобяд преди млякото плодово. Някакви коментари идеи по тези мои "блестящи" планове? 
Ех кога ли и аз ще се похваля
дано да и е последното падане на малката 
и това ми беше първото ходене в Кауфланд
искам и аз! Ти в Х.Димитър ли си? Че ние сме си почти комшийки така да се каже
само моста Чавдар ни дели - аз съм зад ИСУЛ
Днес тук напече малко слънчице и веднага се възползвахме от времето,та излязохме на разходка.Въпреки че печеше,беше доста студеничко.Постояхме половин час и се прибрахме.От утре Боян го пращам пак на ясла,а ММ на работа,та си оставаме пак само двете с Али.
И Ники е пораснал,той колкото повече расте,толкова повече се разхубавява.
Алекса за първи път я виждам.Много е сладка и тя.
И нашата сватба беше така,традиционна сватба.
Дано и на Алина й хареса,ама аз чисто не мисля да й го предлагам,само в някакви комбинации.
нямам думи - уникална отврат, не знаех, че толкова отвратително нещо може да има за бебета. Някои пюрета са толкова отвратителни, че се чудя как изобщо могат да ги ядат, те толкова и ги ядат бебетата де - да не са толко зле, че да ги ядат. Почнах да си мисля, че аз мога по-вкусни да ги направя ама да видим.
Но трябва да се внимава,понеже имаше модели ,които много лесно им се цепваше ластика още преди да ги убуем.