"Не знаех, че съм бременна"

• 56 236
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм гледала няколко пъти предаването.
За мен това е просто немарливост, нищо друго.
Не може ако ходиш 2пъти в годината на преглед, да не разбереш все пак в някакъв момент, че си бременна. Говоря за гинекологичен преглед, не рутинните профилактични такива.
А човек пък с проблемен цикъл и т.н., да не си обръща изобщо внимание....не знам, звучи ми странно.
Аз също съм от хората с лекарско мнение, че не мога да забременея по естествен път и т.н.
Но когато 2месеца не ми дойде цикъла отидох на лекар за преглед (както винаги правя) за да ми изпишат Дуфастон за предизвикване на цикъла. И вместо това, лекарката ме зарадва с бременност.
Така че...това как не се усещало бебето и всичко останало....трябва да си голям непукист, за да не си обърнеш никакво внимание.

# 121
  • Fort Worth, TX
Мисля си,че това са пълни глупости и не им вярвам,нито пък ги гледам.Гледала съм само 1 епизод и се отказах-жадни за внимание американки се чудят как да заблудят наивните си съграждани. Wink

И аз стигнах до този извод.Колкото и да си смотана и невежа все ще разбереш, че си бременна .Повечето от тях в сериите, които аз съм гледала имат поне по 1 дете, което означава малко или много някакъв опит.До 6 месец може да ме убедите , че може и да не се разбере, ама след това дори и капка на съмнения да не се прокрадне....Всичко е с цел шоу/чудят се и те там как да забавляват жадната за зрелища аудитория.

# 122
Моя позната, също с малки шансове за забременяване, се усети по това, че и се подуваха ръцете. Беше пълна по принцип и с вечно подути крака, но пак забеляза, че има някаква промяна в тялото и.
И по други поводи съм си мислела, че има хора, които просто въобще не познават тялото си.

# 123

П.П. А да и забременях, докато редовно си пиех "Ясмин"-а.

Ох ратреперих се Sad Sad
Пия Ясмин стриктно , под час и минута и не искам да забременявам Sad
Направо съм в шок от тези истории , на мен ако ми се случи сигурно би ми спряло сърцето от стрес.

# 124
Палечка89, все още не са измислили 100% предпазващо средство от забременяване. ) Така че....винаги има процент риск да се случи..) А и на всяка марка противозачатъчни си го пише.

# 125
Да не говорим,че имам приятелка,чийто резултат от Ескапел вече ходи на градина  Crazy

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 11:56 от pufpaf

# 126
А, не, не  Naughty Средство има - да не се прави секс  hahaha

# 127
 Помня като бяхме 8 или 9 клас и вместо "онзи" урок по биология, учителката бе поканила един гинеколог и излезе от кабинета, за да можем да си говорим на спокойствие с него. Обясни ни за различните видове контрацептиви, обсъждахме плюсове, минуси...и накрая той каза- "И единственият сигурен начин да не забременееш- не правиш секс Mr. Green"

Изпреварили са ме  Mr. Green
Ама нали едно чужденче на Златни пясъци забременя от басейн Whistling

# 128
  • При хората, които обичам
Да де, ама не сме на 15 и понякога даже и на семейните им се случва да нарушат това правило Mr. Green

# 129
Да не се прави секс е най-сигурният, но и най-ненадеждният начин, защото почти никой не го спазва  Laughing

# 130
Е, ДеВ, ама какъв секс за ССФ  Whistling Нали е само с цел размножаване  Joy Като стане детето, секс се прави само за второ/трето/ и т.н.  Joy

Ама, че разврат  Naughty Тръгнали да правят секс за удоволствие  bishop

# 131
  • При хората, които обичам
Е, аз съм ССФ, ама мъжът ми не е.

# 132
Аз също имам позната която без малко да роди на работа, без изобщо да знае, че е бременна.
Висока, пълна жена, която видях 2 дни преди да роди и въобще не разбрах,че е бременна.
Видя ми се понапълняла, но в никакъв случай, жена близо то термин.
След два дни я хванали леки болки на работа сутринта.Следобяд се засилили доста.
Прибрала се от работа и се нагряла с електрическа възглавница - кръста и корема.
После изкървила, болките станали нетърпими и в болница.
Има момиче.

# 133
Ох, откога ги гоним тия американци.........дано не ги стигнем.
 Познавам три жени, които в 9-я месец ходеха с дънки и блуза. Никой не можеше да предположи, че са бременни. Едната роди 4,5 кг бебе. Но те знаеха, че са бременни! А най-изумителното във въпросното предаване е, че всички бебета се оказват напълно здрави! Е, що тогава мамите да не пият, пушат и т.н....?
Има обаче едно друго предаване по същия канал, което за мен граничи с педофилия - детски конкурси за красота. Погледнете в какво превръщат 2-4-7 год. деца. А и огледайте майките им - и на външен вид, и като поведение. Лека /?/ олигофрения.
А и още едно реалити - за родилната зала. Гледам, и съм благодарна, че не живея там. Ок, таткото е там, бабите, понякога дядовците /каква ли работа имат пък те???/, приятелки, роднини.  И всичките са с външните обувки, с външните дрехи, ядат, пият.................... Родилките раждат в леглото, в което се въргалят часове с чорапи и връхни дрехи. Не са ли чували за хигиена?
Простете, но нашите болници са много по-чисти от това, което видях.

# 134
Прости, но в тази кочина детската смъртност е в пъти по-ниска от стерилната българска болница. А колко е стерилна е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт