"Не знаех, че съм бременна"

• 56 199
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • При хората, които обичам

Ахам. Милото и то така: "Мило, бременна съм", а той: "Глупости!" и затвори телефона.

Ако щете вярвайте, то си е ваша работа.

# 76

Ахам. Милото и то така: "Мило, бременна съм", а той: "Глупости!" и затвори телефона.

Аз вярвам, моята лична лекарка има подобна история. сега е майка на 3ма след всякакво спряно лечение.

# 77
  • Sunshine state

Какво съвпадение!И моят каза така. Whistling  Mr. Green

# 78
       В една друга тема бях писала по този въпрос,но и на вас ще кажа -възможно е.Преди 17 год. родих син-3 бременност поред,след 2 отрицателни теста,преглед при гинеколог и даже пих хапчета,да ми дойде цикъла,разбрах в 24 г.с.че съм бременна.
       Господ си знае работата-останах само с този син.Ако ви е интересно някой ден ще разкажа цялата история.Така че съществуват такива бременности-за които не знаем и не виждам нищо странно в това.

# 79
  • Sunshine state
Бубка,аз вярвам,че това е така,но въпросът е,че си разбрала в 24г.с.,а те не разбират докато не родят.  Peace Къде е 24г.с.,къде е 40г.с.

# 80
Склонна съм да вярвам, че накрая повечето разбират или поне подозират.
Така баба е родила баща ми на 42 години, била е обикновенна, неграмотна селска жена. Късно е разбрала, 5- 6 месец.
Имам и позната, която в 7 ия месец разбра че е бременна с второто си дете. Разликата между двете и деца е 11 месеца, това я оправдава изцяло. Друг е въпросът , че е слаба като вейка и изобщо не и личеше. Така скри от всички третата си бременност, но тази история е за друга тема. Wink

# 81
Ами къде, Pupitka, къде е 24 г.с., къде е 40 г.с.? Там където е и разликата в здравната култура. А такава може да липсва и на магистър по инжиктипляторна астрофизика на безотточните тела, а да притежава и по- кхм..обикновен човек.

# 82
  "Цветна бременност" е прокървяване около датата на цикъла, какво толкова я отричате?!

# 83
  • Sunshine state
Ами разликата е,че едното е напреднала бременност,а другото не е краят на същата.
Аз усетих движенията на плода към 25г.с.,а коремът ми изобщо не си личеше по това време,така че в 24г.с. е напълно възможно да не се забележи,но в 40,поне аз така смятам,не. Peace

# 84
  • София
Да не разбереш до самото раждане, че си бременна, ми се вижда наистина невероятно, колкото и малко килограми да се качат, каквото и кървене да има, колкото и малко да се движи бебето - все си има промени, които не виждам как можеш да не отчетеш.

А иначе имам братовчедка (която никак не е необразована, вирусолог е), която разбра в 15та седмица при профилактичен преглед. Тя винаги е имала много оскъден и краткотраен цикъл и понеже кървене е имало, тя нищо не беше заподозряла. Отишла си на обикновен профилактичен преглед и хоп - бременност.

# 85
  • Sunshine state
Хапка,никой не отрича това,но като човек,чийто родители са с медицинско образование в гинекологията,ти казвам,че не е нормално и това прокървяване се различава от нормалния цикъл.
Разбирам,че е объркващо при жени с проблемен месечен цикъл. Peace

# 86
 "Цветна бременност" е прокървяване около датата на цикъла, какво толкова я отричате?!

Но се смята, че съществува първите месеци. Аз пък си кървях по три дни в месеца до края на бременноста, винаги на датата на последия ми МЦ.

П.П. А да и забременях, докато редовно си пиех "Ясмин"-а.

# 87
  Pupitka, знам какво е "цветна бременност", просто не разбирам защо има хора, които я отричат.
  Касита, това за което говориш е доста по-сериозно, но важното е, че всичко е завършило добре.

# 88
  • Sunshine state
Не знам,може би защото има жени,които си мислят,че е някакво обилно кървене и не знаят,че се различава от обикновения цикъл.Може и това да е. Simple Smile Плюс това,наистина въпросното кървене обикновено е до определен месец,а не продължава до 9-тия.

# 89
Обаче има и жени, на които цикълът им е къс като продължителност и оскъден, те спокойно могат да се заблудят.

Хапка, благодаря!

И понеже няма еднаква бременност, няма еднакво усещане дори, е непосилно да се наема да гадая каква е причината Х да не разбере, че е бременна, докато не роди в гащите си.

Общи условия

Активация на акаунт