ПРИМОРСКО 2012

• 115 576
  • 627
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте,

Ние сме още тук. Накратко ще напиша за Фамилия клуб.Намира се доста близо да северния плаж. На кръстовишето на ул. Стара пла нина и ул. Иглика. Удобно е за паркиране. До самия хотел има огромна площ и винаги се намира място. На десетина минути е от централната улица. В района има всичко необходимо. Влакчето към Перла и Китен минава точно пред хотела, а крайната му спирка е също близко. Цената на билета е еднаква -  3 лв за възрастен  и 1 лв  за дете над 7 години.
Към хотела има ресторант в който готвят и пакетите към нощувките. Почти винаги е пълно. Менюто е разнообразно, но на моето момиченце не му се нрави нещо. Цените са  горе-долу добре. Супи от 1.60 до 2.00. Готвено от 2.50 до към 3.50 и т.н Напитки към обяд/вечеря от пакетиге не са включени.
Персонала  е много учтив и се стараят всичко да е наред. По принцип хотелчето е по-скоро нещо  като хостел. Рецепцията е прозорче от където в идават ключовете  и т.н Ние сме на първия етаж. Стаята ни гледа към улицата и е шумничко. До самия хотел има кръчма с жива музика. Спират точно в 23.30 ч. Стаята е прилична. Обзавеждането и банята са старички, но стават. Душовете не са от подвижните и това доста ни тормози, но се справихме. С по-малки дечица обаче ще е трудно. Няма легенчета, електрически кани.
Телевизорът и хладилничетата са малки.Има безжичен интернет. Работи сравнително бързо и добре.
Басейните са два, детски и голям. Приятно е да полегнеш наоколо. Спокойно е от към хора и движение около градината.
Като заключение, не очаквахме безкрайно много и не страдаме от ненужни претенции така че сме доволни. Mr. Green

За плажа забравих да напиша. В частта на северния плаж, която е най-близка до хотела е доста пренаселено. Има камъни, но не е болка за умиране. Днес ходихме и до самата Перла. Там е ще по-зле от към хора и водорасли. Спряхме на плаж Райски кът. В началото на Перла, след едни вдадени камъни навътре в морето. На връщане ходихме по плажната ивица и се оказа, че от другата страна на камъните било нудистки плаж.
Иначе тази зона от плажа е наистина райско кътче. ѝднес позакъсняхме и отидохме към 10.30 и въпреки това имаше достатъчно място. Няма много хора,  само пясък и плитко и равно дъно доста навътре.
За да се се стигне може да се върви и по асфалтовия път.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 21:16 от Муци

# 556
  • Някъде там
Здравейте.Да се запиша и аз тук.В неделя се върнахме от Приморско.Бяхме в хотел Левтери.
Доволна съм много и от хотела и от почивката.В хотела беше спокойно и чисто.Ресторанта им е доста скъп но пък има толкова много други на близо че това не е проблем.От всички плажове най ни хареса плаж Райски кът.Мисля че това няма да е последното ни посещение на Приморско.

# 557
Здравейте на всички,тъй като нямам време да чета страничките назад-искам да ви питам някакви отзиви за Гранд хотел Приморско,изпадна ми добра оферта,а нямам време за мислене,и се чудя дали да я приема,а не сме ходили там..моля за съвет:)

# 558
Момичета какво ще кажете за хотел Вермона, Гардения и апартаменти Ескада колебая се виждам на картата някакъв гробищен парк до тях

# 559
  • София
Момичета какво ще кажете за хотел Вермона, Гардения и апартаменти Ескада колебая се виждам на картата някакъв гробищен парк до тях

Била съм във Вермона и е хубав, далеч е от гробището  Peace

# 560
  • София
Експресно включване от Фамилия Клуб. Laughing
Настаниха детски отбор по бадмитон за 10 дни от вчера. Децата са за пети клас. Настана малък ужас.
В следобедните часове басейните са неизползваеми дефакто от другите хора, а шумът и цвърченето е трудноа издържим. Шезлонгите са заети естествено.
Сутрин стават в 7.00 да тичат и се започва едно отваряне и затваряен на вратите , ходене по стаите...Абе, добре че ни остават само два дни. Ако няко планира насам да идва нека го има в предвид. Иначе персонала показва готовност за помощ, он какво ли могат да направят ,кат опреди да ги настанят не са поставили условия.....
Между другото чаршафите вече пети ден не са сменяни. Мисля, че чистят през три дни или нещо такова. Доста странно ми се струва. Както и да е.
Няма да живеем тук, пък и ние сме си подредени....и чисти. Grinning

Хубав ден на вас!

# 561
Здравейте! Намерих оферта за хотел Вила Пиа и бих искала да чуя какви са вашите мнения за този хотел, ако сте спали в него. Благодаря предварително.
http://www.hotelvillapia.com/

# 562
  • София
Здравейте на всички,тъй като нямам време да чета страничките назад-искам да ви питам някакви отзиви за Гранд хотел Приморско,изпадна ми добра оферта,а нямам време за мислене,и се чудя дали да я приема,а не сме ходили там..моля за съвет:)

Три поредни години ходим там, но догодина не съм сигурна, че ще се върнем. Доста беше занемарен тази година - стаите са си като преди, но външните площи не ги чистеха често тази година, шезлонгите също не ги бършат вече, а и водата в басейна това лято не беше особено чиста. Тоест не че беше мръсна, но имаше парченца мухъл, който се отаяваше на дъното на басейна като няма хора, а като влязат, този мухъл се вдигаше нагоре и водата изглеждаше като супа с черни парцалчета. Храната е под всякаква критика, а и анимацията тази година не струва.
Това е накратко. Ако те интересува нещо друго - питай.  Peace

# 563
Моля за отзиви за х-л Норт бийч.
Има оферта за 3 нощувки+3закуски+3вечери за двама за 165лв. Как ви се струва?

# 564
Моля за отзиви за х-л Норт бийч.
Има оферта за 3 нощувки+3закуски+3вечери за двама за 165лв. Как ви се струва?

Изглежда хубав хотел и е близо до северния плаж, но нямам лични отзиви. Ние ще сме в хотел Вила Пиа - 3 нощувки без храна за 67 лв, мисля, че е добра цената.

# 565
  • БГ
Норт Бийч- на хубаво място е , близо до плажа ,изглежда луксозен , бих отседнала там.
Вермона- малко не ми харесва на мен  мястото където е .Беше празен тия дни.Но изглеждаше ок.
Гранда- само отвън имам наблюдения аз, басейните са им хубави , тераските също.

Мерси на момичетата за отговорите на въпроса ми, относно дет. педиатър.Не се наложи да го ползваме, като по чудо децата оздравяха като стъпиха на морския бряг ! Hug

Да похваля един страхотен хотел за мен, с паркинг , добро обслужване , чист ,  и близо до плажа -хотел Венеция. Изключително доволна съм , вече 3та година сме в него . Peace Другата година пак бих отседнала там.
Плажа -северния ми хареса, не е пренаселен  Перла-също много хубав и един малък преди Перла, сущо много хубав, подходящ за бебета каквито има много и чист!
Весело лято от мен !

# 566
 *ками* , дъщеря ми беше отседнала  с нейна приятелка от Виена в Норт Бийч, много им хареса.
Близо е до северния плаж ,а от басейна на покрива са очаровани - невероятна гледка .
Цената е много добра според мен Peace.

# 567
  • София
Предстои ни моренце в Апартаменти Ескада  Sunglasses Споделете добри места за хранене, без много шум или жива музика  Peace

# 568
Да споделя и аз моите впечатления от Приморско. Плажовете според мен са по-зле от миналата година, най-вече южният, който на по-плиткото е пълен с водорасли. Северният ни беше далече от хотела и бяхме само 1 път - беше добре. Останах доволна и от хотел Стоп, чисто, но шумно вечер. Но като се затвори прозореца нямахме проблеми. Бяхме и в Ивано за 1 нощувка. Изключително любезни хора държат хотела, ново, чисто, леко тясно, но за двама души е добре. Иначе още има хора, но определено след 20 август понамаляха.

# 569
  • В.Търново
Това лято няма никакви отзиви от хотел Жерави2.
Да попитам в Приморско кой хотел се слави с добър ол инклузив,с разообразна храна,чисти стаи?

Общи условия

Активация на акаунт