ПРИМОРСКО 2012

• 115 583
  • 627
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте.Вчера пристигнахме в Приморско.Искам да кажа на всички,които ще идват тези дни че времето е страхотно,северният плаж не е претъпкан,макар че има доста хора,камъни има,но не навсякъде,плажът не е мръсен и въобще първите ми впечатления са положителни Simple Smile

# 541
  • София
Някой знае ли дали има обществена пералня в Приморско? Навремето в Студентски град си носех дрехите на такава и ми ги връщаха изпрани, изсушени и изгладени за 4 часа. Ако някой е виждал нещо такова, моля да обясни подробно.

# 542
Здравейте,

Следя темата отдавна, какви ли не хотели гледах и семейни къщи в Приморско и все още не мога да избера! Ще съм много благодарна ако ми помогнете със съвети и ми препоръчате! Hug Търся апартамент за четири човека и едно дете, искам хем да има детска площадка и да е близо до плажа, но се съобразявам и с цената, да не е много скъпо!

# 543
  • Пловдив
Някой почива ли вече в Фамилия Клуб ?

# 544
  • София
Ние сме вече два дни в Приморско във Фамилия клуб.
Питайте ако нещо ви интересува конкретно.

Днес голям вятър имаше на плажа пък и не само. Дано от утре е по-спокойно.

# 545
Давай отзиви, аз съм си го заплюла за другата седмица, но още не съм питала
дали ще има места. Интересува ме най вече разстоянието до плажа и паркинка
Благодаря и приятно изкарване

# 546
  • Пловдив
Привет на всички дами и мами/а и господа, разбира се  newsm08/

в събота 18.08 се върнахме от Проморско .За съжаление случихме на кофти време в началото, а в средата малката пипна някакво вирусче с висока температура и зачервено гърло  newsm45 и 2 дена пазихме стаята, та не хванахме много тен, но поне се прибрахме здравички. Ние бяхме в Къща за гости Ламбрино и не знам за другите стаи, но нас ни настаниха 3-ма възрастни с дете в стая за двама, ужасно тясна, личеше си че третото легло е вмъкнато насила, дори чашите бяха две, не се бяха сетили даже да сложат трета, та 8 дена се прескачахме като зайци. Телевизорчето беше малко, гардеробчето беше  още по-малко, като за двама, можете да си представите каква натурия от чехли, дрехи и прочее се заформи, направо не ми се говори. Отделно на това нито веднъж не влязоха да ни сменят боклука, да не говорим за бельо или нещо такова newsm61, никога досега не ми се беше случвало, даже тоалетна хартия си купихме накрая, защото незнам какво щях да направя ако я мернех по-наблизо госпожата съдържателка Янева smile3515. Що се отнася до ресторантът им - мога да кажа ,, средна хубост,, ние не се хранехме много там, въпреки 15%-та отстъпка, защото не обичам пилешка супа, която има вкус на бульончеМаги, и доста прекаляваха с чубрицата в каймата, като имате предвид че наред с черният пипер това ми е любима подправка:). Ако ме питате мен, в същата част на Приморско/това е на самият полустров/ ресторант Стела Марис е къде къде по-добрият избор, вкусно и на съвсем прилични цени, да не говорим че кръглите пици на главната бяха супер newsm10,. Единственото хубаво нещо беше че е между двата плажа та поне за малката беше близо. Вкратце - никога повече няма да стъпя в Ламбрино, определено smile3513.
Самото Приморско ми хареса, нищо че беше пълно с хора, пак бих отишла там.

# 547
Mainatowngirl, радвам се че детенце се е оправило бързо! Най много ме е страх от тези вируси, оф само да сме здрави...
Хубаво, че е този форум да споделяме мнения, че и аз се бях засилила в Ламбрино!

Някой ходил ли е в Малката стопанка?

# 548
Ламбрино и аз ги гледах, дори се бях обадила за резервация. Имат два хотела дори, из нета има уж добри мнения, а то...
Аз съм спала в Анестез и Елена близ одо северния плаж и бях доволна и от двата много.

# 549
  • Пловдив
zveti81, права си за форумите, затова сме - да си споделим я радостите, я болките smile3503. Ако търсиш къща за гости аз си харесах една докато бяхме там, даже визитка взех, още по-в средата между двата плажа, Две сестри се казва и поне видях какво е вътре: тройната стая е достатъчно голяма със спалня персон и половина с разтегателен диван, достатъчен за деца, отделно малко боксче с умивалник, отделно баня и прилична тераса - 54 лева, много свежо беше вътре, ако догодина решим да идем пак в Приморско бих отседнала там. Също така ако не сте с малко дете има огромен избор от свободни стаи, чак ме хвана яд че не тръгнахме на "търмък", както му викам аз, ама с малката беше по-трудно  smile3506. А иначе добре че една мама каза за аптеката до църквата - наистина е с много добри цени, била на Марешки, на мен за съжаление ми се наложи да я посетя, но е отлично заредена, дано не ходите там де smile3521. Друго да се оплача - откраднаха на малката чехлите, точно на 15.08, гадория, така че си пазете чехли, очила, често се случвало! Пожелавам на всички които тепърва ще почиват много слънце и здравички, целувки newsm51

# 550

Mainatowngirl, така е да! Аз търся апартамент за четири човека и дете, искам предварително да направя резервация, макар че почти съм се навила като пристигнем да търсим, защото сайтове, хотели, мнения всичко е много противоречиво! Не съм претенциозна, но искам да ми е чисто, с ТВ и да има място за игра за детето!

# 551
  • Пловдив
zveti81, ние отидохме с автобус на морето, че тати не можа да дойде тази година, и затова нямаше как да обикаляме. Аз те съветвам да идете и на място да си харесате нещо, хем ще може да се спазарите, че то сезона почти мина newsm47. Две сесри имат дворче, не е трева, ама върши работа, Малката стопанка щом е до училището значи е до поликлиниката точно и до атракционите за деца, имаше едни надуваем замък, 4 лева - 30 мин, малката се разчекваше просто newsm44. Така че по-добре пообиколете и си намерете нещо на място, че не се знае какво ще заварите, както стана с нас. Целувки и хубав ден  love001

# 552

Mainatowngirl, благодаря ти за съветите! Ще пиша какво сме решили!  bouquet

# 553
Относно хотел Сънрайз : от ластминета си харесах  фамилната стая за 5нощувки.
Обадих се преди  2 дни,  но се оказа че реално не са 5 а 4, защото стаята била заета. Ами
защо не си коригират офертата? Хвана ме яд за подвеждащата информация
просто исках да споделя
Чакам отзиви от Муци за фамиля клуб

# 554
Здравейте,

преди 5дни се върнах от Приморско. Много ми хареса въпреки резервите, с които тръгнах. Компанията ми е такава, че търсихме на място. Намерихме семейно хотелче много ми хареса. Чисто спретнато, банята беше чиста, което за мен е наййй-важно. Не е скъпо. На 5 мин от северен и южен плаж. Близо до центъра.

Нямаше име, но като местоположение е точно до лятното кино, 5-6 етажа в бяло и светло зелено. Отдолу има гараж за поправка на коли

Общи условия

Активация на акаунт