ПРИМОРСКО 2012

• 115 593
  • 627
  •   1
Отговори
# 525
Аз бях налачото на юли и определено южния плаж тогава беше по-добре.
Музиката дъни в началото откъм моста, навътре - не.

# 526
Някой да има впечатления от Перла Бийч 2 newsm78 Там сме от 26 август, но нещо не мога да открия отзиви

# 527
Здравейте,
може ли спешно препоръка за квартира или малък семеен хотел за четирима младежи без кола.

Да е близо до плаж по възможност не претъпкан. Разбрах нещо за някакви спокойни плажове но там явно само с кола се стига.
Нищо не са проучили а тръгват след два дни. Ще пътуват с автобус и като стигнат на автогарата идея си нямат накъде да поемат за да търсят квартири ?
А бившия ММЦ ?какво съществува на негово място освен някакви бунгала които видях?  Достъпен ли е без кола , близко ли е до Приморска има ли забавления там и места за хранене ....Изобщо всякакво изпробвано предложение или просто съвет са 10х  bouquet

# 528
Като била в Приморско миналата седмица да дам и аз малко принос към темата - Настанихме се на ул. Лилия в близост до стълбичките в началото на Северния плаж, там наистина имаше много камъни и е адски непрятно влизането във водата; също имаше малко места за собствени чадъри, много шум вечер и стари закуски, които се опитваха да ни прибутат за изстинали от хладното утро. Имахме проблем с паркирането, лепиха ни бележки по колата и въобще дребни неща, които могат да поразвалят почивката. Хубавото е, че се прибрахме без разстройство и други екстри, както се притеснявах че може да стане с малко дете. Не ми харесаха магазините в които ходихме, недобре заредени и със завишени цени; не ми хареса как малкия "рекетьор" ореваваше всяка сергия понеже си беше харесал нещо, но това не би било проблем за хора с деца на друга  възраст или без деца. Не ми хареса шума от съседния ресторант вечер, очкавах друго понеже хазяйката обеща тиха улица. Не сме ходили на южния плаж, но с две ръце препръчвам Перла. Това ни оправи поразваленото настроение, плитка бистра вода, малкият се радваше истински и във водата и на пясъка. Имаше един съмнителен канал в близост до шосето за Перла, но според официалната информация няма зауствания на отпадни води там  Бях питала за влакчето, наистина спира на кръстовището на Опълченска и Перла. Не можахме да го хванем, но мисля че на някой може да е полезно разписанието, което трудно открихме - беше залепно на една сергия там, добре че разпитвахме и момичето ни показа, иначе абсурд да го открием сами.

Не препоръчвам закуските в началото на улица Лилия, точно където се излиза на ресторанта до плажа, видях как докарваха "току що извадените" закуски с бус рано сутринта, но препоръчвам пекарна Гюзлеме по навътре малко по нататък по същата улица.
Изовдът ми е - с малко дете в Приморско по-добре на по-тихо място с осигурен паркинг дори и далеч от централните плажове, за да има човек мобилност и да може да избира. Като цяло не бих повторила, макар Перла да е невероятен плаж.
Приятна почивка на всички!

# 529
s+chris - за Приморско кола въобще не е задължителна, първо защото обикаля постоянно паяк и няма места за паркиране, второ - защото Приморско си е село все пак и всичко е на максимум 10 мин. От автогарата като се тръгне покрай Аквапарка (но не от страната на входа му, а от другата), след 4-5 мин. ходене се стига до нещо като главна улица със стари къщи, там квартири колкото искаш, на всяка има табела свободни стаи и всяка е със собствена баня и цените са абсолютно нормални. Юли месец цените бяха 10-15 лв на легло. Близо е и до двата плажа, щом са младежи няма да им пречи 10 мин разходка до плажа и обратно. Ако пък продължат направо, към общинския паркинг, също има много свободни квартири - там са малко по-нови сгради. Ние бяхме в хотел Екзотик (зад Гранд Хотел Приморско - кое му е "Гранд"-ското е друга тема, но няма никакво място за коли и се нагледахме, как отнасят с паяка колите на гостите им, докато нашия хотел макар и 2 звезди си беше с места за паркиране и невероятно чист басейн), точно до завоя за Перла. Спокойно и тихо на 7-8 мин. пеша от центъра. Срещу входа за плажа (минава се през дюните) и на 100 метра в ляво започваше свободната зона, която стига чак до Перла. Понеже обичам да се гмуркам мога да кажа че няма нито един камък в тази част на плажа. Фин пясък и много плавно се навлиза в дълбокото. Аз лично предпочитам северния плаж - голям и с много свободни зони, особено в посока Перла.

# 530
 Значи местата за паркиране са проблем, така ли? А къде се намира общинския паркинг и какви са условията му? Пред къщите и хотелите няма ли си места за паркиране?

# 531
  • София
Здравейте,
Потвърдих аз току що резервация за хотел Фамилия Клуб.
Относно паркирането,жената каза, че пред  хотела имало много свободно място и нямало да бъде проблем. То обиконвено така казват де, но знам ли?
Някой ходил ли е на това местенце?!

# 532
В тази част места има. В центъра и откъм южния плаж е по-трудно, но там пък са паркингите на станциите.

# 533
На общинския паркинг се оставят колите събрани от паяците, намира се в двора на училището им. Не забелязах някъде да има платен паркинг или нещо от сорта, но може и да не съм видяла. Ние си обикаляхме пеша навсякъде, разстоянията са невероятно малки. От центъра към северния плаж е по-спокойно, но към южния е нещо страшно. Една приятелка беше отседнала миналата година в централната част. Каза, че собствениците са и звънели на плажа, да дойде да си премести колата, че някой друг гост иска да излезе или влезе с неговата, но за щастие при нас не беше така, имаше място за всички гости на хотела. Предполагам, че повечето хотели осигуряват някакви парко-места за клиентите си, но като цяло за моя вкус е презастроено и никаква инфраструктура, но въпреки всичко за тези цени съм доволна от почивката ни тази година. Някой беше споменал за пилешки пържоли за вкъщи по 10 лв Simple Smile - за пържолите не знам, но цяло пиле на грил за вкъщи беше 8 лв, при нас е по-скъпо даже. Готвена храна по заведенията е по 3 и нещо. Супите за по 1 и нещо. Има и скъпи заведения, но според мен цените са абсолютно нормални, очаквах да е по-скъпо по мнения на познати и приятели, които са почивали там.

# 534
  Ясно, мерси. Харесах си хотелите Стоп, Детелини и Дара и като отидем, ще видим дали има места в тях. Ако не - ще пробваме нещо друго.
 Малко ми е некомфортно, че сме с дете, без предварителна резервация, но се надявам да се оправим на място бързо.
 Пък и септември като няма толкова народ, дано е по-спокойно и с паркирането.

# 535
Ние сме от събота в Стоп, ще пиша как е Simple Smile Казаха ми че е хубаво хотелчето, чистичко. Звъннях на няколко места и навсякъде всичко беше заето, а си мислех, че втората половина на август няма толкова хора. Все пак намерихме в Стоп, а съм сигурна, че като отидем на всяко хотелче ще има табела: "Има свободни стаи"

# 536
  • София
Стоп е хубаво хотелче, ще ви хареса. Аз се върнах сутринта от Приморско, че работният дълг ме зове за уикенда, но в неделя сутринта, като свърша работа, пак отивам. Мъжа ми работи в едната дискотека и намери прилична и евтина квартира - двойна стая за 15 лева, като стаята е след ремонт и има мини бар и телевизор. Няма тераса, но има двор с масичка, където се храним. Дано при следващото ми ходене времето се оправи, защото сега е хубаво сутрин, когато спим, а след обяд, като отидем на плаж, започва да духа и докарва облаци.

# 537
Здравейте!
Насочихме се за късна почивка в Приморско тази година.
Иска ми се да е близо до плажа, да има паркинг и удобство за деца - поляна, детски басейн или кът

Чудя се между хотел Зонарита и Левел. Кой от двата е по-добър според вас?

# 538
  • София
Това за общинския паркинг не е съвсем точно. Всеки може да паркира срещу 6 лв на денонощие (така беше през юли), за час не си спомням цената. Мисля, че е един от най-евтините паргинги в Приморско.
За хотел Дара имайте едно наум за чистотата в стаите. В тази връзка съседния хотел Стринава е отвратителен - малки стаи, които почти не се почистват.

# 539
Някой, завърнал се от Перлите ?!?!? Малко отзиви от тези дни няма ли?!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт