ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 823
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Серияла е наистина уникален но, нова тв направо го развалят с това излъчване с половин серия,губи се смисъла и не само,актюрската игра на всички е уникална,направо развалиха филма пфуууу...))))Думи нямам...))))Момичета приятно гледане на всички!  bouquet

# 496
Ако не беше отмъщението нямаше да го има Езел , защото , доверчивия , добродушен и предал се Омер щеше да се е предал отдавна още в затвора  Peace Парадоксално , но отмъщението даде втори живот на Омер  Wink

# 497
Ако не беше отмъщението нямаше да го има Езел , защото , доверчивия , добродушен и предал се Омер щеше да се е предал отдавна още в затвора  Peace Парадоксално , но отмъщението даде втори живот на Омер  Wink
Да, така е. Peace

Ейшан вече се подава на чара на Езел. Wink Няма да му е трудно да я накара да се влюби в него и после да я предаде, както тя го направи, но не знам дали ще има сили за това. Иначе е ясно, че тя няма чувства към Дженгиз.

Вече е ясно как ще отмъсти - ще бъда това, от което всеки от тях има нужда. Peace Хитро, а и добре ги познава, което си е голямо предимство. А после... ще видим.

Желая ви лека нощ. Утре няма да мога да гледам с вас, ще наваксвам по Нова Плей. Peace

# 498
Снежи,лека нощ Hug

# 499
# 500
Мисля, че поне засега Езел приема Бахар единствено като лесно достъпен ключ към семейството на враговете си. Знае, че Ейшан много държи на сестра си и като че ли крои удар в тази посока - да скара двете сестри. Същевременно е усетил интереса на Али към малката и ще го накара да ревнува. Когато човек е ревнив е първосигнален и може лесно да се манипулира. Мисля, че съвсем скоро Али ще бъде изкаран от кожата си и Езел ще го нокаутира. Не знам само Джингиз как ще удари. Ясно е, че ще е чрез Ейшан....но как?Това ми е много любопитно. Явно агонията ще е дълга, като се има предвид колко още серии има...

# 501
Добро утро. Hug Hug Hug

# 502
Добро утро момичета
 Искам да попитам колко са оригиналните серии на турски

# 503
Оригиналните серии са 71

# 504
  • в зоната на здрача
Ох, изгледах го..
Уникална работа е тоя филм. Страхотен..

# 505
Никъде не намирам информация на български за Кенан ! Интересен мъж, пък нищо не се знае за него  Mr. Green Ако някой има инфо да сподели.

# 506
  • София
Филмът е жесток. Заради Езел наистина не мога да заспя. Тъпото решение на нова Тв да го премести и късането на свриите ме накара да го изтегля и гледам със субтитри. Скоро не бях гледала толкова вълнуващ филм, защото аз мразя положителните герои и романтични щуротии. Обичам го този филм, както и Забраненият плод, защото съм сигурна, че няма да завърши щастливо. Най-любимият ми герой е вуйчо:)

# 507
Трябва да съм благодарна на Нова, че спря излъчването.
Така изгледах много серии накуп, при това с оригиналния говор и без прекъсвания от тъпи реклами.  Филмът е завладяващ.
Жалко за Нова ТВ , дори д-р Хаус няма да ги спаси от падащия рейтинг, което става и по тяхна вина, разбира се.

# 508
Много харесвам как в турските филми изграждат образите - никой не е идеално лош и никой не е съвсем добър. Има много интересна психологическа игра. Героите не са плоски, те дишат и са истински. От там интригата е много по- интересна, по- трудно предвидими са.
Радвам се, че попаднах на този сериал. И аз от Нова се загледах, но отдавна минах на теглене от нета. Гласовете са страхотни. И аз много харесвам вуйчото, но Езел ми е любимеца. Оооо, Кенан  Crazy  Сега съм на 26-ти оригинален епизод.

# 509
Никъде не намирам информация на български за Кенан ! Интересен мъж, пък нищо не се знае за него  Mr. Green Ако някой има инфо да сподели.

Купи си днешния в-к Днес, мисля че при програмите имаше статия за него.

Общи условия

Активация на акаунт