ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 788
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Няма добри - то е ясно. Без да съм гледала финала знам. И да е бил някой добър, изгорял е междувременно. Вече писах, че в турските филми създават много реални образи - никой не е напълно добър, както и никой не е идеално лош.

# 571
       В сериала има два положителни героя-от началото до...Бахар и Мелиха

# 572
Имам въпрос  -  песента Кара севда, която пее героинята Селма Хюнел всъщност стара песен ли е наистина, популярна ли е в Турция или е написана специално за филма? Кой я пее? Аз намерих доста клипове в youtube на тази песен, но там е надписана с детайли от филма. Не намирам някоя реална певица, някакъв оригинал, знам ли  Thinking Да не я пее актрисата или що?

# 573
Аз си отговорих - стара е песента. Кой ли не я е пял.

# 574
karaca,доста си напреднала щом си стигнала до kara sevda Grinning

# 575
Към края на 36-та серия съм, днес ще гледам и 37-ма. Гледам по толкова на ден, по колкото издържа. Но песента е разкошна! Ето за любопитните да я послушат, не издава филма нито със снимки, нито по какъвто и да е друг начин.

http://www.youtube.com/watch?v=iTdb-rZhviE&feature=share

# 576
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Към края на 36-та серия съм, днес ще гледам и 37-ма. Гледам по толкова на ден, по колкото издържа. Но песента е разкошна! Ето за любопитните да я послушат, не издава филма нито със снимки, нито по какъвто и да е друг начин.

http://www.youtube.com/watch?v=iTdb-rZhviE&feature=share
Е, тогава души...що не даваш да си разказваме напред. Thinking Grinning

# 577
Някои хора са до пета (оригинална) серия, все пак. Няколко страници назад, пък, някаква патка е написала края, точно в един ред, така че и да искаш да не можеш да го подминеш............................. Извинете ме за обидната дума, ама как другояче да нарека подобен елемент?

# 578
  • Мюнхен
       В сериала има два положителни героя-от началото до...Бахар и Мелиха

Според мен и  Мерт и баща им.

# 579
На Мюмтаз много му бях ядосана , той се отказа от синът си и повярва на чуждите хора . И така той също го обрече на "смърт" . Мерт и той си има доста трески за дялане .  Tired Но това е нормално ангелите са на небето на земята сме грешниците  Peace

# 580
Филма е страхотен  Heart Eyes гледам он лайн и не мога да се отлепя от компютъра  bouquet !

# 581
Аз и за Бахар бих направила коментар, но ще подскажа може би филма нататък. Ако е съвсем без подсказки - не е ли тя твърде наивна, удобно наивна? Не е дете, пък от дете по- наивна. И болна. Аха да се отнесат с нея като с възрастен индивид и вземе, че се закашля, да напомни колко крехка е, че трябва да я щадят. Докато другите нямат право на нейната наивност. Те трябва да са дръзки, да са лоши, за да пазят нейната детска чистота.

# 582
       Всеки си има и лоши и добри качества.Героите във филма са като нас-истински ,всеки със своите недостатъци,колебания и съмнения.Всъщност нали затова ни харесва филма?

# 583
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз и за Бахар бих направила коментар, но ще подскажа може би филма нататък. Ако е съвсем без подсказки - не е ли тя твърде наивна, удобно наивна? Не е дете, пък от дете по- наивна. И болна. Аха да се отнесат с нея като с възрастен индивид и вземе, че се закашля, да напомни колко крехка е, че трябва да я щадят. Докато другите нямат право на нейната наивност. Те трябва да са дръзки, да са лоши, за да пазят нейната детска чистота.
Не е точно така. Тя може би действително беше единствената добра сред лошите. Точно нейната по детски наивност я открояваше от другите...и естествено...стана каквото стана. Мелиха нямаше как да я изкривят по принцип...ама..."две птички пролет не правят".
Чудя се, ако нещата се бяха развили по друг начин за нея....дали и тя щеше да остане добра?
А, какво мислите по този въпрос? Thinking

# 584
Аз Бахар я харесвам, много ми е симпатична даже, но си е егоист. Човешко е, не ѝ се сърдя за това, просто не е идеална, само това искам да кажа. Ако беше американски филм, половината щяха да са ангели небесни, другите изроди нечовешки. Да, точно затова ни харесва филма, защото е изграден от истински образи.

За Мелиха до момента наистина не намирам някаква сянка, май, ама на мен тя не ми е симпатична. Не знам точно каква са искали да бъде героинята авторите, но на мен самата жена, гласа ѝ, пък и поведението ѝ - не я харесвам. Не, че е лоша, просто нещо в нея ме отблъсква, не ми е приятна.

Пак за Бахар се сещам - всъщност започнах да я харесвам в момента, в който спря да се закашля във всеки удобен за нея случай. Да, вероятно израстване на героинята е това. Харесвам я, но не, тя не е безгрешна. 

Общи условия

Активация на акаунт