ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 747
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Тефо насочи Али към тази следа, за да не тръгне по нея Али. Ставаше въпрос на време да му избодат очите фактите на фирмата на Кемал и единствената й дейност-покупка на рамки. 
Естествено, че Тефо знаеше къде отива, дори и пари му носеше. Отиде на там, като знае мястото много добре. за това и се познава с бащата на Омер. Поне аз така си разтълкувах тази среща и подадения плик.

А в интерес на истината тази серия, която вчера излъчиха за мен е серията с най-силни моменти. И срещата на Ейшан и Малиха. И срещата на Мелиха с Езел.

# 646
Това с плика с парите не съм го забелязала Peace

# 647
Това с плика с парите не съм го забелязала Peace
Тефо му даде пари и каза, че шефът му ги праща. Hug

# 648
Езел действа доста наивно. ooooh!  Струва ми се, че Дженгиз скоро ще събере две и две. Peace

# 649
Дженгиз си е повярвал твърде много !
Езел може би прибърза, наистина, но сам го каза - време му е !

# 650
Много сте тихи.Не коментирам защото се страхувам,че знаейки предстоящите събития няма да съм обективна,но очаквам вашите коментари Peace

На Дженгиз му е широко около врата-яхти-махти,хотели,казина....Живот ли бе да го опишеш.
Манипулира Али защото знае как ревнува Бахар от Езел.

# 651
Али изглежда губи почва под краката си, много е нервен и става непредпазлив !
А Дженгиз падна в капана на Езел , скочи и с двата крака направо ! Изглежда наистина обича парите повече от Ейшан !

Стана ми много мъчно за Мерт - не е лесно да живееш в сянката на брат си цял живот, сякаш те няма ! Когато Мелиха говори за синът си, има предвид единствено и само Йомер -" любимият ми син"

# 652
Али изглежда губи почва под краката си, много е нервен и става непредпазлив !
А Дженгиз падна в капана на Езел , скочи и с двата крака направо ! Изглежда наистина обича парите повече от Ейшан !

Стана ми много мъчно за Мерт - не е лесно да живееш в сянката на брат си цял живот, сякаш те няма ! Когато Мелиха говори за синът си, има предвид единствено и само Йомер -" любимият ми син"

Както беше го посъветвал Вуйчо-използвай слабостите им.Езел знае,че Али е импулсивен и първосигнален.Забелязва и любовта му към Бахар.Дженгиз-доста алчен.
Мелиха даже нарича в оригинал Омер "единственият ми син".

# 653
Стана ми много мъчно за Мерт - не е лесно да живееш в сянката на брат си цял живот, сякаш те няма! Когато Мелиха говори за синът си, има предвид единствено и само Йомер -" любимият ми син"
Да горкото момче. Cry Мелиха ме дразни в това отношение.  Sad

Не успях много внимателно да гледам и изпуснах някои неща, но ще наваксам по Нова Плей. Общо взето ми стана ясно, че Езел ще постигне целта си, въпреки наивните си действия с Мелиха. Дженгиз хич и не се усеща, че там има нещо гнило. Физиономията на Мелиха се променя като види Езел. Ако Али забележи това веднага ще се усъмни.  Peace

Али защо не взе телефона на Шебнем?

# 654
Не го взе, защото в този момент му звънна Тефо, че е дошла полиция, заради иницидент и трябва да тръгват ! Peace

Мелиха никак не е права в това отношение, така е . Прави ми впечатление, че това като че ли е някаква тенденция в турските сериали - винаги единият син е по- любим ! Никак не мога да го разбера това .

Освен чрез Бахар, Езел манипулира и изкарва Али изън нерви и като засяга честолюбието му. Знае , че е горд и не пропуска шанс да го унижи .

# 655
Езел много го жегна в предния епизод с думите-"И като монтьор беше прошляк и такъв ще си останеш"

# 656
Али защо не взе телефона на Шебнем?
[/quote]

Нали Джингиз го предупреди да не "преобзавежда", да не променя нищо , само да огледа. Ако го беше взел, ще забележат, че го няма. А  и изобщо не му е било ясно чий е този телефон, за толкова кратко го погледна.
Езел методично го мачка серия след серия. Първо го накара да ревнува Бахар, а сега му уби и мечтата за яхтата:)...
Това - за Али, а като гледам и Ейшан вече е на мушката - "покарай яхтата", "съвети за хотела"...Ще убие май и нейната мечта покрай тези хотели и надушвам как скоро двете сестри ще се хванат за косите.
А в рекламата за следващия епизод се появи бащата на Ейшан. Ей, тоя човек ми е много гнусен! Дали Али ще го гръмне и него  - не знам, ама ми се иска!

# 657
Езел много го жегна в предния епизод с думите-"И като монтьор беше прошляк и такъв ще си останеш"

Именно ! Peace И сега отново го унижи като не го покани на яхтата . Все едно му каза - пич, ти си от обслужващия персонал, не ти е мястото при нас ! И го довърши с целувките с Бахар !

На мен ли ми се струва или Ейшан наистина флиртува с Езел, въпреки че знае, че Бахар го харесва ? Не че Езел не я провокира, де ! С тоя поглед.... Crazy

# 658
Благодаря ви за разясненията.    bouquet  bouquet  bouquet Утре ще изгледам епизода по-внимателно. Wink

Госпожата, и според мен флиртува, но Езел също. Peace

# 659
Момичета, аз ви пожелавам лека нощ ! До утре вечер в новия спектакъл ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт