ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 797
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • plovdiv
Sağol  ,   мисля 4е в  буквален превод е нещо от сорта   Бъди здрав.  И аз от има няма 2 години се мъ4а с един у4ебник по самоподготовка Shocked

# 541
Sağol  ,   мисля 4е в  буквален превод е нещо от сорта   Бъди здрав.  И аз от има няма 2 години се мъ4а с един у4ебник по самоподготовка Shocked
Точно така,но тъй като ние не ползваме "бъди здрав",като знак на благодарност,се превежда като "благодаря" Peace

# 542
  • plovdiv
 Party  все пак имало смисъл от моя труд -защото 4естно казано никак не ми беше лесно ,пак и сега не ми е -имам някакви проблясъци Grinning
А ина4е филма е много много завладяващ ама с оригиналните гласове и аз предпо4итам хиляди пъти да го гледам със субтитри.

# 543
  • au bout du monde
Бахар много би си подхождала с Омер, а Ейшан сега си отива повече с Езел. Peace Преди бяха прекалено различни. Той беше прекалено наивен и невинен до нея.  Peace

# 544
Бахар много би си подхождала с Омер, а Ейшан сега си отива повече с Езел. Peace Преди бяха прекалено различни. Той беше прекалено наивен и невинен до нея.  Peace

Да, абсолютно си права. Бахар и Омер, това биха били идеалната двойка.
Но какво би казал Али  Wink

# 545
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

След като изгледах петъчния епизод се питам - Дженгиз кое обича повече - Ейшан или хазарта?

# 546
Здравейте, някой може ли да ми помогне като ми каже до коя серия са по Диема Фемили ?

Благодаря предварително Simple Smile

# 547
  • София
Здравейте, някой може ли да ми помогне като ми каже до коя серия са по Диема Фемили ?

До 5-ти  оригинален епизод , някъде по средата

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 14:16 от koricimu

# 548
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

След като изгледах петъчния епизод се питам - Дженгиз кое обича повече - Ейшан или хазарта?

Еишан!!Това е нещото , което оби4а наи-много!!

# 549

До 5-ти  оригинален епизод , някъде по средата

Благодаря   bouquet

# 550
Обича той Ейшан, ама понеже около Ейшан има игра, има състезание, има интрига.
Ох, Али е невероятен! Вече ми е любим герой. Актьора се справя великолепно с ролята.

# 551
...
Ох, Али е невероятен! ... Актьора се справя великолепно с ролята.
Абсолютно споделям мнението ти Crazy

Като цяло много ми допада сериала, свалих си го и  WhistlingСамо този сценариен елемент със звъненето на гсм-тееее...почва да дразни и стана много предсказуемо във всеки сюблимен момент.

Благодаря за торентите и субтитрите   bouquet

# 552
# 553
  • в зоната на здрача
Ооо, уникален е Али аби..
Скрит текст:
Особенно като се заиграха с Азад, съм се смяла с глас..

# 554
Oсвен да взема да си сложа подпис с бате Али  Simple Smile  никога не съм се прехласвала така по сериал. Даже Бягство от затвора ми беше някак по- предвидим и на моменти вече досаден, докато този успява все още да ме държи - на 34-та серия съм, изгледана. А като актьорска игра бате Али ги слага в малкия си джоб всичките звезди там. Не, че те не са добри, напротив, обаятелни са, ама тоя човек направо е като змей, отнася ги. Такова присъствие, такива емоции...

Общи условия

Активация на акаунт