Парфюмни размисли и страсти - 149

• 45 904
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Там, където ме обичат
И аз, и аз Party

# 601
  • USA, Steak State
Днес най- сетне заваля сняг и при нас. Гушкам се със Самсара, а на ръцете съм си сложила Syncomore.

# 602
  • Там, където ме обичат
Днес най- сетне заваля сняг и при нас. Гушкам се със Самсара, а на ръцете съм си сложила Syncomore.
Блазе ти.... за Самсарата, де Wink

# 603
  • USA, Steak State
Влюбих се в http://fimgs.net/images/perfume/o.478.jpg, ще го придобия вече за другата зима. Напълних се с ванилови аромати и почти никакви / под почти разбирайте под 20  Mr. Green / летни. Хвърлих око на тези градини http://fimgs.net/images/perfume/nd.19.jpg. От цялата серия само Нилските недолюбвам / или просто още не ми е дошло времето за тях/.
Търся и Кели К. ЕДП. Този аромат просто трябва да се притежава и зимната и пролетно/лятната му версия / зимна ЕДП, пролетно лятна ЕДТ според моите разбирания/.  Който реши да се разделя с него, да ме има предвид.  Peace

# 604
  • София
Честит Шамад, Сънче  Hug Съдейки по флакона и по това, че е парфюм де тоалет, дали е нереформулиран? Понеже аз се сдобих с един нереформулиран Шалимар в абсолютно същото шише  Thinking

# 605
  • USA, Steak State
Това на Сънчо ми изглежда някак страшно, намирисва ми на бомба.  Whistling

# 606
Джей Ло пуска нов аромат, който описва като " много чист"  Peace Стана ми интересно,повечето и аромати за мен са доста сладки и плодови Crazy

http://www.novini.bg/news/49257-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9-%D0%BB% … %D1%8E%D0%BC.html

ПП. Това е 18-тия и аромат,а аз си мислех,чеима 5-6-7 най-много  Thinking

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:46 от РЕ (от Рени)

# 607
Днес попаднах на най-"милата", да се чете недосадна продавчка Laughing и се възползвах да попрегледам някои неща Embarassed
 Равносметката:
Тотално попадение:
Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector Guerlain
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-Inten … lector-11303.html
Разкошен, мъжки аромат със завидно развитие, шлейф и трайност. На ЛМ стои много "мъжки" и много секси. Като изключим цената 130лв за 30мл - всичко друго му е стра-хот-но Laughing
Присъда - задължителен за придобиване Wink
Харесаха ми:
J`Adore L`Or Dior - при условие, че имам непоносимост към класическата версия, този ми се стори невероятно добър - много топъл, много женствен и много шик. Жасминът, който недолюбвам и който винаги ме тормози, си остана някъде по периферията, просто като нюанс, допълващ цялата картина. С удоволствие бих сложила едно такова флаконче във витрината Grinning
Ange ou Demon Le Secret Elixir Givenchy - подобна история, не харесвам оригинала, но този бих носила и то с кеф. Сега погледнах пирамидата във Fragrantica, описват го като "цитрусов" има и едни много жасмини като начални нотки  newsm78 няколко пъти погледнах дали аз не бъркам, защото лимони и жасмини наистина не понасям. На мен се разви по-скоро свежо, цветно, с много елегантни нотки - не знам повредата в чий телевизо е Laughing

Не са "мои":
Eaudemoiselle de Givenchy - добра роза в началото и после става един скромен, меланхоличен...тъжна история.
Vanitas Versace - лек, може да се каже "приятен" и... с нищо незапомнящ се.
Tresor In Love Lancome - след толкова суперлативи, очаквах нещо мнооооооооооого добро...е, при мен го няма, това "много доброто" Sad

A фаворитите за момента си размениха местата на върха  -  Sensuous Nude мина пред Sensuous Noir...не, че е от особено значение - има място и за двата.

Честити нови придобивки на всички Hug

# 608
CR, нищо ново под слънцето Simple Smile   Връзката между спомен и мирис не е нова, но neuroscientists (как се превежда това: невро-учени не ми звучи добре) вече могат да го докажат по-прецизно, изолирайки олфектъри клетки и как мирис влияе на т.нар. амигдала, например, много непрецизно казано  Peace

Спретнала съм една малка, елегантна торбичка с проби-изненади за Св. Валентин утре като подарък.
Любопитна съм какво ще се хареса от някой доста капризен.

Последните седмици съм на Dawn Spencer Hurwitz вълна. Днес съм с Cafe Noir. Започва горчиво, почти мога да си представя сурово смляно кафе, но в същността си е тъмно, много добро пачули с красива роза в развитието. Наистина е ноар.

# 609
Сънчо,честита ти придобивка Hug

Пикси,жегна ме с това 'току-що смляно кафе' точно такъв аромат искам да намеря доста отдавна,но уви,кафето в парфюм което съм срещала винаги е лате.

# 610
Здравейте  bouquet Поздравления за прекрасните теми,чета с голям интерес  bouquet
 На привършване ми е Alien и се "триумя" с кой да го сменя  Thinking - Sensuous EL, Crystal Noir Versace или Narciso Rodrigez For her,моля,дайте своя глас Hug
И трите парфюма са трудни и са неподходящи за купуване насляпо. Имат много фенове, но и хора които ги мразят страстно. Аз съм за Кристал Ноар.

Сънчо, честит парфюм!  bouquet

# 611
  • Велико Търново
 Денси, аз съм пробвала и трите парфюма Hug просто всеки от тях си има своето очарование за мен, но ми е финансово невъзможно да си купя и трите Simple Smile,затова и сондирах вашите мнения,които до този момент надделяват за Ести Лаудер,а и май моето също клони натам.. Sad Благодаря ви  bouquet

# 612
Денси, аз съм пробвала и трите парфюма Hug просто всеки от тях си има своето очарование за мен, но ми е финансово невъзможно да си купя и трите Simple Smile,затова и сондирах вашите мнения,които до този момент надделяват за Ести Лаудер,а и май моето също клони натам.. Sad Благодаря ви  bouquet
+1 Sensuous

# 613
  • на североизток от Рая
       Sensuous Noir  Heart Eyes - страхотен! /  Кристал Ноар - обожавам го!  Heart Eyes

Сънчо, искам да ти мачкам котарака! Обожавам ги! Особено пък големите котараци.

Честит парфюм и дано ти носи удоволствие!  Hug

Аз днес бях с Love на Бай Килиън. Задуши ме от сладост. Едно дете каза, че му мириша на меденка. Дали ухае на мед? Аз не усетих. Просто сладост, сладост...

# 614
Годес, затова казах "почти" мога да си представя смляно сурово кафе.  Трудно намирам точно кафе в парфюм.  Аз пък търся добро лате, защото "черно" кафе не харесвам. Моята мока съм намерила в два: малинова мока в Бек то Блек и "розова" мока в Ноар де Ноар.

ТМ Пюър Кофи, както и Бонд 9 Ню Харлем имат тъмно, прилично кафе, но съм сигурна, че знаеш за тези.

Общи условия

Активация на акаунт